|
|
| Autor |
Zpráva |
ilsalmi
Registrace: 13. 06. 2006 Příspěvky: 26 Bydliště: Phila
|
Zaslal: čt září 20, 2007 5:39 pm Předmět: Zensky zdravotni dotaz |
|
|
Holky pomoc!
Kde se tady da sehnat neco alespon vzdalene podobneho:
Fermalac, Genia, prinejhorsim boraxove globule nebo Tantum Rosa.
Jsem sama lekarnice, tady v mistnich drug stores maji prd - krome Douche with vinegar(!!!), vyplachu s parfemaci nebo jodem a zbytecne silnych antimykotickych kremu. A na primy dotaz mistni "farmaceut" ani neni schopen poradit - obesla jsem vsech pet v okoli. Rekli mi, ze s obsahem Lactobacila nic FDA approved neni. Jen tablety na polykani. Na Googlu taky nic.
Hledam neco prirodniho, co jen upravi pH (kyselina mlecna, borita) a podpori zdravou mikrofloru, ne neco co ji vymlati jeste vic.
Panove prominou, damam za odpovedi DIKY! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bernau
Registrace: 24. 02. 2007 Příspěvky: 192 Bydliště: Florida
|
Zaslal: čt září 20, 2007 11:21 pm Předmět: |
|
|
Nejsem sice dama, ale pokusim se odpovedet.
Jedine, co se tady doporucuje na tvuj problem s obsahem lactobacillus (L.acidophilus) je jogurt.(s zivou mikroflorou samozrejme;) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marcibrno
Registrace: 02. 06. 2007 Příspěvky: 74 Bydliště: Orange County,CA
|
Zaslal: pá září 21, 2007 12:33 am Předmět: |
|
|
| poslouchej nemam poneti ale nebylo by lepsi zajit na zenskou kliniku? Nevim kde bydlis ale je jich hodne ( hlavne v chudych a mexickych ctvrtich) kde das za doktora $20. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
Registrace: 25. 01. 2005 Příspěvky: 251 Bydliště: 33131
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ilsalmi
Registrace: 13. 06. 2006 Příspěvky: 26 Bydliště: Phila
|
Zaslal: pá září 21, 2007 11:01 am Předmět: |
|
|
No vy jste uzasni. Nasla jsem spoustu studii a obecnych informaci, ale chybel mi ten konecny internetovy obchod.
Co se podle lekarniku deje, je ze zadne mistni firme nestoji za to zadat a platit a cekat na FDA approval ohledne produktu ktery neni ani dostatecne drahy, dostatecne zadany a jeste by se musel v drugstores uchovavat v lednici (tudiz jako OTC totalne nerentabilni). Jeste jednou diky! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|