GPS

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

GPS

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet
Autor Zpráva
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: so září 16, 2006 3:14 am    Předmět: GPS Odpovědět s citátem

Jiz delsi dobu pouzivam pri cestovani nebo i denni praxi ruzny mapovy software (MS Mappoint, Street Atlas). Presto, ze jsem v posledni dobe presel na uzivani on-line Yahoo Maps a Google Maps, rad bych se k temto programum vratil s tim, ze je doplnim o GPS receiver. Puvodne jsem byl rozhodnuty pro Stret Atlas USA 2006 v kombinaci s Earthmate GPS LT-20, ale po precteni rady review od nespokojenych zakaznikum jsem trochu znejistel. V ponekud neprehledne nabidce, ktera je obycejne doplnena superlativy vyrobce nebo prodejce, je tezke se dobre zorientovat a tak bych privital nektery z osvedcenych a overenych tipu.
nnechci tady zakladat na nejakou diskuzi s desitkami modelu, spis mi jde o jedno opravdu spolehlive reseni.
Predem dekuji vsem truckerum, cestovatelum a GPS fandum.
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po říjen 23, 2006 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A nikdo ne a ne napsat. Svine lidi!

Uz sis vybral? Ja jsem po zkusenostech s tim Street Atlas od DeLorme presel zpatky na svuj Wal Mart, paper, deset let stary atlas. Zda se mi, ze to AI, ktere dela routing, je velice "neinteligentni". Taky mam pocit, ze je tam kazdy Burger King, ale najit tam deseti hektarovou fabriku to ne. Jo, jo, holt je to pro vas turisty, my profici jsme opet odkazani na svuj instinct & experience. Aspon mile jsou celkem presne.
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po říjen 23, 2006 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
A nikdo ne a ne napsat. Svine lidi!

Uz sis vybral? Ja jsem po zkusenostech s tim Street Atlas od DeLorme presel zpatky na svuj Wal Mart, paper, deset let stary atlas. Zda se mi, ze to AI, ktere dela routing, je velice "neinteligentni". Taky mam pocit, ze je tam kazdy Burger King, ale najit tam deseti hektarovou fabriku to ne. Jo, jo, holt je to pro vas turisty, my profici jsme opet odkazani na svuj instinct & experience. Aspon mile jsou celkem presne.

Neser,jak svine lidi,vzdyt ja muj svuj disc s delorme venoval!!! Mr. Green
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po říjen 23, 2006 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sixth sense or what?
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út říjen 24, 2006 12:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chopper je hodny clovek. Opravdu mi venoval svuj street Atlas, ale pro Las Vegas je verze z roku 2005 nepouzitelna Smile O to vic, ze mi venoval jenom instalacni disc, ale RUN disk uz nenasel Very Happy
Tak jsem snad poprve ve svem zivote zakoupil podobny soft misto abych ho stahnul. Cekam na Delorme Street Atlas 2007 PLUS DVD a k tomu jsem vydrazil Rikaline 32 CH Bluetooth GPS Receiver. O zkusenosti se podelim tak do tydne. Celkova cena neco kolem 80$.
Tak zatim truckeri Cool
gg
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2007 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Chopper je hodny clovek. Opravdu mi venoval svuj street Atlas, ale pro Las Vegas je verze z roku 2005 nepouzitelna Smile O to vic, ze mi venoval jenom instalacni disc, ale RUN disk uz nenasel Very Happy
Tak jsem snad poprve ve svem zivote zakoupil podobny soft misto abych ho stahnul. Cekam na Delorme Street Atlas 2007 PLUS DVD a k tomu jsem vydrazil Rikaline 32 CH Bluetooth GPS Receiver. O zkusenosti se podelim tak do tydne. Celkova cena neco kolem 80$.
Tak zatim truckeri Cool
a skusenosti nikde...ja mam dilemu: microsoft streets and trips alebo delorme street atlas?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum - rare free community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic