|
|
| Autor |
Zpráva |
citrinka
Registrace: 11. 08. 2007 Příspěvky: 3
|
Zaslal: so srpen 11, 2007 8:02 am Předmět: Studium cizincu v CR |
|
|
| Ahojky, nasla jsem tu stejnou otazku z roku 2005, ale nenasla jsem odpoved. Sim, sim, nevite nekdo, jak nejvyhodneji studovat v CR, pokud mozno nejlip v Pze??? Alespon jeden semestr??? Dekuju!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 863 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st srpen 22, 2007 3:11 pm Předmět: |
|
|
| A jaký obor by to měl být? Když si vybereš obor, tak na většině VŠ mají sekci pro zahraniční studenty. Stačí hledat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
citrinka
|
Zaslal: čt srpen 23, 2007 3:10 pm Předmět: |
|
|
| To jo, ale mne jde o nejaky program, ktery by zahranicni studenty podporil.Zda existuje jenom Fulbright nebo se da ziskat stipendium ci nejaka jina financni podpora jeste jinou cestou. Ptala jsem se jak nejvyhodneji - myslela jsem tim tedy pochopitelne financne - studovat v CR...Ale presto dekuju za odpoved. Verte, ze hledam! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 23, 2007 9:31 pm Předmět: |
|
|
Zkus toho dotycneho dostat na skolu pres program Erasmus, tedy v pripade, ze je uz studentem v jinem state. Jsou tam tucne financni dotace.
Krome Erasmu existuji i jine vymene programy pro studenty. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 23, 2007 9:34 pm Předmět: |
|
|
Nebylo by na skodu si vyhlidnout skolu a poptat se, jake z techto programu podporuje. Maji na to ve skolach vetsinou specialni oddeleni a zamestnance, kteri se tim zabyvaji. Ty ti prozradi i neco o financni strance a pripadnych dotacich.
Hodne stesti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
citrinka
|
Zaslal: pá srpen 24, 2007 1:49 am Předmět: |
|
|
Studuje, ale v USA... Erasmus preci plati pouze pro Evropske studenty, ne? American z nej cerpat asi nemuze? Asi ale opravdu bude nejlepsi vybrat si skolu a tam se na studijnim informovat, co? I kdyz jestli je studijni na vsech skolach stejne.. Ne, urcite mi poradi. Dekuju moc za radu! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 24, 2007 11:27 am Předmět: |
|
|
NZ.
Btw, pres Erasmus se da vyjet do ameriky, tak pocitam, ze to pujde i opacne. Jinak amici sem bezne jezdi studovat ve vymenych programech. To uz je pak celkem jedno, jak se tomu programu rika :]
Hodne stesti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|