Svatba na turisticke vizum?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Svatba na turisticke vizum?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
P
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 2:13 pm    Předmět: Svatba na turisticke vizum? Odpovědět s citátem

Ahoj,

Planuji svatbu s US obcanem v USA. Jsem zatim v Cesku,mam turisticke vizum a myslim, ze by nemel byt problem zarizovat vsechny dokumenty az po svatbe.
I 130
I 485
I 693
I 864
I 765
G 325A
Nejsem si ale jista jestli je to spravny postup.
Vim o Fiancee vizu K1 a zda se mi zbytecne ho zarizovat, kdyz muzu do USA prijet jako turista (uz po nekolikate).Nejde mi hlavne o usetreni penez ( I 129F je uz 455 $), ale o cas a mene papirovani. Samozrejme nemam v umyslu urednikum na letisti rikat, ze se jedu vdavat.

V tomto foru jsem zatim nenasla presnou odpoved na moji otazku.

Rada bych vas tedy poprosila o vase nazory ci zkusenosti.

Dekuju predem!
P
VVNY

Registrace: 28. 07. 2007

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2007 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj P.,
Ja jsem byla take v podobne situaci,svatbu mam uz za sebou a ted jde hlavne o to papirovani.Zda se ze mas vse co je potreba,ale nejsem si take tak jista,zitra jdeme za pravnikem,ktery nam urcite poradi.Nejdriv jsem chtela forms vyplnit sama,ale je tam par chytaku a necheme nic riskovat. Takze zatim hodne stesti.hlavne at te sem nejdriv pusti.
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 31, 2007 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, tak odpoved je, ze kdyby ti po svatbe prokazali, ze si jela do USA s tim, ze se tam vdas, tak te poslou supem domu a musis si to vyridit v cesku a cekat a cekat a cekat. Chjoooo... No a ja jelikoz si nedovedu predstavit, ze bych po svatbe mela byt bez mileho, tak jsme zazadali o k-1 snoubenecke, to same cekani, ale pak uz budem spolu naporad. Tedkom uz to bude 4 mesice a porad cekame, ale pocitam, ze behem par dnu uz nam to approve a postoupi to dal a jako optimistka doufam, ze v listopadu uz budeme spolu. Proto je tu to K-1 vizum, aby tam lidi nejezdili na to turisticke, aspon uz zacnes ten proces odsud z cech, a ja jsem moc poctiva na to, nez abych tam jela a zpusobila si tim problemy nejen sobe, i pritel s tim souhlasi. Kdo si pocka ten se docka. Jinak good luck
p
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 31, 2007 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, dekuju vam moc za odpovedi!

Vim, ze K1 vizum je urcite nejjistejsi, ale nechceme tak dlouho cekat na schvaleni....
Uvedomuju si riziko, ale doufam, ze mi urady snad uveri, ze jsme svatbu neplanovali jeste pred mym prijezdem do US.

VVNY:muzu se jen zeptat jestli si k marriage licence potrebovala jen pas, druhy doklad ( ID ci DL z Ceska ) a overeny rodny list?

Moc dekuju za odpoved!

P
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: pá srpen 31, 2007 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten "intent" ci, vedomost ze se budes v US vdavat PRED tim nez sem prijedes je jenom dulezity behem immigration kontroly na letisti po priletu. Potom, kdyz uz tady ses, vdala jsi se, a zadas si o "Adjustment of status" na tom vubec nezalezi. V te dobe je vice dulezite prokazat ze manzelstvi je "bona fide".
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: pá srpen 31, 2007 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem sve papiry vyplnoval na kolene na ambasade Very Happy a vyplnil jsem to perfektne, cim vice se rozepisujes tim vice potom na to IU kouka.

Pro vsechny co si vyrizuji papiry je tady odpoved
WWW.immigrate2us.net
Zdar a silu
VVNY

PříspěvekZaslal: pá srpen 31, 2007 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,na ML jsem potrebovala pas plus rodny list, ktery musi byt overeny!Jinak mi to nechteli vzit.Jestli mas jeste naky questions,napis.
VVNY

PříspěvekZaslal: pá srpen 31, 2007 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a samozrejme prelozeny do Aj
p
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 5:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste jednou dik za vase reakce!

Na letisti si budu urcite davat bacha, ostatne jako vzdycky:-)

Ted si zacnu tady v Cesku zarizovat preklady a overeni ( i s apostilou) ruznych dokumentu a pak uz tedy zbyva jen doufat,ze vse probehne hladce.

Myslim,ze papirovani po svatbe bude asi nejvetsi orisek,ale kdyz clovek neco opravdu chce, da se to zvladnout!

Mejte se vsichni krasne!!!
VVNY

PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 7:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Good luck!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com