|
|
| Autor |
Zpráva |
Gabi Anonymní
|
Zaslal: so červenec 21, 2007 1:57 am Předmět: Vycestovani a navrat do USA |
|
|
Ma nekdo zkusenost s vycestovanim do Mexica? I-94 mi bude koncit a premyslim jet na den nebo dva do Mexica. Muze nekdo poradit jestli je v tom nejaky problem nebo jestli bych mela dostat zase novou I-94 pri navratu
Dik moc |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 21, 2007 7:41 am Předmět: |
|
|
| Mel jsem stejny problem/napad. Kdyz pojedes spatky do USA tak je to jako kdyz jsi sem letela poprvni c Cech. Takze prochazis pres INS urednika a ten ti urci dobu pobytu na I94, ale pozor MUSIS MIT SPATECNI LETENKU. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gabi Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 11:55 pm Předmět: |
|
|
| Takze pokud nekdo budete chtet jet pres Mexico ven a zpet tak bilou novou karticku nedostanete. Na vystupu vas nekontroluji a zpet vas pusti na tu stejnou bilou karticku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
Registrace: 20. 07. 2007 Příspěvky: 129 Bydliště: Mission Viejo, Calif.
|
Zaslal: po srpen 13, 2007 12:12 pm Předmět: |
|
|
Zalezi na tom jak jedes. Autem pres hranice je to mnohem jednodussi nez letet. Jel jsem mnohokrat do Tijuany a celnici se ani nepodivali na pas. Zajimaji se jenom o dve veci. Mexikani a drogy. Je uplne mozne ze se celnik zepta jenom jak dlouho jsi byla v Mexiku a co jsi koupila a kde bydlis v US. Zadne papiry nevydavaji...neni na to cas. Samozrejmne tohle neni zaruka.
Pesky pres hranice to asi je trochu tezsi, ale o tom nemam zpravy.
Letadlem to bude to same jako kdyby jsi prijela z Ceska. Ta sama pasova kontrola. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|