|
|
| Autor |
Zpráva |
BeruskaAnuska Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 7:59 pm Předmět: Zmena WI DL na MI DL |
|
|
Ahoj. Chtela jsem se zeptat - MAM PLATNY WI ridicak, ale za tyden mi jeho platnost konci. Chci si ho zmenit (co nejdriv, dokud je platny) na MI ridicak (ve WI uz nemam sanci).
Mam 2 otazky:
1.: Budou po me chtit v MI na DMV 100% nejaky "michigansky proof of address"? (ten samorejme nemam a nejsem ho schopna ani behem tydne ziskat, takze me zajima, jestli je sance, ze mi ten muj WI DL trebba vymeni i bez proof nebo jestli to bez "proofu" nema vubec smysl ani zkouset... )
2.: Kdyz to nestihnu a budu si o ten MI ridicak zadat az s NEPLATNYM WI ridicakem, budu tam muset delat znova testy a jizdy? Bude mit vubec nejaky vyznam, ze mam neplatny WI DL nebo je to stejny jako kdybych zadny nemela (neplatny=zadny?)
Diky vsem za dobre rady. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BeruskaAnuska Anonymní
|
Zaslal: st srpen 08, 2007 9:19 pm Předmět: |
|
|
Diky vsem za rady, vsechno uz jsem si zjistila sama primo na DMV MI.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 1:57 pm Předmět: |
|
|
| BeruskaAnuska napsal: | Diky vsem za rady, vsechno uz jsem si zjistila sama primo na DMV MI.  |
Ty jo anusko, ty mas hustej smysl pro humor LOL
Pravda je, ze ten sarkasmus sis mohla nechat sama pro sebe LOL a misto tukani do klavesnice sis mohla zavolat hned primo na DMV, protoze tam toho vedi vic nez vsichni tady dohromady  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 916 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 2:58 pm Předmět: |
|
|
Vedi toho mozna vic, ale jak je "ojebat" se dozvis jenom tady ... za mensi poplatek  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 509 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 5:42 pm Předmět: |
|
|
Rigu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 8:36 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Vedi toho mozna vic, ale jak je "ojebat" se dozvis jenom tady ... za mensi poplatek  |
To mas pravdu Karle, protoze nekteri tady by mohli psat prirucky a cele knihy o tom jak vy**bat se systemem, jak zfalsovat adresu a vypisy a vubec...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so srpen 11, 2007 9:45 am Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | Big_Rig napsal: | Vedi toho mozna vic, ale jak je "ojebat" se dozvis jenom tady ... za mensi poplatek  |
To mas pravdu Karle, protoze nekteri tady by mohli psat prirucky a cele knihy o tom jak vy**bat se systemem, jak zfalsovat adresu a vypisy a vubec...  |
Koukam, ze jenom ty jsi ta nejpoctivejsi, z poctivejch  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: so srpen 11, 2007 10:25 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | XxX napsal: | | Big_Rig napsal: | Vedi toho mozna vic, ale jak je "ojebat" se dozvis jenom tady ... za mensi poplatek  |
Koukam, ze jenom ty jsi ta nejpoctivejsi, z poctivejch  |
Jeez, anonym, typicky...
Ja mam svedomi cisty, ja nikdy nic nefalsovala, ja bych si to ani nedovolila... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 995 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 7:33 am Předmět: |
|
|
Misto tech reci jste se mohli zeptat BeruskaAnuska co ji rekli a zjistit neco uzitecneho pro ty co toto budou cist pozdeji. Jinak bezte pokracovat do kategorie "volne tema" nebo hmor a vtipy .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 13, 2007 9:15 am Předmět: |
|
|
| XxX napsal: |
Jeez, anonym, typicky...
Ja mam svedomi cisty, ja nikdy nic nefalsovala, ja bych si to ani nedovolila... |
Zajimave; a ta GC co mas nebyl podvod? .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 916 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: po srpen 13, 2007 10:25 am Předmět: |
|
|
| miro napsal: | Misto tech reci jste se mohli zeptat BeruskaAnuska co ji rekli a zjistit neco uzitecneho pro ty co toto budou cist pozdeji. Jinak bezte pokracovat do kategorie "volne tema" nebo hmor a vtipy .gif) |
Cokoliv, co ji rekli, si mohla behem 15-ti sekund hledani na Google precist tady:
http://www.michigan.gov/documents/DE40_032001_20459_7.pdf
Za tu dobu, kterou ji zabralo navigovani naseho fora a napsani noveho tematu, bych ja nejen vsechno zjistil, ale taky uz mel ten "proof of MI residency" vytisteny
Tohle je spis o tom, ze se stacilo podivat o par radku dolu na nejake ty o chlup starsi prispevky (lidi proste nebavi odpovidat porad na ty stejne dotazy), kde je napsana i spousta dalsich veci, ktere se clovek na DMV nedozvi, nebo adresa a tusim i telefon na Tiskarnu, ktery rad se vsim aspon na dalku pomuze.
Ale trocha sarkasmu jeste nikoho (s vyjimkou Scouta) nezabila . BTW., Karle, ten tvuj prispevek beru jako kompliment . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: po srpen 13, 2007 5:39 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: |
Cokoliv, co ji rekli, si mohla behem 15-ti sekund hledani na Google precist tady:
http://www.michigan.gov/documents/DE40_032001_20459_7.pdf
Za tu dobu, kterou ji zabralo navigovani naseho fora a napsani noveho tematu, bych ja nejen vsechno zjistil, ale taky uz mel ten "proof of MI residency" vytisteny
Tohle je spis o tom, ze se stacilo podivat o par radku dolu na nejake ty o chlup starsi prispevky (lidi proste nebavi odpovidat porad na ty stejne dotazy), kde je napsana i spousta dalsich veci, ktere se clovek na DMV nedozvi, nebo adresa a tusim i telefon na Tiskarnu, ktery rad se vsim aspon na dalku pomuze.
|
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: čt srpen 16, 2007 2:29 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | XxX napsal: |
Jeez, anonym, typicky...
JO byl, vytiskla jsem si ji na kriklave zelenej papir a zmenila si jmeno na Geraldo Sanchez
PS: zavist nekterych lidi nezna mezi, fakt... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 1:12 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | Anonymous napsal: | | XxX napsal: |
JO byl, vytiskla jsem si ji na kriklave zelenej papir a zmenila si jmeno na Geraldo Sanchez
Nejde o zavist ale o princip, kdyz reknes ze jsi niky nepodvadela. Mas castecnou pravdu neni to podvod ale kdyz si nekoho vezmes pro papiry a GC tak je to dokonce poruseni zakonu, za co by te mohlo stihnout deportace a druhou osobu az 5 basy, ale mas stesti a vschni ostatni nestesti ze ti na to neprisli. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so srpen 18, 2007 9:01 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | XxX napsal: | | Anonymous napsal: | | XxX napsal: |
Nejde o zavist ale o princip, kdyz reknes ze jsi niky nepodvadela. Mas castecnou pravdu neni to podvod ale kdyz si nekoho vezmes pro papiry a GC tak je to dokonce poruseni zakonu, za co by te mohlo stihnout deportace a druhou osobu az 5 basy, ale mas stesti a vschni ostatni nestesti ze ti na to neprisli. |
Jestli je XXX s dotycnum clovekem stastna, tak ji to preju. Znam lidi, kteri se vdali nebo ozenili z "lasky" a za 3 mesice se rozvedli, protoze si vubec nerozumeli.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|