Stavba s Americanem v CR - GC

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Stavba s Americanem v CR - GC
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2007 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Americkej imigracni pravnik rikal, ze ve chvili kdy ti vyprsi viza mas 180 dnu na opusteni ameriky. BEZTRESTNE.

Nehlede k tomu, ze v ramci programu work and travel znam dost lidi, co pracuji do doby nez jim vypsi viza a pak mesic cestuji, nez opusti USA. Praktikujou to takhle nekolik let v rade a jeste NIKOMU z nich se nic nestalo!
minik5

Registrace: 27. 07. 2007

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 1:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak, volala jsem na konzulat v Praze. Rikali mi ze vizum mam porad platny! Pokud semnou nic nesepsali na hranici kdyz jsem odevzdala I-94 a take jsem nedostala primo zaznam do pasu na vizum ze je neplatne, tak ten vizum PORAD plati. Tohle mi rekli na ambasade. Rikali mi, ze jestli me pusti zpet do zeme, se dozvim az na hranici. Ale vycestovat mohu s vizem.
Pro mne je velice dulezite vedet, jake mam sance kdybych chtela zpatky. Jake jsou presne zakony. Planuji cestu v zari. Jestli opravdu nemam jeste zaznam, protoze jsem opustila USA v overstay v tech 180 dni, tak bych to mohla zkusit.
Na druhou stranu, pokud tam prece jenom ten zaznam mela a mela bych i zakaz, tak jak mam ted postupovat. Pozadat o snoubenecke vizum, nebo vzit se snoubencem v CR a pak pozadat o papiry?
Dekuji za jakekoli informace.
Muj snoubenec jede tento tyden na emigraci osobne a take se na vsechno zepta.
Minik

ps: jak jsem jiz psala, mohu dokazat emigr. urednikovi ze mam hodne penez, ze jsem jakoby sama sobe sponzorem a ze NEMAM zapotrebi pracovat. Nerekla bych jemu ze tam mam snoubence, ale ze jedu navstivit znamy a utracet svoje penize Smile Pokud mne upozorni ze jsem se jiz naposled zdrzela pres povolenou dobu, tak se mu samozrejme priznam, ze bohuzel ano, stalo se, nedavala jsem pozor. Snoubenec rika, ze by to nemel byt tak velky problem, jelikoz mam penez, je to evidentni ze nejedu pracovat do USA. Jim prece jde o to, aby nekdo nepracoval nelegalne v zemi.
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Americkej imigracni pravnik rikal, ze ve chvili kdy ti vyprsi viza mas 180 dnu na opusteni ameriky. BEZTRESTNE.

Nehlede k tomu, ze v ramci programu work and travel znam dost lidi, co pracuji do doby nez jim vypsi viza a pak mesic cestuji, nez opusti USA. Praktikujou to takhle nekolik let v rade a jeste NIKOMU z nich se nic nestalo!

To je sice pravda s lidmi, kteri pracuji v ramci programu work and travel,ale ty pracuji na J1 viza, a v ramci techto viz mas 30 dni na opusteni statu a je na tobe jestli budes cestovat nebo delat co chces.. Co by mi zajimalo, nekdy mas moznost si prodlouzit pobyt v ramci tohoto programu,bud si muzez znova zazadat o viza a nebo si muzes zazadat jen o prodlouzeni pobytu, ale nesmis nebo "nemel" bys opustit US,jinak te zpet nepusti, musel by sis znova vyridit viza. Zajimalo by me co udelaji, kdyz mas jen prodlouzeny pobyt neboli povoleni pracovat, ale ty overstay i po tech 30 dnech???? Budes mit nejake problemy v budoucnosti, kdyz budes chtit jet opet do USA i kdyz ten overstay bude jen do 180 dni???
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Anonymous napsal:

To je sice pravda s lidmi, kteri pracuji v ramci programu work and travel,ale ty pracuji na J1 viza, a v ramci techto viz mas 30 dni na opusteni statu a je na tobe jestli budes cestovat nebo delat co chces.. Co by mi zajimalo, nekdy mas moznost si prodlouzit pobyt v ramci tohoto programu,bud si muzez znova zazadat o viza a nebo si muzes zazadat jen o prodlouzeni pobytu, ale nesmis nebo "nemel" bys opustit US,jinak te zpet nepusti, musel by sis znova vyridit viza. Zajimalo by me co udelaji, kdyz mas jen prodlouzeny pobyt neboli povoleni pracovat, ale ty overstay i po tech 30 dnech???? Budes mit nejake problemy v budoucnosti, kdyz budes chtit jet opet do USA i kdyz ten overstay bude jen do 180 dni???

V agenture[!] ti reknou 30 dni, ale znam lidi, co i tech 30 dni par let v rade pretahuji a stale uspesne ve WATu pokracuji.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono take zalezi kdo na koho narazi. A je take rozdil mezi J1 a B2 viza.

Ale at dela kazdej jak mysli, vzdy zalezi na koho narazis.
Ja znam take lidi co tu v americe byly 4 roky nelegalne, jeli domu, a pak za 5 mesicu byly zpet bez problemu. Ale znam take lidi co prekrocily jen mesic a poslali je zpet do CR.
Je to sazka do loterie
Zdar Bucky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com