|
|
| Autor |
Zpráva |
bouncingczech
Registrace: 20. 07. 2007 Příspěvky: 148 Bydliště: Mission Viejo, Calif.
|
Zaslal: út září 11, 2007 10:43 am Předmět: |
|
|
Violating one's immigration status. A foreign national who violated the restrictions on her temporary visa while in the U.S. may not be able to adjust her status. This may occur when a foreign national who does not have work authorization engages in unauthorized employment. It can also occur when a person stayed beyond the expiration date of her visa status. These two violations are quite common, and although individuals don’t feel like it’s a big deal when the violation occurs, there are negative consequences that may crop up years later when seeking a green card. Note that for certain applicants who established permanent resident eligibility through an employment relationship or for immediate relatives of U.S. citizens, this kind of disqualification may not apply.
In addition, individuals who have adjustment applications pending must apply for advance parole if they wish to leave the U.S. in the interim. Failure to do so will result in the INS considering the application abandoned. In that case, the foreign national will likely have to apply for an immigrant visa overseas and wait for processing of the permanent residency application while outside of the U.S. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út září 11, 2007 4:36 pm Předmět: |
|
|
Nevim, zda nedoslo k nedorozumeni.
Zelena karta neni pro me zlate prase a zivot v americe pro me neni zivotem nicim inspirujicim a lakavym.
Ale pro jine treba ano a proto, jak se rika: proti gustu zadny disputat. Jeden to rad horke, jiny kysele. Jeden rad gulas, jiny se rad vrta ve spenatu.
Jediny problem mam tedy, pro ty, co doposud nepochopili o co mi jde, jak se sem pohodlne a bezpecne vracet z Ceske republiky s moji americkou manzelkou na navstevu, pokud me ona k tomu prinuti.
Mozna byl omyl, ze jsem si vzal americkou manzelku, kdyz ted vidim, jake problemy mi amerika muze delat.
Ma otazka vicemene uz ani neni jak si zachovat green card, ale jak sem cestovat s manzelkou bez problemu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út září 11, 2007 5:15 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | ,,,,,,,,,, kdyz ted vidim, jake problemy mi amerika muze delat.
Ma otazka vicemene uz ani neni jak si zachovat green card, ale jak sem cestovat s manzelkou bez problemu. |
Proc by jsi chtel cestovat do zeme ktera ti dela problemy. Spis jde o to ze to TY nechapes. Ty problemy si dela kazdy sam, takze zacni sam u sebe a nesvadej problemy na druhe anebo Ameriku. A taky nezapomen v Cesku popovidat jak je Amerika spatna a problemova protoze oni to tam radi slysi.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út září 11, 2007 5:17 pm Předmět: |
|
|
| jak dlouho se ceka na obdezeni GC od prvniho pohovoru? Kdo ma zkusenost z tohoto roku? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út září 11, 2007 5:19 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Anonymous napsal: | ,,,,,,,,,, kdyz ted vidim, jake problemy mi amerika muze delat.
Proc by jsi chtel cestovat do zeme ktera ti dela problemy. Spis jde o to ze to TY nechapes. Ty problemy si dela kazdy sam, takze zacni sam u sebe a nesvadej problemy na druhe anebo Ameriku. A taky nezapomen v Cesku popovidat jak je Amerika spatna a problemova protoze oni to tam radi slysi.  |
Nevim, jestli jsou tu nekteri skutedne natvrdli, ale budiz jeste jednou:
Protoze si to preje manzelka. Nechce sem litat beze me. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út září 11, 2007 5:19 pm Předmět: |
|
|
| jak dlouho se ceka na obdezeni GC od prvniho pohovoru? Kdo ma zkusenost z tohoto roku? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
Registrace: 20. 07. 2007 Příspěvky: 148 Bydliště: Mission Viejo, Calif.
|
Zaslal: út září 11, 2007 6:40 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | jak dlouho se ceka na obdezeni GC od prvniho pohovoru? Kdo ma zkusenost z tohoto roku? |
Vubec nezalezi na tom kolikrat se zeptas. Je to otazka na kterou neni mozne odpovedet s jistotou. Zalezi to na tom kde jsi si zadal. Prumerne to trva dele v Californii nez v Nebrasce. Znam pripad kdy to trvalo 5 mesicu od pohovoru jenom proto ze nekdo v USCIS udelal chybu a otisky byly poslane na nespravne jmeno, jinemu, to a tim padem FBI cekali par mesicu na jeho otisky ktery nikdy neprisli. Nakonec tento clovek musel znova na nove otisky a dva mesicu nato prisla karticka. Jenom zjistit co se vlastne prihodilo byla detektivka, zvlast ze neni mozne USCIS volat a kdyz se dovolas tak nikdo nic nevi. Tohle neni izolovany pripad. Je mozne ze karticku dostanes za par tydnu ale je uplne mozne ze to bude trvat rok. Ani USCIS ti nerekne KDY mas neco ocekavat, krome nekolika akci kdy podle zakonu museji neco vydat behem nejakeho casu.
Timhle konci muj zajem odpovidat na tvoje otazky protoze je to ztrata casu. Je videt ze jsi "difficult person", chces neco co momentalne neni mozne a ani nectes poradne co ti tady lidi odpovidaji. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út září 11, 2007 7:36 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Anonymous napsal: | | Anonymous napsal: | ,,,,,,,,,, kdyz ted vidim, jake problemy mi amerika muze delat.
Tak proc odjizdite a proc jsi sem prisel? I kdyz jsi sem prisel z jineho duvodu nez nyni zustavas tak proc se vzdavas? Zaber trosicku vybuduj si neco a nestezuj si to je jednoduche, ale neco dokazat stoji usili, nejenom utikat z mista na misto a povidat jak to predchozi misto bylo spatne a ublizilo ti. Za chvili vycerpas mista na zemi kde odejit. A s timhle pristupem te nebudou mit nikde radi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út září 11, 2007 10:48 pm Předmět: |
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út září 11, 2007 11:02 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Anonymous napsal: | | Anonymous napsal: | | Anonymous napsal: | ,,,,,,,,,, kdyz ted vidim, jake problemy mi amerika muze delat.
Tak proc odjizdite a proc jsi sem prisel? I kdyz jsi sem prisel z jineho duvodu nez nyni zustavas tak proc se vzdavas? Zaber trosicku vybuduj si neco a nestezuj si to je jednoduche, ale neco dokazat stoji usili, nejenom utikat z mista na misto a povidat jak to predchozi misto bylo spatne a ublizilo ti. Za chvili vycerpas mista na zemi kde odejit. A s timhle pristupem te nebudou mit nikde radi. |
odjizdime proto, ze me ceka v cesku zajimava prace, uz jsem to vyse vysvetlil a dokonce to tu i nekdo pochopil.
prisel jsem sem naucit se trochu anglicky a to se mi podarilo na sto dvacet procent.
na nic si tu nestezuju, krome neomezene odezvy od fbi, to je snad kazdemu pochopitelne a neprijemne pro kazdeho, kdyz nema zadny limit pro odpoved od gavermentu.
nejak nechapu, proc tu stale nekdo snazi neco resit, co nespada pod toto tema a dorypovat do meho soukromeho zivota.
otazka zni jasne:
ma nekdo z tohoto roku zkusenost z obdrzenim GC? za jak dlouho mu prisla od prvniho pohovoru? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1205 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: st září 12, 2007 8:16 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: |
odjizdime proto, ze me ceka v cesku zajimava prace, uz jsem to vyse vysvetlil a dokonce to tu i nekdo pochopil.
prisel jsem sem naucit se trochu anglicky a to se mi podarilo na sto dvacet procent.
na nic si tu nestezuju, krome neomezene odezvy od fbi, to je snad kazdemu pochopitelne a neprijemne pro kazdeho, kdyz nema zadny limit pro odpoved od gavermentu.
nejak nechapu, proc tu stale nekdo snazi neco resit, co nespada pod toto tema a dorypovat do meho soukromeho zivota.
otazka zni jasne:
ma nekdo z tohoto roku zkusenost z obdrzenim GC? za jak dlouho mu prisla od prvniho pohovoru? |
Ahoji, já chápu že Tě chovaní lidi někdy štve, ale uvědom si že lidi zde píší protože je to baví, a né protože jsou povinní Ti sloužit a odpovědět Ti otázku jak se přesně přeješ. Toto není nic zvláštního na tomto forum, ale s tím se setkáš v jakýmkoliv fóru v jakýmkolik oboru. Jestli chceš aby Ti lidi sloužili jak si přeješ, budeš jim muset za to platit.
To že Ti lidi kecaj do Tvého života je proto, že Ty jsi o svém životě zde psal. Jestliže někdo začne zde něco rozbírat, není to neočekávané že ostatní to začnou rozebírat. Jestliže chceš si zachovat svůj život tajnej, tak o tom zde nepiš.
Jinak podívej se na to co Ti psal už několikrát bouncing’. Psal to velice dobře, a velice to dobře analyzoval. Mám dojem že by jsme si měli lidí jako je on vážit. Nevím co ještě víc chceš.
To, že Tě štve chování některých úřadů USA je sice zajímavé, ale není to nic neočekávané. Některé věci jsou v USA lepši než v ČR, a některé jsou horší. Co má být?
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st září 12, 2007 8:40 am Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | Anonymous napsal: |
otazka zni jasne:
Ahoji, já chápu že Tě chovaní lidi někdy štve, ale uvědom si že lidi zde píší protože je to baví, a né protože jsou povinní Ti sloužit a odpovědět Ti otázku jak se přesně přeješ. Toto není nic zvláštního na tomto forum, ale s tím se setkáš v jakýmkoliv fóru v jakýmkolik oboru. Jestli chceš aby Ti lidi sloužili jak si přeješ, budeš jim muset za to platit.
To že Ti lidi kecaj do Tvého života je proto, že Ty jsi o svém životě zde psal. Jestliže někdo začne zde něco rozbírat, není to neočekávané že ostatní to začnou rozebírat. Jestliže chceš si zachovat svůj život tajnej, tak o tom zde nepiš.
Jinak podívej se na to co Ti psal už několikrát bouncing’. Psal to velice dobře, a velice to dobře analyzoval. Mám dojem že by jsme si měli lidí jako je on vážit. Nevím co ještě víc chceš.
To, že Tě štve chování některých úřadů USA je sice zajímavé, ale není to nic neočekávané. Některé věci jsou v USA lepši než v ČR, a některé jsou horší. Co má být?
 |
pdmlynek, vim, ze se snazis a snazis, ale nekteri se snazi a snazi, aniz se je kdo prosil. Za snahu ti dekuji, ale zkus pochopit toto:
toto diskuzni vlakno je jasne urceno pro lidi, kteri maji cerstvou zkusenost s cekaci dobou na GC, protoze jen cerstva zkusenost muze byt pro cekatele na GC smerodatna, protoze kazdy rok predtim se mohla cekaci doba lisit.
Chapu, ze jsou zde jedinci, kteri maji podivni pocit, ze musi odpovidat na vsechny otazky uzivatelu fora a to i presto, ze k tomu nejsou zadani a uz vubec k tomu nemaji patricne predpoklady.
Zkus se zamyslet nad svym absolutne nelogickym chovanim. Mam zkusenost, ze na toto forum chodi parta velmi podivnych lidi, kteri se rekrutovali na nekoho, kdo chce komentovat veskere otazky a resit veskere lidske problemy. Nemyslim si, ze to je normalni a myslim, ze takovi lide by potrebovali psychoterapii.
Dekuji, ze se budes snazit napriste vazit, zda na otazku ohledne zkusenosti s cekaci dobou na GC z tohoto roku, budes reagovat ci ne.
Tebe, ani dalsich lidi, co tu zasiraji temata svym hloupym filozofovanim, by mel byt zamezen pristup na toto forum z darma poskytnuta psychicka podpora, ze skutecne nejsi nikym nucen k poskytovani pomoci za kazdou cenu.
Zkus si dat pohov od sledovani tohoto fora, mozna se ti dostavi cas osviceni a zjistis, ze toto forum vzhledem ke sve situaci vlastne ani k zivotu nepotrebujes.
Takze: ma nekdo zkusenost s prvnim pohovorem tento rok a z cekanim na GC? Prosim o zcela dobrovolne vyjadreni lidi, co tuto zkusenost z tohoto roku maji, ne hlupaky, kteri tuto zkusenost nemaji a jen se chteji srat do ceho je jim hovno. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1205 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: st září 12, 2007 9:50 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: |
Zkus si dat pohov od sledovani tohoto fora, mozna se ti dostavi cas osviceni a zjistis, ze toto forum vzhledem ke sve situaci vlastne ani k zivotu nepotrebujes.
|
Víš co? Máš pravdu. Dám si na 2 měsíce volno od tohoto fora.
Adios! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 952 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: st září 12, 2007 11:01 am Předmět: |
|
|
blokuji IP 76.16.237.111 za zavazne poruseni pravidel tohoto fora. (nerespektovani moderatora)
http://www.chicago-cz.com/forum/viewtopic-373.html
pdmlynek je jeden z mala lidi co se tu snazi nekomu pomoct jak nejlepe umi. Tisice anonymu jako ty chce akorat rychle radu a pak se ani nepodiva pro odpoved. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st září 12, 2007 11:19 am Předmět: |
|
|
| miro napsal: |
pdmlynek je jeden z mala lidi co se tu snazi nekomu pomoct jak nejlepe umi. Tisice anonymu jako ty chce akorat rychle radu a pak se ani nepodiva pro odpoved. |
Miro mas pravdu, PDMLYNEK a hodne ostatnich tu naforu lidem jenom pomahaji i kdyz je druzi napadnou. MARTIN alias AHOJ si sem zpet prisel podivat ale nechce rozumnet a slyset tomu co mu druzi rikaji. Ne kazdemu se da pomoci.
PDMLYNEK pauzu si nedavej a hlavne to to nezabal jak Scoutt. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|