|
|
| Autor |
Zpráva |
Buba Anonymní
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 466 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: pá květen 11, 2007 8:43 am Předmět: |
|
|
| No, Bubo, uvidime, co na to ostatni, ale ja se radeji pro ted zdrzim komentare. Presneji (a jemne) receno je videt, ze co clovek, to nazor. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: pá květen 11, 2007 11:35 am Předmět: Re: Cesi jsou *********! |
|
|
dyt jo, nikdo si pred ni nesedne na prdel kvuli tomu ze je uhhh slavna? z usa? herecka? kamaradka paris??
a to ji sere
vid Bubaku!!!!!!
PS" vse nej nej k tvym narozkam!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 778 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: pá květen 11, 2007 2:05 pm Předmět: |
|
|
Mela stesti, ze se to stalo v Praze, tam ji jenom zakazali zapalit si v obchode. U nas by rovnu dostala po papuli.
I'm an asshole and I am proud!!!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá květen 11, 2007 6:37 pm Předmět: Re: Cesi jsou *********! |
|
|
No co chcete od Americanu, jsou to debilove taky.
Predloni jsem byl v Ceskym Krumlove a byla tam na hrade skupina Americanu. V jedne z mistnosti byl veliky obraz a na nam namalovana stara nemocnice.
Pruvodce nam rikal, ze to bylo sanatoriun pro alkoholiky.
Americane se ptali a to byla jen jedna nemocnice? My vime ze 99% Cechu chlasta jak o zavod.
Chtel jsem jim neco "stavnateho" rict, ale my rodice me to rozmluvili.
Nejradsi bych je nakopal do prdele.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1166 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: pá květen 11, 2007 8:33 pm Předmět: |
|
|
Hele, nevím proč jí někdo bere vážně. Vždyť je to jen nějaká neznámá herečka (no, teď už je známá; sice né v dobrém, ale radči ve špatném než nic).
BTW, toto prý řekla o Los Angles:
Socialite/actress BIJOU PHILLIPS misses her hometown of New York, because she finds the residents in Los Angeles "retarded".
The ALMOST FAMOUS star, 26, has lived in Los Angeles for the past few years to further her acting career, but misses the intelligence of her fellow New Yorkers.
She tells America's Stuff magazine, "(I miss) the people, the culture, the art, the intelligence, my friends - everything. People who have something to say and have read a book besides THE DA VINCI CODE.
"It's horrible. Even the intellectual people in Los Angeles are retarded. It's embarrassing". |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: st květen 16, 2007 9:08 am Předmět: |
|
|
| Buba napsal: | http://revue.idnes.cz/cesi-a-debilove-to-jsem-nerekla-tvrdi-herecka-fm9-/lidicky.asp?c=A070515_214031_lidicky_lf
aneb - odvolavam, co jsem odvolal! schvaluju, co jsem schvalil!
chudinka mala ;]]]] |
Ty vole Bubaku, prestan procitat bulvar, Hrom a takovy kraviny a najdi si praci LOL  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 445 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 9:55 pm Předmět: |
|
|
Who cares what some Bijou says.
Ale ten film HOSTEL je hrozna kravina.
Koupil jsem si DVD s ocekanim nejakeho osvezujiciho filmu s Ceskeho prostredi,ale kdepak.
Co se me nelibi ze Cesi dnes za $$ udelaji skoro vsechno.
Kterykoliv "filmaker" z U.S.toho vyuzije. Jo kapitalismus je O.K. ale trochu hrdosti a representace by neuskodila.
HOSTEL 2,nezajem. AZpete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|