|
|
| Autor |
Zpráva |
Glop
Registrace: 19. 05. 2005 Příspěvky: 80
|
Zaslal: st červen 08, 2005 1:40 pm Předmět: Asi si to představuju jak Hurvinek válku |
|
|
Cau lidi vím že to bude znít bláhově, ale jen se informacne ptám. Je reálný domluvit se tady s někým (rekl bych ze priletim tolikátýho na to letiste) kdo by me vyzvedl na letisti chvili bych alespon u nej slozil hlavu (potom bych si zaridil treba vlastni apartment) a pomohl me najit si nejakou práci? Samozrejme ze bych mu zaplatil za to ze pro me prijede aji za ubytovani za vse. Jen se tak informacně ptám jestli sou lidi kteří by mě tak pomohli?! Je to teda hodně předem ale vite jak zjistuju co a jak jinak se teda mejte vsici fajn cau Glop |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Redneck
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 73 Bydliště: Deep South
|
Zaslal: st červen 08, 2005 2:47 pm Předmět: |
|
|
Pokud by to bylo kteroukoliv nedeli a do Memphisu, nebo do Jacksonu a v noci, klidne Te vyzvednu, jednu dve noci necham prespat, nakrmim, napojim, seznamim s nejakymi lidmi ohledne prace... Dal uz by jsi se musel starat sam...
Mike. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Redneck
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 73 Bydliště: Deep South
|
Zaslal: st červen 08, 2005 2:49 pm Předmět: |
|
|
| Jackson, Mississippi, samozrejme... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 985 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st červen 08, 2005 2:54 pm Předmět: |
|
|
Jsem echt zvedav, jestli Ti nekdo z tech chytrolinu, kteri tady rozdavaji "rady" jak na bezicim pasu, bude ochotny skutecne pomoct. Ja bych Te klidne vyzvednul a nechal par dni zustat, ale tady v Cinci a Daytonu moc prace pro ceske ilegaly neni. Chicago, eventuelne Florida jsou takhle na zacatek asi vazne nejlepsi, nicmene pomoc bych odsud na Tvem miste vazne necekal.
Martin |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Glop
Registrace: 19. 05. 2005 Příspěvky: 80
|
Zaslal: st červen 08, 2005 3:07 pm Předmět: |
|
|
| ty jo tolik ohlasu sem ani necekal ste supr ale ted jsem si domluvil fakt dobryho borca pomuze me je na Floride uvidim napisu mejte se a diky moc ( je to teda vse vyhledove ) ale diky Glop |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: st červen 08, 2005 4:30 pm Předmět: Chicago |
|
|
| O'Hare a ze dva ci tri dny by nemel byt problem. |
|