Americka ekonomie.

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Americka ekonomie.
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> US ekonomika
Autor Zpráva
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele, nepanikar. Pokud se pujdes udat, tak mozna pujdes do krimu, ale to tak na jednu noc a pak budes muset zase nekde sehnat penize pro deti na jidlo a ubytovani - jako ti mexici, ktere tady vcera chytli, ti uz jsou vsichni taky venku. Kamose takhle chytli pred dvema lety a porad jeste "ceka" na konecne rozhodnuti soudu a deportaci.

Stehovat se budete muset tak jako tak a stehovat se nekam za praci v ramci US je momentalne lepsi reseni. Pises manzeluv zivotopis, vyplnujete prihlasky, volate na staffing agencies???? Come on girl ... ja svaret neumim, ale uz jsem dostal pozvanky na tri interview na pozici svarece ... Shocked Shocked Shocked na to jedno misto by me dokonce vzali i bez zkusenosti jako helfra, jenom kdyby platili lip a hlavne tam nebylo takove hrozne vedro (yeah, I'm spoiled I need A/C ).

Hodil jsem Ti nejake ty napady do schranky (dokonce to zaslo tak daleko, ze zvazuju, jestli nemam zavolat sve ex), ale co bude dal, zalezi na Tobe.
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz jsem to vse cetla.Hned jsem ti odepsala.
Joooooooooo nepanikar.Ja nepanikarim,ja jenom tak,abych se nenudila Wink .
Jooooooooo,pisu resume,ale jeste jsem nikam nevolala.
Porad k sakru nevim,kam(do jakeho statu).Vazne v tom Texasu potrebuji hodne svarecu(15-25 na hodinu a hooodne overtime).Ja jen,zda-li by se tam dal udelat DL.Musim nejdrive zjistit,kam se upichnout.
Dnes jsem volala na inzerat z mistnich novin na pozici svarece.Shit....10-12 na hodinu,40 hod. tydne a 19 let praxe je nezajima.Strop je 13 na hodinu.Forever.
Doma nedelam nic,jak prijdu z prace,oteviram comp a zaviram ho kolem 10 vecer.Takze tech 6-7 hodin denne je az az.Mam z toho drevenou (_i_) Rolling Eyes
Ja si musim tez dat inzerat(resume) jako caregiver,cleaning,petsitting,housesitting a co ja vim co jeste.Jak mi nekdo napsal "CRAIGSLIST",tak to je celkem dobre,ale nevim,zda-li to bude fungovat.
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen tak dal, hlavne zadne keci o tom, ze se pujdes udat nebo pojedes domu - to by tu pak zbyli jenom sami strujci vlastniho stesti a to bych asi uz nerozchodil.
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 11:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle napsal:
Uz jsem to vse cetla.Hned jsem ti odepsala.
Joooooooooo nepanikar.Ja nepanikarim,ja jenom tak,abych se nenudila Wink .
Jooooooooo,pisu resume,ale jeste jsem nikam nevolala.
Porad k sakru nevim,kam(do jakeho statu).Vazne v tom Texasu potrebuji hodne svarecu(15-25 na hodinu a hooodne overtime).Ja jen,zda-li by se tam dal udelat DL.Musim nejdrive zjistit,kam se upichnout.
Dnes jsem volala na inzerat z mistnich novin na pozici svarece.Shit....10-12 na hodinu,40 hod. tydne a 19 let praxe je nezajima.Strop je 13 na hodinu.Forever.
Doma nedelam nic,jak prijdu z prace,oteviram comp a zaviram ho kolem 10 vecer.Takze tech 6-7 hodin denne je az az.Mam z toho drevenou (_i_) Rolling Eyes
Ja si musim tez dat inzerat(resume) jako caregiver,cleaning,petsitting,housesitting a co ja vim co jeste.Jak mi nekdo napsal "CRAIGSLIST",tak to je celkem dobre,ale nevim,zda-li to bude fungovat.

Piskle, hlavne ale dej bacha ze uz v par statech neprijmou nikde na zadnou pozici ilegalni pracovniky....holt mexici to posrali vsem a uz ani tady v Cali neni moc sanci.....
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po září 03, 2007 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bigu...poslala jsem Ti soukr.zpravu.Dostal jsi ji,prosim???
Dik
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> US ekonomika Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 7 z 7

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com