b2 nebo f1

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

b2 nebo f1
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Autor Zpráva
junlenka

Registrace: 07. 06. 2005

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2005 9:42 am    Předmět: Re: pro ostatni, kteri si muzou delat nazor Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil junlenka dne čt červenec 07, 2005 10:21 am, celkově upraveno 1 krát
junlenka

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2005 9:45 am    Předmět: Re: USA vs. CR Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil junlenka dne čt červenec 07, 2005 10:20 am, celkově upraveno 1 krát
junlenka

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2005 10:35 am    Předmět: Re: pro ostatni, kteri si muzou delat nazor Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil junlenka dne čt červenec 07, 2005 10:22 am, celkově upraveno 1 krát
junlenka

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2005 10:41 am    Předmět: Re: b2 nebo f1 Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil junlenka dne čt červenec 07, 2005 10:22 am, celkově upraveno 1 krát
Gabca
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2005 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Absolutne si nedokazu predstavit kde jezdite kdyz nemate zadny zkusenosti s "americkyma ridicema" co jezdej hur nez mladez co se u nas uci na ridicak. Jsem tu jen par mesicu a co jsem ve Friscu videla nehod, pze nejakej magor neumi pouzit blinkr a nebo si mysli ze ta oranzova tam bude jeste chvilku ani nedokazu dat dohromady. Lidi tady sice jezdi automate, ale i s tim dokazou udelat takovou paseku jako s radici pakou. U nas lidi jezdi jako prasata, ale to je tim ze jezdi rychle a to zpusobuje nasi nehodovost, kdezto tady je to to ze lidi jezdi az moc pomalu a nedokazou pouzit blinkr z thohle tady maji nehody.
junlenka

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2005 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gabca napsal:
Absolutne si nedokazu predstavit kde jezdite kdyz nemate zadny zkusenosti s "americkyma ridicema" co jezdej hur nez mladez co se u nas uci na ridicak. Jsem tu jen par mesicu a co jsem ve Friscu videla nehod, pze nejakej magor neumi pouzit blinkr a nebo si mysli ze ta oranzova tam bude jeste chvilku ani nedokazu dat dohromady. Lidi tady sice jezdi automate, ale i s tim dokazou udelat takovou paseku jako s radici pakou. U nas lidi jezdi jako prasata, ale to je tim ze jezdi rychle a to zpusobuje nasi nehodovost, kdezto tady je to to ze lidi jezdi az moc pomalu a nedokazou pouzit blinkr z thohle tady maji nehody.
presne presne!!! oni si myslej ze ty blinkry maj na aute jenom na okrasu, a zpetny zrcatka tam od toho abych si ty plastikovy heeerecky mohly nakreslit make up!!!!
junlenka

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2005 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gabca napsal:
presne presne!!! oni si myslej ze ty blinkry maj na aute jenom na okrasu, a zpetny zrcatka tam od toho abych si ty plastikovy heeerecky mohly nakreslit make up!!!!
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2005 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Who the f@#* put that broomstick up your ass, Scoutiku? Jo, Lenka, to je holka podle meho gusta. Rad slysim, ze se Ti Tokyo libilo, ale jestli se muzu zeptat, jak jsi se tam dostala? Planuju se tam taky jednu mrknout, ale ta japonstina je vazne neco - anglina, nemcina, spanelstina, to byl vsechno brnkacka, ale jakmile doslo na caligrafii ... Sad
A rozebirat americke ridice ... Question to je skoda mluvit - I-95 mezi D.C. a Boston da zabrat i tem nezkusenejsim.

Martin
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2005 7:29 pm    Předmět: Muj posledni Odpovědět s citátem

Ridicsky prukaz skupiny B jsem v CSSR ziskal pomerne pozde (az ve 22 letech), protoze jsem jednoduse nemel na autoskolu. Presto jsem do dnesniho dne stihl najet uz temer 750.000 km a to jak v rodne zemi, tak i po cele Evrope a z velke casti i v USA. Tady jsem vyzkousel FL, stredozapad, zapad a samozrejme hlavne IL a WI. US DL mam od roku 2001, v Chicagu jsem se temer tri roky zivil jako taxikar (denne cca 300 mil ve velmi hustem provozu velkomesta).
Podle toho, jak ja vnimam ridice a celkove dopravu, absolutne nedostizna situace je v Nemecku, kde jsem zil pomerne dlouho na to, aby nemecti ridici byli mym No1 na celem svete. Presto, ze je povolena hranice alkoholu v krvi 0.8 promile, presto, ze nemecky AUTOBAHN nezna speed limit, zadne vetsi problemy tam s dopravou nemaji. Vsechno je o uvedomeni, zodpovednosti vuci sobe a ostatnim a vychovanosti lidi.
Na druhem miste jsou jednoznacne USA. Vsechno to, co zazniva z nekterych rozhorcenych prispevku vyse, prameni proste z toho, ze ve Statech ridi i lide, kteri by v Evrope nikdy neridili, protoze by se bali, protoze by nechteli nebo z ruznych jinych duvodu nemohli. Tady ridit musi, protoze by se (s vyjimkou nekolika vetsich mest) dostali do velmi svizelne situace, jak se dostat na nakup, do skoly, do zamestnani atd.
Pokud se tedy mistr volantu a radici paky trochu zamysli, vydechne a zacne byt vuci chovani druhych, mene zkusenejsich ridicu, tolerantni, mozna zjisti, ze to tu opravdu neni s tim jezdenim tak zle.
Jako odstrasujici priklad bych naopak doporucil zeme jako Italie ci Recko (vybiram zamerne z evropskych).
Ubezpeceni pro ty, kdo v USA jeste nikdy neridili a chystaji se. Blondynka po plastice, ktera si upravuje male-up u zpetneho zrcatka sice nekomu muze lezet v zaludku, ale rozhodne se nejedna o typickeho americkeho ridice Smile
Poznal jsem tu hodne mezinarodnich studentu a v drtive vetsine pripadu neslo o rozmazlene fracky sponzorovane svymi bohatymi rodici. Vetsinou to byli inteligentni, vzdelani lide, kteri znaji hodnotu americkeho vysokeho skolstvi a kteri si na sva studia dokazali vydelat, pujcit, ci prave pro sve vynikajici studijni vysledky pobirali jedno z mnoha dostupnych stipendii. Nekterym pravda pomohli i rodice ci rodina, ale mozna prave za cenu toho, ze jim pred barakem nestaly ctyri bouraky.
A taky znam jednoho pepika z Prahy, ktery zije svuj poklidny zivot na Floride, dela karate, japonsky se uci uz asi 15 let a porad skromne mluvi o tom, ze je na zacatku. Nikdy nenadava na americke magory za volantem, nikdy na verejnem foru nemluvi o tom, co ma , jak zije a kdo si ho chce momentalne vzit. Cte hodne knizek a sni svuj sen o tom, jak jednou bude stejne spokojene ukrajovat ze sveho zivota nekde v Nepalu ci Japonsku. Takove lidi ja mam rad. Nebo abych parafrazoval - to je clovek podle MEHO gusta Smile.
A to byl muj posledni prispevek k tematu, ktery zacal upenlivou prosbou o radu, jestli B2 nebo F1.
junlenka

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2005 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Who the f@#* put that broomstick up your ass, Scoutiku? Jo, Lenka, to je holka podle meho gusta. Rad slysim, ze se Ti Tokyo libilo, ale jestli se muzu zeptat, jak jsi se tam dostala? Planuju se tam taky jednu mrknout, ale ta japonstina je vazne neco - anglina, nemcina, spanelstina, to byl vsechno brnkacka, ale jakmile doslo na caligrafii ... Sad
A rozebirat americke ridice ... Question to je skoda mluvit - I-95 mezi D.C. a Boston da zabrat i tem nezkusenejsim.

Martin
cus Marti, jak rika scout, docela se tahle debata, ktera zacala nevinnou otazkou o b2 ci f1, povedla Razz Jak vsichni vime, cali je plna heerecek a blondynek, jasne hollywood Smile vsichni vime..a ja to tady v san fran vidim porad...ale co, kazdej mame svuj nazor ne?? Do Tokya jsem se dostala jednoduse, zila jsem v Britanii par let s japonskym pritelem Smile

p.s. jeste k tem autum, kdo neumi ridit nema co pohledavat za volantem... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
junlenka

PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2005 9:08 pm    Předmět: Re: USA vs. CR Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil junlenka dne čt červenec 07, 2005 10:24 am, celkově upraveno 1 krát
ocean*

Registrace: 05. 04. 2005

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2005 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lenko, ty jsi takova prosta dusicka, ze?
hsi

Registrace: 23. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so červen 11, 2005 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neni to poprve, co se nekdo na tomhle foru zminil s despektem o studentech, kterym udajne vsechno plati bohati rodice. Docela me tyhle poznamky stvou. Znam tady (na Illinoiske univerzite) ctyri Cechy, a nikomu z nas rodice neprispivaji ani korunu, vsichni se zivime sami! A jestli myslis, junlenko, ze to bylo snadne si to tak zaridit, tak jsi na omylu! Diky Scoute za podporu.
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2005 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hsi napsal:
Neni to poprve, co se nekdo na tomhle foru zminil s despektem o studentech, kterym udajne vsechno plati bohati rodice. Docela me tyhle poznamky stvou. Znam tady (na Illinoiske univerzite) ctyri Cechy, a nikomu z nas rodice neprispivaji ani korunu, vsichni se zivime sami! A jestli myslis, junlenko, ze to bylo snadne si to tak zaridit, tak jsi na omylu! Diky Scoute za podporu.
zdarek, ja si nemyslim nic, me je to jedno...ja uz tohle neresim...
Boomer
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2005 12:31 pm    Předmět: Re: USA vs. CR Odpovědět s citátem

junlenka napsal:
Boomer napsal:
Jo...Scout66 je fakt dobrej! Laughing Jinak musim s nim souhlasit s bezpecnosti provozu...v US jsem za 5 let videla "x" nehod (najezdila jsem toho dost) a v Cechach po navratu za pouhe 3 mesice min. desetinasobek...lidi jezdi v Cechach jak prasata, takze nechapu, jak muze nekdo rict, ze v US bouraji v automatech pri 25 milove rychlosti vic jak v Cechach....I don't get it... Shocked
Taky je fakt, ze v Evrope je ted prace jednodussi, da se vydelat vic nez v US (v prepoctu na Kc), ale dle meho nazoru je v US vyssi zivotni uroven nez v cele Evrope dohromady. A milejsi lidi, o tom neni pochyb. I presto me to tam ale zpatky netahne...zatim...Rolling Eyes A zaverem pro rejpaly, Bush mi vubec nevadi.... Shocked Laughing
bush nevadi vsem fasistickym magorum co si valkou resej svy vlastni komplexy

Ja ti nevim Junlenko...ale zda se mi, ze si tu spis lecis komplexy ty, a to napadanim ostatnich. To, ze napisu, ze dle meho nazoru je v US situace na silnicich mnohem lepsi nez v Cechach je proste pravda, nazyvat me magorem je tak trochu predcasne, a to, ze mi Bush nevadi je ostatne taky muz nazor, na tom nic nezmenis. A rozhodne nevim, jak bych si tim - jako ten fasisticky magor - lecila vlastni komplexy...za prve, zadne komplexy me netrapi, jsem s tim, co jsem za zivot zatim dosahla spokojena...a za druhe, mozna to taky tak trochu prameni z toho, ze mam nekolik kamaradu, jejichz rodiny pochazi z Iraku a zivot tam opravdu - diky tehdejsimu rezimu - nebyl zadny med.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Viza Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com