|
|
| Libi se vam idea "Klubu pratel, kteri se navstevuji"? |
| Jsem nadsen(a) a okamzite se hlasim! |
|
77% |
[ 7 ] |
| Pockam, jak to bude fungovat, ale v zasade se mi ta myslenka libi. |
|
22% |
[ 2 ] |
| Pokud budou jasna pravidla, abych netratil(a), tak by se o vstupu dalo uvazovat. |
|
0% |
[ 0 ] |
| Na cestovani nemam cas, ale drzim vam palce. Mohlo by to byt krasne. |
|
0% |
[ 0 ] |
| Vy snilci :) Mezi Cechy a Slovaky nic takoveho fungovat nemuze! |
|
0% |
[ 0 ] |
| Ja mam penez dost! A kamarady, kteri me vyziraji nepotrebuju! |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 9 |
|
| Autor |
Zpráva |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: pá červen 17, 2005 7:12 pm Předmět: Tip |
|
|
Jo chlapaci, ono to ale zase neni takova veda. michal viewegh rika, ze kdyz potrebuje nejaky prachy, sedne denne hodinku nebo dve na psani a vzdycky nejak ty tri stranky splaca. No a takovym zpusobem je knizka za dva mesice napsana. prijde, streli ji za 250.000,- a premysli, co dal, az mu ty penize dojdou  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 897 Bydliště: Praha
|
Zaslal: pá červen 17, 2005 8:03 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: |
Ale mne ji stejne nikdo nevyda, takze pockam, az budu mit nejaky penize na minimalni naklad v nejakym malinkym, levnym nakladatelstvi, jako paperback a normalne si to zaplatim. |
Jen me zajimalo, jestli nahodou nevis o nejakem levnem nakladatelstvi v Cechach. Nejlepe nejake co se specializuje na sportovni publikace. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
|
Zaslal: pá červen 17, 2005 8:10 pm Předmět: V Cechach? |
|
|
czolgos,
v Cechach jsem uz se vsim levnym vylecenej. a co se tyce sportovni publikace, je to snad to nejhorsi! chtel jsem uz mockrat vydat, nebo se aspon spolupodilet na vydani sportovnich odbornych publikaci (pravidla, metodika, didaktika, odborne novinky, preklady), ale vzdycky nakonec vyslo levneni udelat to doma "na kolene"
jj, mala zeme, maly trh, maly naklad = nezajem kohokoliv vydat a financovat = zajem cilove skupiny o to vetsi! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 897 Bydliště: Praha
|
Zaslal: pá červen 17, 2005 10:48 pm Předmět: Re: V Cechach? |
|
|
| scout66 napsal: | czolgos,
v Cechach jsem uz se vsim levnym vylecenej. a co se tyce sportovni publikace, je to snad to nejhorsi! chtel jsem uz mockrat vydat, nebo se aspon spolupodilet na vydani sportovnich odbornych publikaci (pravidla, metodika, didaktika, odborne novinky, preklady), ale vzdycky nakonec vyslo levneni udelat to doma "na kolene"
jj, mala zeme, maly trh, maly naklad = nezajem kohokoliv vydat a financovat = zajem cilove skupiny o to vetsi! |
Ja taky spis zamyslim udelat jen par kousku pro sebe a ostatni rozdat kamaradum, co budou mit zajem. Vubec nemam poneti na kolik by to vyslo. Nechat si vyrobit napr.20 kusu, cca 150 stranek, hardback, barevne na kridovem papire.
Uz jsem na tom stravil hodne casu shromazdovanim materialu, tak to nechci jen tak vzdat. Zaroven to musim dokoncit nez odjedu natrvalo do USA. Pak uz neni sance se tomu venovat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Glop
Registrace: 19. 05. 2005 Příspěvky: 80
|
Zaslal: so červen 18, 2005 4:21 am Předmět: |
|
|
Jen taková vsuvka: Samozrejmě že až budu mit nejaké zkusenosti, zazitky apod prihody tak napisu zatim vam muzu napsat akorat jak je v Brne mejte se ta knizka supr vec ja osobne moc nectu ale tady na foru me to vylozene bavi a jestli by to bylo v podobnym stylu tak parada cau Glop |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xaxa
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 5
|
Zaslal: út červenec 05, 2005 3:41 pm Předmět: cestování po usa |
|
|
nazdar všichni lidi za velkou louží
v usa nejsem ale 14.7. jdu na pohovor do us ambasy tak mi držte palce at mi vyjde sen jako mnohým z vás.
scott 66 je muj člověk optimista a možná stejná povaha moc vám fandim at to dáte do kupy - super myšlenka - já jsem snílek možná ještě větší mám moc věcí co chci v usa vyzkoušet tak držte palce. 14.7. je první a nejduležitější věc - vízum GL všem
miro, scott .....atd |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kukajda Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 10, 2005 5:33 am Předmět: Florida |
|
|
Ahoj lidicky
Za dva tydny se chystame na Floridu, do Orlanda a pak na na 5 dni na ostrov Anna Maria Island (Bradenton Beach). Ja vim, ze spousta z vas odsud bydli na Floride. Da mi nekdo nejaky tip na co si treba davat pozor, nebo co treba stoji za to navstivit atak? Budu moc vdecna..Thanks Kukajda |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
amnesiac Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 28, 2005 10:15 pm Předmět: |
|
|
csolgos,
jen naokraj, delal jsem asi 8 let v tiskarne, a muzu jen rict, ze pokud mas zajem nechat si vyrobit 20ks ( i kdyby 100 ) nejake knizky, navic o tolika strankach a na kridovem papire ! je to blahovost nejvetsiho kalibru. Ne ze by to technicky neslo, ale asi neexistuje firma ktera by ti dala cenu jakou bys mohl akceptovat. Ani si netroufam odhadnout kolik by to v dnesni dobe vyslo, ale pocitej, ze jenom lito ( sazba, fotky, predlohy pro tisk) by byly tisice a tisice korun! Doporucuju vytvorit webovy stranky
Jinak skaute, myslenka se mi velmi libi, i kdyz zde padlo nekolik nazoru negativnich a snekterymi musim souhlasit, protoze Cesi v USA opravdu spolu nedrzi, az na vyjimky a pustit si nekoho do baraku jen pres znamost po telefonu ci emailu je prinejmensim neuvazene. Taky s prateli hodne cestujeme, jsme jen tri, ale muzeme si verit a tady v Kalifornii je toho opravdu hodne k videni. Jeden cas jsem mel i vlastni web, kde byly fotky, nejaky povidani o ruznych mistech v USA a taky nejaky deniky. Nicmene jsem to zrusil, protoze mi to nejak prislo jako waste of time na *S*P*A*M* miste, protoze Cesi.....
Chystam neco noveho a proto se mi tenhle napad osobne zamlouva, takze neoficialne pokud si chces udelat trip do CA, dej mi klidne vedet.
PS: presto, nazor ze cim vic lidi nekam jede najednou rozhodne nezastavam, ale to neva....
Milos  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
|
Zaslal: čt červenec 28, 2005 11:56 pm Předmět: dik |
|
|
to amnesiac:
Dik. Udelalo mi to radost. Kalifornije je opravdu na nekolik vyletu. A stejne by se clovek zase rad vracel. Pokud ovsem nesezenu rychle nejakej opravdu dobrej job, tak jsem minimalne do vanoc s cestovanim skoncil. Ja uz byl letos na dovolene 3x a to je prece jen dost.
No pokud ovsem zavitas do Chica a budes chtit pomoc s noclehem, urcite se ozvi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|