|
|
| Autor |
Zpráva |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1222 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: so srpen 25, 2007 7:34 pm Předmět: |
|
|
| Henek napsal: | | clovece kde ty zijes??v rusku?? |
No, je mi sice dosti smutno když čtu takové nemysly anomyma (buď si z nás dělá srandu a provokuje aby viděl jak ne něho lidi reagují, nebo je vážně zastánce komunismu), ale je to dobré že žijeme v zemi kde existuje svoboda takové pindy bez jakéhokoliv problému psát.
A že by žil v Rusku? Promiň, ale zdá se mi to nevhodné. Ruský lid utrpěl pod komunismem víc než jakýkoliv jiný lid. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 544 Bydliště: Canada
|
Zaslal: ne srpen 26, 2007 12:14 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | Henek napsal: | | clovece kde ty zijes??v rusku?? |
No, je mi sice dosti smutno když čtu takové nemysly anomyma (buď si z nás dělá srandu a provokuje aby viděl jak ne něho lidi reagují, nebo je vážně zastánce komunismu), ale je to dobré že žijeme v zemi kde existuje svoboda takové pindy bez jakéhokoliv problému psát.
A že by žil v Rusku? Promiň, ale zdá se mi to nevhodné. Ruský lid utrpěl pod komunismem víc než jakýkoliv jiný lid. |
Rusky lid za komunismu hodne trpel.
Vzkaz pro Henka - precti si knizku Gulag Archipelago.
http://www.anatol.org/projects/travel/russia/solovki-archipelago.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ocean*
Registrace: 05. 04. 2005 Příspěvky: 224
|
Zaslal: st srpen 29, 2007 6:59 pm Předmět: |
|
|
Ten anonym je bud totalni debil, nebo dost hustej provokater. Spis bych sazela na toho debila. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bernau
Registrace: 24. 02. 2007 Příspěvky: 192 Bydliště: Florida
|
Zaslal: ne září 09, 2007 9:17 am Předmět: |
|
|
Myslim ze matka anonyma musela byt ozrala kazdy den kdyz s nim byla tehotna. Nebo cichala redidlo. Nebo oboji. Musela mit strasne rada deti kdyz ho vychovala.
V kazdem pripade je anonym komunisticky vymaz mozku a nemylim, ze bysme se meli vubec pozastavovat nad jeho zvasty.
Jenom doufam, ze neni v cesku vice podobnych kretenu.
Protoze narod, ktery se nepoucil ze sve minulosti je odsouzen k jeji zopakovani. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
munchen boy Anonymní
|
Zaslal: ne duben 27, 2008 5:40 am Předmět: |
|
|
k tomu stačí napsat jenom tohle
Karel Kryl v r.1990 na dotaz o nově vzniklém demokratickém systému a vedení v čele s V.Havlem řekl : "Do této DEMOKRATURY se nevrátím".
a jak je vidět měl pravdu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|