|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: ne září 02, 2007 7:16 pm Předmět: kriminalni status pouze z USA nebo i z CR? |
|
|
| Dotaz:Proklepava se pri vyrizovani GC (svatba) kriminalni status pouze z USA nebo i z CR? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
Registrace: 20. 07. 2007 Příspěvky: 129 Bydliště: Mission Viejo, Calif.
|
Zaslal: po září 03, 2007 1:54 am Předmět: |
|
|
| To zalezi. Jestli delas "adjustment of status" tady v US. tak se nikdo nepta na kriminalni rejstrik z jine zeme. Potom chteji vedet vsechno z US, i speeding tickets. Kdyz to delas skrz ambasadu tak budes potrebovat rejstrik z Ceska. V kazdym pade bych se nesnazil neco schovat protoze nikdy nevis co oni vedi o tobe... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po září 03, 2007 7:17 am Předmět: |
|
|
| jo tady v us. a co zatykace z cr kdyz je nekdo v patrani? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Fizl Anonymní
|
Zaslal: po září 03, 2007 9:02 am Předmět: :-) |
|
|
To zalezi, jsi-li nezvestny nebo je na tebe vydan zatykac pro trestny cin, ci jsi byl odsouzen (in absentia) resp. se vyhybas nastupu trestu. Pokud je to pro trestny cin u ktereho horni trestni sazba prevysuje trest odneti svobody na 2 roky a organy cinne v trestnim rizeni maji duvodne podezreni, ze se skryvas pred vysetrovanim , nastupem trestu atd. v zahranici, muze na tebe byt a zpravidla se to deje, vydan mezinarodni zatykac. Veskere zadosti o GC se "udajne" lustruji pres Interpol. Pokud jsi nekde neco ukradl, treba televizi a policie si chce jen popovidat, pravdepodobne jsi v patrani jen v CR, nikdo to zatim nezjisti. Taky se ti muze stat, jako kamosovi, ze protoze odjel, zacali na nej lidi hazet ruzny veci, no a o zil v zahranici a jednou si ho odchytili na letisti v Berline a vydavacka do CR. Jasne, ze to neudelal, ale protoze by mu museli zaplatit usly zisk za dobu vazby, tak ho po roce propustili a jeste dostal podminku. No a protoze pri zadosti o emigraci musis dokladat vypis z rejstriku trestu, kamos zustane v CR.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po září 03, 2007 11:08 am Předmět: |
|
|
| dik fizle,prave wo to "udajne" celkem jde.Ma nekdo info jestli zjistujou nebo ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Fizl Anonymní
|
Zaslal: po září 03, 2007 12:02 pm Předmět: :-) |
|
|
Vis, ono je to tezky, protoze to nikdo nevi presne. Nevedel to ani muj pravnik a oni ti nereknou jak postupuji. Ti tupci nevi a ti chytri nereknou. Ja jsem sveho casu mel problem, ale mne nekdo natrel, ze jsem byl v patrani Interpolu. Byl na me Red Note, ale cesi nebyli schopni dodat po nekolikerych urgencich Interpolu duvody, FBI vysetrovani musela uzavrit (meli na to 6 mesicu), a vse probehlo vice mene k me spokojenosti. Od te doby (4 roky) jsem od FBI nebo Interpolu nic neslysel. Ale tezko spavam. Na druhou stranu me to finance zrujnovalo, protoze jsem na to musel pres pravnika. Taky zalezi, za co to mas a v jakem stadiu. Mne nezdelili obvineni, protoze by me museli vyslechnout a na to by museli priletet a bez zdeleni obvineni prej nemuzou zadat o extradici. Nekdo na me klasicky podal "oznameni" za zproneveru nekolika milionu. Takze 4 odstavec. 5 - 12 let. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po září 03, 2007 1:31 pm Předmět: |
|
|
| dik,slo jen o to,zda to riskovat.asi jo si myslim,uvidi se.Dik |
|
| Návrat nahoru |