zelena karta

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

zelena karta
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2007 3:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
a ta slepice, co pise, ze byla leton na jare na pohovoru, ale nic konkretniho nebyla schopna prozradit, to je asi kralovna vsech tech vychytralcu tady.

Po tvem "projevu" zde se mi nejak nechce ti davat vice informaci a vsechno dulezite a potrebne ti rekli na interview.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2007 5:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pripada mi ze to pise nejake dite, takze ja bych zamkl mistnost. Rolling Eyes
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2007 6:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BUKACEK napsal:
Anonymous napsal:
pdmlynek napsal:
Anonymous napsal:

odjizdime proto, ze me ceka v cesku zajimava prace, uz jsem to vyse vysvetlil a dokonce to tu i nekdo pochopil.
prisel jsem sem naucit se trochu anglicky a to se mi podarilo na sto dvacet procent.
na nic si tu nestezuju, krome neomezene odezvy od fbi, to je snad kazdemu pochopitelne a neprijemne pro kazdeho, kdyz nema zadny limit pro odpoved od gavermentu.

nejak nechapu, proc tu stale nekdo snazi neco resit, co nespada pod toto tema a dorypovat do meho soukromeho zivota.

otazka zni jasne:
ma nekdo z tohoto roku zkusenost z obdrzenim GC? za jak dlouho mu prisla od prvniho pohovoru?

Ahoji, já chápu že Tě chovaní lidi někdy štve, ale uvědom si že lidi zde píší protože je to baví, a né protože jsou povinní Ti sloužit a odpovědět Ti otázku jak se přesně přeješ. Toto není nic zvláštního na tomto forum, ale s tím se setkáš v jakýmkoliv fóru v jakýmkolik oboru. Jestli chceš aby Ti lidi sloužili jak si přeješ, budeš jim muset za to platit.

To že Ti lidi kecaj do Tvého života je proto, že Ty jsi o svém životě zde psal. Jestliže někdo začne zde něco rozbírat, není to neočekávané že ostatní to začnou rozebírat. Jestliže chceš si zachovat svůj život tajnej, tak o tom zde nepiš.

Jinak podívej se na to co Ti psal už několikrát bouncing’. Psal to velice dobře, a velice to dobře analyzoval. Mám dojem že by jsme si měli lidí jako je on vážit. Nevím co ještě víc chceš.

To, že Tě štve chování některých úřadů USA je sice zajímavé, ale není to nic neočekávané. Některé věci jsou v USA lepši než v ČR, a některé jsou horší. Co má být?
Wink

pdmlynek, vim, ze se snazis a snazis, ale nekteri se snazi a snazi, aniz se je kdo prosil. Za snahu ti dekuji, ale zkus pochopit toto:
toto diskuzni vlakno je jasne urceno pro lidi, kteri maji cerstvou zkusenost s cekaci dobou na GC, protoze jen cerstva zkusenost muze byt pro cekatele na GC smerodatna, protoze kazdy rok predtim se mohla cekaci doba lisit.
Chapu, ze jsou zde jedinci, kteri maji podivni pocit, ze musi odpovidat na vsechny otazky uzivatelu fora a to i presto, ze k tomu nejsou zadani a uz vubec k tomu nemaji patricne predpoklady.
Zkus se zamyslet nad svym absolutne nelogickym chovanim. Mam zkusenost, ze na toto forum chodi parta velmi podivnych lidi, kteri se rekrutovali na nekoho, kdo chce komentovat veskere otazky a resit veskere lidske problemy. Nemyslim si, ze to je normalni a myslim, ze takovi lide by potrebovali psychoterapii.

Dekuji, ze se budes snazit napriste vazit, zda na otazku ohledne zkusenosti s cekaci dobou na GC z tohoto roku, budes reagovat ci ne.
Tebe, ani dalsich lidi, co tu zasiraji temata svym hloupym filozofovanim, by mel byt zamezen pristup na toto forum z darma poskytnuta psychicka podpora, ze skutecne nejsi nikym nucen k poskytovani pomoci za kazdou cenu.

Zkus si dat pohov od sledovani tohoto fora, mozna se ti dostavi cas osviceni a zjistis, ze toto forum vzhledem ke sve situaci vlastne ani k zivotu nepotrebujes.

Takze: ma nekdo zkusenost s prvnim pohovorem tento rok a z cekanim na GC? Prosim o zcela dobrovolne vyjadreni lidi, co tuto zkusenost z tohoto roku maji, ne hlupaky, kteri tuto zkusenost nemaji a jen se chteji srat do ceho je jim hovno.

Kdyz chces neco vedet, tak alespon popros a ne rikat ze ja to chi vedet(stokrat do kola).
Nechtel jsem to psat, ale takovy hovada jako jsi ty si to zaslouzi. Jdi uz z tohoto fora do prdele. Rolling Eyes

hlupaka jako ty se nikdo o nic neprosil, na nakysla slanino.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2007 6:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Anonymous napsal:
a ta slepice, co pise, ze byla leton na jare na pohovoru, ale nic konkretniho nebyla schopna prozradit, to je asi kralovna vsech tech vychytralcu tady.

Po tvem "projevu" zde se mi nejak nechce ti davat vice informaci a vsechno dulezite a potrebne ti rekli na interview.

ty zadne potrebne informace nemas
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2007 6:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
Anonymous napsal:
mam zavazne podezreni, ze vetsina imigrantu trpi zavaznym psychickym traumatem.
samozrejme je ocividne podivne, ze ac se stali americany, nedelaji nic jineho, nez cele dny sedi na ceskem webu a resi problemy ceskych imigrantu, aniz by si dokazali zodpovedet proc to delaji. Maji jednu odpoved: mysli si, ze jsou velci dobraci.
Opak je pravdou, styska se jim po cesku, po ceskych lidech a vsechny nehativni bolestne hlasy, ktere v sobe potlacili a ktere v sobe nosi, se zde u jinych lidi snazi potlacovat nasilim, aby pak u sebe uvnitr meli dojem, ze zadne problemy neexistuji.

psychicke trauma se dau imigrantu ocekavat, ale ze zasahne tak mnoho lidi a tak silne, toho je dukazem prave tento web.

Hele ty parchante co to tady mektas za debiloviny.
Chces pomoc a nebo ne. Kdyz tady budes lidi napadat, kdo myslis ze ti pomuze? Rolling Eyes
Pro tebe bude nejlepsi, kdyz posles tvoji manzelku zpatky do USA a ty zustan pekne v Cesku. Sad

hlupaku, kdybys poradne cetl, zjistis, ze napadat jsem zacal jen ty, kteri zacli napadat me a za tim si stojim na sto procent. napadat me zacli ti, kteri nemeli co pohledavat na tomto vlaknu, protoze nemaji zadnou zkusenost se ziskanim GC z tohoto roku.
Bukacek
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt září 13, 2007 7:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Rumburak napsal:
Anonymous napsal:
samozrejme je ocividne podivne, ze ac se stali americany, nedelaji nic jineho, nez cele dny sedi na ceskem webu a resi problemy ceskych imigrantu, aniz by si dokazali zodpovedet proc to delaji. Maji jednu odpoved: mysli si, ze jsou velci dobraci.
Opak je pravdou, styska se jim po cesku, po ceskych lidech a vsechny nehativni bolestne hlasy, ktere v sobe potlacili a ktere v sobe nosi, se zde u jinych lidi snazi potlacovat nasilim, aby pak u sebe uvnitr meli dojem, ze zadne problemy neexistuji.

psychicke trauma se dau imigrantu ocekavat, ale ze zasahne tak mnoho lidi a tak silne, toho je dukazem prave tento web.

Chces pomoc a nebo ne. Kdyz tady budes lidi napadat, kdo myslis ze ti pomuze? Rolling Eyes
Pro tebe bude nejlepsi, kdyz posles tvoji manzelku zpatky do USA a ty zustan pekne v Cesku. Sad

hlupaku, kdybys poradne cetl, zjistis, ze napadat jsem zacal jen ty, kteri zacli napadat me a za tim si stojim na sto procent. napadat me zacli ti, kteri nemeli co pohledavat na tomto vlaknu, protoze nemaji zadnou zkusenost se ziskanim GC z tohoto roku.

Nevim proc se vztekas. Zatim jsi tady nic chytreho nenapsal. Sad Toto forum je dobrovolne, tak jestli se ti tady nelibi, tak tady uz nemusis nic psat. Navazis se do lidi,ktere ani neznas (viz Mlymek). On tu dava nejlepsi rady kazdemu.
Jetli o tom nevis, tak ti za to nikdo nic neuctuje, nebo jsi uz dostal ucet? Very Happy
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2007 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Rumburak napsal:
Anonymous napsal:

Ja bych rek ze ty informace a skusenosti maji ale kdo by ti chtel pomoci? Takze si jen rikaji jen tu kric, odjed si do CR a HURA!!! aspon o jednoho ubozaka mene.
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 12:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mi prisla GC, tri tydny pote, co jsem dostal Welcome resident dopis.
Tohle je informace, cerstva a vecna, ktera sem patri a ty svoje filozofovani a picoviny si priste strcte za klobouk, vseznalkove, kteri vite hovno a kdyz neco vite, tak s tim jen blbnete druhe, protoze je to sto let stara informace a vubec nic, co jste tu mleli a exhibicionisticky jste se tu naparovali, sem nepatri.
Marcibrno

Registrace: 02. 06. 2007

PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 1:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Tohle je informace, cerstva a vecna, ktera sem patri a ty svoje filozofovani a picoviny si priste strcte za klobouk, vseznalkove, kteri vite hovno a kdyz neco vite, tak s tim jen blbnete druhe, protoze je to sto let stara informace a vubec nic, co jste tu mleli a exhibicionisticky jste se tu naparovali, sem nepatri.

No je to sice vecne ale ty tvoje sproste vyrazy a zpusob vyjadrovani, navic anonym ze.....svedci o "vysoke inteligenci" .
pro tvou info: V USA je 50 statu a kazdy s nich ma jinou cekaci dobu na GC. Od mych pratel vim ze v CA je to asi 6 mesicu od pohovoru, v OR je to 2 mesice, na FL je to rok.
...so your point?
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 6:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim ze on sam nevi co je jeho POINT. Nanestesti pro nej a taky druhe nikdy ani vedet nebude ale takovy jsou lide a zivot. Takze jsme to prezili a jdeme dal.
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: po září 17, 2007 7:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marcibrno napsal:
Anonymous napsal:

No je to sice vecne ale ty tvoje sproste vyrazy a zpusob vyjadrovani, navic anonym ze.....svedci o "vysoke inteligenci" .
pro tvou info: V USA je 50 statu a kazdy s nich ma jinou cekaci dobu na GC. Od mych pratel vim ze v CA je to asi 6 mesicu od pohovoru, v OR je to 2 mesice, na FL je to rok.
...so your point?

Marcibrno, "his point" je to, ze nas tady proste chce jen nasrat Sad
Vubec mu neverim, ze zadnou GC dostal. A kdyby jo, kdo ho s takovym vulgarnim chovanim v USA zamestna? Rolling Eyes
Jestli se spoleha na jeho americkou zenu, tak chuda zenska Sad
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 19, 2007 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
Marcibrno napsal:
Anonymous napsal:

No je to sice vecne ale ty tvoje sproste vyrazy a zpusob vyjadrovani, navic anonym ze.....svedci o \"vysoke inteligenci\" .
...so your point?

Marcibrno, \"his point\" je to, ze nas tady proste chce jen nasrat Sad
Vubec mu neverim, ze zadnou GC dostal. A kdyby jo, kdo ho s takovym vulgarnim chovanim v USA zamestna? Rolling Eyes

Jaky mas duvod verit ci neverit v jeho obdrzeni GC?
Jiste iracionalni, nebot vira pokud je racionalni, neni virou. Iracionalni duvody prameni v psychice. Co se deje ve tve psychice, ze ti napovida neverit v jeho obdrzeni GC?

Vulgarni vyrazy zna kazdy. Nevim nic o tom, ze by se delal test u pohovoru kdo mluvi ci nemluvi vulgarne. Nechapu tedy tvoji velmi hloupou namitku, ze by jeho znalost vulgarnich slov vliv na jeho zamestnani. konecne znam mnoho pripadu ze sve praxe ze i vysoce postaveni sefove mluvi vulgarne a jsou v tom dokonce mistri. S tvoji hlavou bych te nenechal nezamestnat ani jako uklizece v zemedelskem druzstve z obavy, ze bys tam sezral vsechno seno.

kde jsi vystopoval ze by se spolehal na svoji zenu a v cem? ze bys mel halucinace ty zamidrakovany hlupacku?
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 19, 2007 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marcibrno napsal:
Anonymous napsal:

No je to sice vecne ale ty tvoje sproste vyrazy a zpusob vyjadrovani, navic anonym ze.....svedci o \"vysoke inteligenci\" .
...so your point?

Soucasti internetu je anonymita, respektive internet je zalozen na anonymite a kdo chce exhibovat, nikdo mu nebrani zde zverejnovat vsechny sve udaje. Tento chat disponuje anonymnim pristupem, protoze je to bezne a normalni. Nic to nenasvedcuje o inteligenci, spise, jak rikala moje babicka: jmena hlopych na vsech sloupech.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 19, 2007 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Rumburak napsal:
Marcibrno napsal:
Anonymous napsal:

...so your point?

Jiste iracionalni, nebot vira pokud je racionalni, neni virou. Iracionalni duvody prameni v psychice. Co se deje ve tve psychice, ze ti napovida neverit v jeho obdrzeni GC?

Vulgarni vyrazy zna kazdy. Nevim nic o tom, ze by se delal test u pohovoru kdo mluvi ci nemluvi vulgarne. Nechapu tedy tvoji velmi hloupou namitku, ze by jeho znalost vulgarnich slov vliv na jeho zamestnani. konecne znam mnoho pripadu ze sve praxe ze i vysoce postaveni sefove mluvi vulgarne a jsou v tom dokonce mistri. S tvoji hlavou bych te nenechal nezamestnat ani jako uklizece v zemedelskem druzstve z obavy, ze bys tam sezral vsechno seno.

kde jsi vystopoval ze by se spolehal na svoji zenu a v cem? ze bys mel halucinace ty zamidrakovany hlupacku?

Jak ke videt tak zablokovani IP adresy neni reseni protoze se vzdy muze najit dalsi pc. Ale podivejte se jak pise, ve treti osobe, to musi byt dalsi jeho personalita, ale tahle se zdat mirnejsi, ne takovy psychous.
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: st září 19, 2007 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Anonymous napsal:
Rumburak napsal:
Marcibrno napsal:
Anonymous napsal:

...so your point?

Jak ke videt tak zablokovani IP adresy neni reseni protoze se vzdy muze najit dalsi pc. Ale podivejte se jak pise, ve treti osobe, to musi byt dalsi jeho personalita, ale tahle se zdat mirnejsi, ne takovy psychous.

SCHIZOPHRENIA je rozdvojeni osobnosti. Proto take tento anonym pise ve 3 osobe. Sad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com