|
|
| Autor |
Zpráva |
adela Anonymní
|
Zaslal: po srpen 06, 2007 1:37 pm Předmět: navrat do CR |
|
|
| Ahoj, potrebovala bych radu a predem dekuji. Nejsem asi uplne nejtypictejsi priklad, protoze je mi vcelku jedno, jestli me nekdy v budoucnu pusti zpatky do Usa. Prijela jsem tady letos v unoru na navstevu i s pritelem a ditetem a situace je takova, ze si to tu chceme malinko prodlouzit. Pritel ma nemecky pas, takze vizum nepotreboval, nicmene pobyt mel povoleny pouze na tri mesice, coz uz je pase. Ja mam vizum do roku 2011, ale platnost pasu mi vyprsi letos v listopadu a tim padem vyprsi i vizum a platnost pasu me dcery, kterou mam v pase napsanou. Do CR bych chtela jet az za pul roku a zajima me, jestli pri ceste zpatky budu mit problem s tim, ze ma dcera nema platne vizum a ze ja s pritelem jsme prekrocili povoleny pobyt nebo mame radeji odjet jeste pred tim nez me a dceri vyprsi platnost pasu s vizem. Opakuji, ze o navrat do USA mi nejde. Dekuji za radu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 06, 2007 2:34 pm Předmět: |
|
|
| Prekroceni povoleneho pobytu v USA te ovlyvni jenom kdyz budes chtet prijet zpet do USA. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
adela Anonymní
|
Zaslal: po srpen 06, 2007 2:42 pm Předmět: |
|
|
| a co to propadle vizum od dcery? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 517 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: po srpen 06, 2007 4:17 pm Předmět: |
|
|
Adelo,
To nikoho na letisti nezajima kdyz odletas, horsi by to bylo zpet do USA jak nekdo psal prede mnou.
Nebudes mit zadne problemy, jsou radi ze jedete domu.
Zdar Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|