Wireless internet

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Wireless internet

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet
Autor Zpráva
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: ne únor 25, 2007 12:45 am    Předmět: Wireless internet Odpovědět s citátem

Na vanoce jsem si koupil svuj prvni notebook za velice dobrou cenu.Jeto Gateway,ma vsechno co muj stary kompjutr mel a jeste navic.Jedna vec ktere jeste moc nerozumim je ta wireless konekce.Ja si sendu v obyvaku a na 80% mam internet konekci. Pres koho ja nevim.
Ten program co mam (Broacom wireless utility) mne ukaze konekce,jak jse jmenuji ,jak jsou silne ale nevim kdo to je? Muj soused,public library je asi 1 mile ode mne.Je to fascinujici,mit konekci a nevedet odkud. Jsem za firewall,samozrejme.AzPete Rolling Eyes
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: ne únor 25, 2007 6:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pri vykonu dnesnich routeru a se vzrustajici oblibou bezdratovych domacich siti se da najit v husteji zabydlenych oblastech nejake pripojeni temer vsude. Ovsem ty zlate doby, kdy se dalo taky temer vsude bez problemu na takoveto site napichnout jsou uz taky pryc. Hodne lidi uz si router a sit umi nastavit a pouzivaji kodovanne zabezpecene pripojeni, nebo pouzivaji MAC filtr Sad
Nektery z mych sousedu je vsak volne pristupny dodnes a tak s tim dobrakem sdilim jeho velmi svizne pripojeni uz skoro rok. A vubec se nepidim po tom, ktery z tech sousedu to vlastne je Smile
Jinak ja doma najdu asi 10 wireless siti, ale dnes uz je jich 8 pod WAP Sad
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2007 1:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Jinak ja doma najdu asi 10 wireless siti, ale dnes uz je jich 8 pod WAP Sad

Da se celkem snadno dekodovat odchycenim par tisic packetu. Wink Laughing
AzPete

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2007 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajimalo by me jak zvysit dosah pri cestovani. Je hodne public Wi-Fi "hot spots" specialne v kampech. Je nejaka antena kterou by se zvetsila vzdalenost mezi notebook a "Hot spots".AZpete. Wink
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2007 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
Zajimalo by me jak zvysit dosah pri cestovani. Je hodne public Wi-Fi "hot spots" specialne v kampech. Je nejaka antena kterou by se zvetsila vzdalenost mezi notebook a "Hot spots".AZpete. Wink

Kup si Connect Card od sveho cell phone provider. Nebudes uz nikdy hledat hot-spots (ktere tezko hledas zadarmo Sad )
AzPete

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2007 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky mlynku,asi to budu muset udelat nez cely svet bude "covered". V Londyne a take V Tucsonu maji jiz cele mesto spojene,takze nepotrebujez nic extra. Ale kdyz vyjedu dal do prirody,tak je problem.AZPete. Wink
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
Diky mlynku,asi to budu muset udelat nez cely svet bude "covered". V Londyne a take V Tucsonu maji jiz cele mesto spojene,takze nepotrebujez nic extra. Ale kdyz vyjedu dal do prirody,tak je problem.AZPete. Wink

Poznámka a otázka:

(1) Myslím ale že aby jsi byl připojený na internet přes Connect Card, tak musíš být někde kde je cell signal. V přírodě to vždy nemusíš najít. Například, když jsem byl v AZ minulým měsíc, tak kolem Grand Canyonu jsem neměl žádný signal.

(2) Když jedeš do přírody, tak na co potřebuješ počítač a připojení na Internet? Já jedu do přírody, abych si od počítačů odpočinul. A daleko od cell signals -- vážně si nepřeji aby se mi šéf mohl dovolat. Wink
AzPete

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Velice jednoducha odpoved.
Vetsina privatnich Rv campu ma wi-fi connection pro sve hosty,tam ale nerad zustavam,jen z nutnosti. Chystam delsi trasu ve svym RV,pristi leto a jak dnes delas rezervace i v narodnich parcich a jak zjistis jestli RV parks maji volno?
Jedine pres internet.
Ja napriklad prijedu do St.George,Utah. Neznam to,ale libi se me tam a rozhodl jsem se zustat treba 5 dnu.
Kam pojedu dal? Kdo vi? Podivam se na mapu,zapalim internet zjistim co je v dalsim miste za moznosti,udelam reservaci jestli je potrebuji a jedu dal. Tak se to dnes dela v tomhle okruhu mobilnich trampu,mlynku.
Me dnes jiz zadny Boss volat nebude.I am off the "rat race". Very Happy
Tady se pokochej.AzPete.
http://www.bettatalk.com/houdinihome.htm
http://www.rvtravel.com/
http://freecampgrounds.com/
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com