|
|
| Autor |
Zpráva |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: so září 16, 2006 3:14 am Předmět: GPS |
|
|
Jiz delsi dobu pouzivam pri cestovani nebo i denni praxi ruzny mapovy software (MS Mappoint, Street Atlas). Presto, ze jsem v posledni dobe presel na uzivani on-line Yahoo Maps a Google Maps, rad bych se k temto programum vratil s tim, ze je doplnim o GPS receiver. Puvodne jsem byl rozhodnuty pro Stret Atlas USA 2006 v kombinaci s Earthmate GPS LT-20, ale po precteni rady review od nespokojenych zakaznikum jsem trochu znejistel. V ponekud neprehledne nabidce, ktera je obycejne doplnena superlativy vyrobce nebo prodejce, je tezke se dobre zorientovat a tak bych privital nektery z osvedcenych a overenych tipu.
nnechci tady zakladat na nejakou diskuzi s desitkami modelu, spis mi jde o jedno opravdu spolehlive reseni.
Predem dekuji vsem truckerum, cestovatelum a GPS fandum. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 824 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: po říjen 23, 2006 1:43 pm Předmět: |
|
|
A nikdo ne a ne napsat. Svine lidi!
Uz sis vybral? Ja jsem po zkusenostech s tim Street Atlas od DeLorme presel zpatky na svuj Wal Mart, paper, deset let stary atlas. Zda se mi, ze to AI, ktere dela routing, je velice "neinteligentni". Taky mam pocit, ze je tam kazdy Burger King, ale najit tam deseti hektarovou fabriku to ne. Jo, jo, holt je to pro vas turisty, my profici jsme opet odkazani na svuj instinct & experience. Aspon mile jsou celkem presne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 267
|
Zaslal: po říjen 23, 2006 6:25 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | A nikdo ne a ne napsat. Svine lidi!
Uz sis vybral? Ja jsem po zkusenostech s tim Street Atlas od DeLorme presel zpatky na svuj Wal Mart, paper, deset let stary atlas. Zda se mi, ze to AI, ktere dela routing, je velice "neinteligentni". Taky mam pocit, ze je tam kazdy Burger King, ale najit tam deseti hektarovou fabriku to ne. Jo, jo, holt je to pro vas turisty, my profici jsme opet odkazani na svuj instinct & experience. Aspon mile jsou celkem presne. |
Neser,jak svine lidi,vzdyt ja muj svuj disc s delorme venoval!!!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 824 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: po říjen 23, 2006 6:53 pm Předmět: |
|
|
| Sixth sense or what? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: út říjen 24, 2006 12:42 am Předmět: |
|
|
Chopper je hodny clovek. Opravdu mi venoval svuj street Atlas, ale pro Las Vegas je verze z roku 2005 nepouzitelna O to vic, ze mi venoval jenom instalacni disc, ale RUN disk uz nenasel
Tak jsem snad poprve ve svem zivote zakoupil podobny soft misto abych ho stahnul. Cekam na Delorme Street Atlas 2007 PLUS DVD a k tomu jsem vydrazil Rikaline 32 CH Bluetooth GPS Receiver. O zkusenosti se podelim tak do tydne. Celkova cena neco kolem 80$.
Tak zatim truckeri  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gg Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 29, 2007 10:55 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | Chopper je hodny clovek. Opravdu mi venoval svuj street Atlas, ale pro Las Vegas je verze z roku 2005 nepouzitelna O to vic, ze mi venoval jenom instalacni disc, ale RUN disk uz nenasel
Tak jsem snad poprve ve svem zivote zakoupil podobny soft misto abych ho stahnul. Cekam na Delorme Street Atlas 2007 PLUS DVD a k tomu jsem vydrazil Rikaline 32 CH Bluetooth GPS Receiver. O zkusenosti se podelim tak do tydne. Celkova cena neco kolem 80$.
Tak zatim truckeri  | a skusenosti nikde...ja mam dilemu: microsoft streets and trips alebo delorme street atlas? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|