Jak na svatbu? - Marriage licence

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jak na svatbu? - Marriage licence
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
provereni na letisti??
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2007 12:36 pm    Předmět: majka Odpovědět s citátem

dekuji za odpoved. Jezisi, to ja jsem vubec nepocitala s tim,ze se me na letisti uz budou ptat na nejake otazky kolem svatby. Co se tak ptaji? A prstynek sebou nemam, protoze je po manzelove babicce a ja se bala ze mi ho nekdo v cr ukradne...Vadi to???

diky moc,
majka
salaska

Registrace: 27. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2007 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, asi pred dvema lety jsem letela na advance parole a postavila jsem se do fronty pro citizens ( doporucil mi to nekdo dalsi). Vse probehlo v poradku a nezdalo se mi teda, ze by to byla spatna fronta.
Na otazky o manzelovi se me ptaji dodneska a take se chteji bavit o hokeji. Ja zadne hokejisty neznam, tak jsem z toho vystresovana jeste vic, nez z par otazek o manzelovi. Wink
macek
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2007 11:05 pm    Předmět: advance parole Odpovědět s citátem

Majko,na ktere letiste prilitas? Surprised Ja byla v LA ,ale bylo to pred 8 lety.Mozna se te na nic nebudou ptat.Kdyby nahodou ,treba kde pracujes a manzel.To zvladnes jen nezmatkuj,priste poletis se zelenou!!!!
Razz
New York
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 2:32 am    Předmět: Majka Odpovědět s citátem

ahoj, ja jsem jeste letenku nekoupila, ale 100% poletim pres New York. Nikde jeste nepracuji, dostala jsem pracovni povoleni tesne nez jsem odletela do CR dodelat skolu...
Ale s tou řadou teda nevim, nekdo rika do te pro turisty jiny zase do te pro obyvatele usa...Ale to
I-94 radsi vyplnim. Vy co jste jely na Advance Parole jste vyplnovali v letadle I-94 nebo jiny papir?Dekuji moc za odpoved
salaska

Registrace: 27. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyplnovala jsem akorat US customs formular. To, ze mas advance parole te zarazuje mezi skoroobcany. Za mesic se z Cech vraci kamarad, taky na advance parole- byl tady 10 let nelegalne. Tak podam podrobnejsi info.
majka
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2007 3:28 am    Předmět: advance parole Odpovědět s citátem

ahoj, tak uz se ti vratil ten kamarad,abys mohla podat nejake to info?? Letim pristi tyden pres Washington, a docela se bojim, ze se budou ptat na moc otazek a delat problem s tim ze nemam ten prstynek, kdyz ale ja se opravdu bojim, aby mi ho nekdo neukradl, tak jsem ho nechala v usa...

diky
Pani Prstenu
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2007 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

majka napsal:
delat problem s tim ze nemam ten prstynek, kdyz ale ja se opravdu bojim, aby mi ho nekdo neukradl, tak jsem ho nechala v usa...

Si kup za par kacek jinej prstynek. Klasickej poutovej a nikdo nemuze rict ani muk ;]

Ja nafasovala "family ring", ktery je v jejich rodine po desitky, ne-li pres sto let. Absolutne nehrozi, ze bych ho vubec nekam nosila. Kor, kdyz je mi velkej ;]
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2007 10:03 am    Předmět: Re: advance parole Odpovědět s citátem

majka napsal:
ahoj, tak uz se ti vratil ten kamarad,abys mohla podat nejake to info?? Letim pristi tyden pres Washington, a docela se bojim, ze se budou ptat na moc otazek a delat problem s tim ze nemam ten prstynek, kdyz ale ja se opravdu bojim, aby mi ho nekdo neukradl, tak jsem ho nechala v usa...

diky

Vubec se neboj, nejsi prvni ani posledni kdo nemel prstynek pri sobe! Bud v pohode, a zbytecne se nestresuj, protoze vse bude OK!!! Wink
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2007 7:55 am    Předmět: Re: Svatba Odpovědět s citátem

pardon asi vam zbehlym to bude pripadat stupid question ale co je to SSN Question Confused Zrejme to budu potrebovat ale nenim o co jde ..
Diky ya odpoved ,, snad odpovite nekdo `..
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2007 8:28 am    Předmět: Re: Svatba Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
pardon asi vam zbehlym to bude pripadat stupid question ale co je to SSN Question Confused Zrejme to budu potrebovat ale nenim o co jde ..
..

Social Security Number.

Je to číslo totožnosti, něco jako rodné číslo v ČR. Technicky není povinný ho mít, ale z praktického hlediska se v USA bez SSN neobejdeš.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com