clo-shipping outside USA

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

clo-shipping outside USA
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody
Autor Zpráva
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po červen 13, 2005 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rakosnik napsal:
Hele Piskle snad existujou na poste jeste vyssi sarze nez jen nejaka baba za prepazkou. Proc se mati neobratila na nejakeho manazera ci jak se tomu u nas rika?

Jo,jo..to tez zkousela.Mamka ma moji skolu.Vedouci posty ji rekla,ze co je psano,to je dano.Nezaplati-li,balik poslou zpet na celnici a co s nim bude dal..nikdo nevi.Proste...nezmohla nic.Byla na poste pres hodinu.
Ja uz vazne nevim,co by pro priste mela delat. Confused
Bextaze
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2005 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam asi nejlepsi zkusenost, ja jsem posilala malej balicek nekolikrat, jednou to byla obalka s fotkama, coz mi otevreli v Cesku na poste nozem a pak to dali do igelitovyho sacku a napsali na to "poskozeno pri preprave" HA HA Confused tomu tak verime. A jindy treba nedojdou vubec (kdyz je v tom neco co se nekomu v CR na poste hodi). A to i kdyz jsem to pojistila. Tak si clovek nevybere. Tak nejak to tu zhromazduju a kdyz nekdo koho znam jede do CR, vzdycky mi tam neco s sebou vezmou? Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com