|
|
| Autor |
Zpráva |
lenka11111 Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 6:40 pm Předmět: zadost o prodlouzeni B1 a co dal |
|
|
Muzete mi prosim nekdo poradit?
Dne 28. cervna jsem pozadala o prodlouzeni B1, na I-94 mam ze musim opustit USA 2. srpna.
Potrebovala bych poradit v tomhle:
1) Pokud mi neprijde odpoved do 2. srpna a ja tu zustanu budu tu stale legalne? Docetla jsem se ze pokud mi tu zadost schvali tak by to melo byt v poradku. Co se ale stane v pripade ze mi zadost neschvali jsem se nikde nedocetla. Budou povazovat ze muj pobyt tady byl nelegalni?
2) zadala jsem o prodlouzeni o do 15. zari. co se stane v pripade ze i do te doby odpoved nedostanu? Musim opustit staty do toho 15. zari nebo musim pockat na odpoved?
3) kdyz odjedu pred obdrzenim odpovedi ale po datumu co mam v I-94 a zpetne mi prijde ze mi prodlouzeni nebylo schvaleno bude to take nelegalni?
Nechci mit zbytecne problemy, tak bych chtela poradit jestli s tim nema nekdo zkusenosti.
Moc dekuji !!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 467 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 10:03 pm Předmět: |
|
|
2 topics are enough - do not you think??? Take it easy or PM me !
You are fine, honey ...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jitka Anonymní
|
Zaslal: so srpen 04, 2007 5:30 pm Předmět: |
|
|
| Lenko, pokud ti jeste nedosla odpoved od imigracnich a stale cekas .... zkus si najit jejich rozhodnuti na internetu. Na tom prvnim B2 papiru - stvrzence, co ti poslali, je web a kod. Ja jsem to kontrolovala skoro porad a dozvedela jsem se to o hodne driv nez mi poslali ten prodlouzeny status B2. Jinak jedna moje kamaradka dostala odpoved zacatkem cervence 07, ze mala opustit USA v pulce cervna 07. Good luck. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|