VHS

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

VHS

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
VVNY

Registrace: 28. 07. 2007

PříspěvekZaslal: so září 15, 2007 9:04 am    Předmět: VHS Odpovědět s citátem

Vi nekdo jak by sla VHS kazeta z Cech prehrat tady v USA?Tady mi to samozrejme na amer.prehravaci nejde,je nejaka way jak by to slo?
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: so září 15, 2007 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

musis si to nechat prehrat na us normu hodne firem to dela asi $ 10. podivej se do zlutych stranek
VVNY

Registrace: 28. 07. 2007

PříspěvekZaslal: so září 15, 2007 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

diky za tip
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so září 15, 2007 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Henek napsal:
musis si to nechat prehrat na us normu hodne firem to dela asi $ 10. podivej se do zlutych stranek

Henku, to se tedy mate, kdyz to u vas stoji jenom 10$. Tady u nas v Kanade uctujou za kazdou hodinu filmu 30$ Sad
Nechal jsem si tu prehrat Cisaruv pekar a pekaruv cisar a stalo me to 60$ plus dan, protoze to byl 2 hodinovy film. Zaty penize jsem mohl mit v USA pretocenych 5 filmu Mad
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: so září 15, 2007 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim si ze Henek myslel 10$ na hodinu. Tak za to chteli kdyz jsem se naposledy informoval. Mel jsem ale tolik materialu ze jse me vyplatilo investovat do maleho studia kde mohu prevadet VHS ze vsech formatu na VHS nebo DVD. AZPETE. Cool
Bernau

Registrace: 24. 02. 2007

PříspěvekZaslal: so září 15, 2007 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud to teda nejsou rodinne pameti, vetsina filmu se da pomerne lehce stahnout z internetu, comp si pripoj k tv a mas vystarano. Mel jsem pekare nekde na cd (divx). Chce to jen trosicku computer literacy. Vsechno jde kdyz se chce.
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so září 15, 2007 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernau napsal:
Pokud to teda nejsou rodinne pameti, vetsina filmu se da pomerne lehce stahnout z internetu, comp si pripoj k tv a mas vystarano. Mel jsem pekare nekde na cd (divx). Chce to jen trosicku computer literacy. Vsechno jde kdyz se chce.

Kdyz ti to tedy dovoli manzelka. Kanadanky jsou hrozne neduverivi. Za vsim vidi spioni a hlavne KGB Wink
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 15, 2007 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky sem si nechal prehrat tapw anwbylo to od hodiny ale sazba, okolo $10+. A bylo to v USA ne Canada.
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
Henek napsal:

Henku, to se tedy mate, kdyz to u vas stoji jenom 10$. Tady u nas v Kanade uctujou za kazdou hodinu filmu 30$ Sad
Nechal jsem si tu prehrat Cisaruv pekar a pekaruv cisar a stalo me to 60$ plus dan, protoze to byl 2 hodinovy film. Zaty penize jsem mohl mit v USA pretocenych 5 filmu Mad

Rumburaku znam i jednoho cecha z ONTARIA ktery to dela levne asi $15 canadskych jestli mas zajem tak napis
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com