Svarene vino

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Svarene vino

Autor Zpráva
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: po říjen 08, 2007 8:31 pm    Předmět: Svarene vino Odpovědět s citátem

Vim ze toto je rubrika na vareni, ale mozna ze by me nekdo mohl doporucit nejaky recept na Svarene vino.
Je to take o vareni nebo ne? Wink
Sváťa

Registrace: 01. 08. 2007

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2007 7:06 am    Předmět: Svařák Odpovědět s citátem

láhev dobrého červeného vína, cukr dle chuti(med), celá skořice, badyán, hřebíček

Příprava:
Do vína dáme kousek skořice, několik hřebíčků, 1 hvězdičku badyánu a dle chuti cukr nebo med. Zahříváme a ve chvíli, kdy se začne z povrchu ztrácet bílá pěna (těsně před varem) sundáme z ohně. Nevaříme! Na ozdobu se může dát plátek pomeranče.
Rumburak

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2007 7:41 am    Předmět: Re: Svařák Odpovědět s citátem

Sváťa napsal:
láhev dobrého červeného vína, cukr dle chuti(med), celá skořice, badyán, hřebíček

Příprava:
Do vína dáme kousek skořice, několik hřebíčků, 1 hvězdičku badyánu a dle chuti cukr nebo med. Zahříváme a ve chvíli, kdy se začne z povrchu ztrácet bílá pěna (těsně před varem) sundáme z ohně. Nevaříme! Na ozdobu se může dát plátek pomeranče.

Svato, diky za recept Smile
Takze sem to precejenom pridal do spatne kategorie, kdyz se vino nevari Wink
Sváťa

Registrace: 01. 08. 2007

PříspěvekZaslal: út říjen 09, 2007 8:44 am    Předmět: :o) Odpovědět s citátem

Very Happy To víno můžeš vařit, chuť zůstane jen bude bez alkoholu ..... já ho mám radši s alkoholem Wink
Rumburak

PříspěvekZaslal: ne listopad 11, 2007 5:59 pm    Předmět: Re: :o) Odpovědět s citátem

Sváťa napsal:
Very Happy To víno můžeš vařit, chuť zůstane jen bude bez alkoholu ..... já ho mám radši s alkoholem Wink

Radsi to varit moc dlouho nebudu. Svarak bez alkoholu, to by nebylo ono.
To by bylo to samy, jako by nekdo delal "grog" bez rumu a nebo jineho alkoholu Wink
http://www.chovatelka.cz/chovatelka/clanek/464--horky-grog-trochu-jinak.html
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vareni Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com