Cesi a pivo -zas jeden novy clanek o tom jak cesi pijou

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Cesi a pivo -zas jeden novy clanek o tom jak cesi pijou

Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2005 4:01 pm    Předmět: Cesi a pivo -zas jeden novy clanek o tom jak cesi pijou Odpovědět s citátem

tenhle clanek je v anglictine
http://www.femalefirst.co.uk/travel/1182004.htm

Jo cesky PIVO mi tady chybi. Mr. Green ale uz jsem si celkem zvykl pit koronu, takze uz na tom nejsem tak spatne jako ze zacatku. Zna nekdo nejaky americky pivo co se da pit? jako vsechny miler piva jsou nabliti Embarassed
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 25, 2005 1:42 am    Předmět: Re: Cesi a pivo -zas jeden novy clanek o tom jak cesi pijou Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
tenhle clanek je v anglictine
http://www.femalefirst.co.uk/travel/1182004.htm

Jo cesky PIVO mi tady chybi. Mr. Green ale uz jsem si celkem zvykl pit koronu, takze uz na tom nejsem tak spatne jako ze zacatku. Zna nekdo nejaky americky pivo co se da pit? jako vsechny miler piva jsou nabliti Embarassed

Ceske pivo sezenes v US uplne bez problemu napr. >>> Plzen, budejovicky Budweiser, Platan, Starobrno, Brouczech, Staropramen, Radegast apod. Cool

Jen nevim, zda-li je mozne k sehnani Gambrinus ??? Crying or Very sad
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2007 5:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojky
OK Pivo je prostě pivo. bez toho se Čech asi neobejde. a jak je to v U.S.A. s cigaretami??? nevíte Někdo..Kolik si jich tam člověk může přivést, od kolika let se tam smí kouřit a tak... děkuji
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Česko Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com