Ať použijí USA jiný argument na útok než 9.11.01

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Ať použijí USA jiný argument na útok než 9.11.01
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Americka politika
Autor Zpráva
Novis-M

Registrace: 25. 05. 2006

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 3:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread79655/pg1
Podívejte se na tohle. A jestli někdo říká že do Pentagonu letadlo nenaletělo, tak to asi nemá v hlavě v pořádku.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 5:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Terezice>>
Koukam, ze mas talent pro temata na diskuzi.
Neboj se zacit nove tema. Je lepsi zacit prehledne nove tema v novem prispevku (vlaknu).
t0mmy5

Registrace: 24. 11. 2006

PříspěvekZaslal: ne listopad 26, 2006 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

omlouvam se za tohle co napisu ze to bude "sprosty" ale proti takovehlemu DEMENTOVI ktery to napsal to mozna bude normalni rec..Ten clovek je zaujatej idiot, radoby moderni anarchista kterej nevi co placa!!vzdyt chce bejt akorat moderni a proto nesnasi ameriku..sice je to uz stary prispevek ale vsadim se ze na sobe v tehle dobe nosi tricko s preskrtnutym paroubkem a ani nevi proc!!to samy je jeho nazor na ameriku..takovehle lidi fakt zboznuju..grrrr!!
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2007 6:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ocean* napsal:
100 % souhlas. Ja jsem ten shit ani nedocetla a tem ,,PRESNE" bych jen rada vzkazala : jsi blb jak lampa! Totalni idiot a fakt nevim, co tady delas?
Jed do Spidlova, tam ti bude nejlip!

Scoutte, ja uz jsem tady vetsinu ,,diskuzi" vzdala.

Ty jsi kvocna ukdakana a zmatena ci potrefena.
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2007 7:27 am    Předmět: Re: :( Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Ja jsem normalne velmi slusnej clovek, ale ac uz jsem z nekterych ubohych prispevku na ruznych internetovych forech pomerne obstojne obrneny a obycejne se nenecham rozhodit, tak tady ten vykrik do tmy me opravdu nasral.
Jeste par pritakavajicich prispevku typu "PRESNE" k te nechutne antiamericke, populisticke, vylhane, nepodlozene a stihomamem prosycene sracce a radoby objektivnim dusevnim zvratkum nejakeho anonymniho primitiva a prisaham, ze uz me tu nikdo neuvidi!
Nezlobte se, ale uz je mi opravdu zle z te dnes tak popularni zaplavy nadavek, opovrzeni, odsouzeni a nenavisti vuci USA, jejich prezidentovi a vnitrni i zahranicni politice.
Valka v Iraku je strasne nepopularni, stoji prilis mnoho dollaru i lidskych zivotu, ale je nutna. A nikdo jiny, nez jedina soucasna svetova velmoc nemel na to, aby tam v tom Sadamove bordelu udelal poradek!
Tak uz konecne drzte ty vase humanni drzky, uzivejte si svobody a demokracie a budte radi, ze vas za ty vase jedy nekdo poradne nepretahne po hube tak, jak to vzdycky umeli vsechny komunisticke rezimy a diktatori jako Husajn!

Scoute z vasich predeslych prispevku vim,ze zijete zde nekolik nekolik nact let,avsak vase mysleni je shodne s clovekem,ktery je nadsen z USA v prvnim roku jeho zivota v nich ci v prvnich dnech ci hodinach.Muzete mit vsak USA ci politiku USA rad tohle vam nechci nijak odepirat je to vase chyba ci vas omyl nebo jak to nazvete pravdepodobne dle tohoto prispevku pravdou.Nerozumim co to vypoustite z vasi pusy dle meho nazoru nevymachane ci zamerikanizovane resp. slusne recene zdemoralizovane a ovlivnene dlouholetym medialnim a propagandistickym pusobenim,ktere na mozne jedince ma takovyto ocekavajici ucinek.Pretahovani pres huby se deje pokud tomu nerozumite deje se jiz nekolik desetileti ci staleti vzdy jsou pretahovani obycejni lide ci siroke vetsiny idstva,ktere nikomu nemaji v zameru skodit ci se na nekom prizivovat,nekoho okradat maji pouze sve instinktni zalezitosti a potreby.Jedno pretahnuti a pretahovani zahajil Bush se svymi spojenci v Iraku vy to povazujete za nutnost proti,ktere nema nikdo nic namitat a po namitnuti byste pretahl i daneho nespokojence s timto....Chyba komunismu byla ta,ze takove neskodne ci poblaznene jedince jako jste vy pravdepodobne dle vaseho prispevku nikdo nenaucil slusnemu chovani v urcitych pripadech asi na to rodice byli slabi ci nedostatecni.Nevim jak je to s vami,ale takove drze hlouposti jste pravdepodobne hlasal i v CSSR a svuj amerikanismus jste uz daval najevo,chyba byla ta,ze nikdo nedokazal odhadnout kolik malych ryb se jeste vylihne a jak tyto male ryby budou moci skodit.V mediich je to presete temito dospelimi deckami zijicich bez problemu ci v bohatstvi spolu s propagandami o demokraciich a svobodach o kterych vsak nemaji ani malinke tuseni co by to vlastne melo znamenat.Od zadneho informatora,urednika,novinare politologa,ekonoma nebo samotneho Bushe se jeste nikdo nedozvedel jak je to s tou svobodou a demokracii mozna mi to objasnite vy,tohleto berte jako zadost o tohle.Byl bych rad kdyby jste se snazil operovat s faktami alespon takovymi jako jsou ve clanku,ktery vas takhle rozhodil ne pouze s Bushovskymi a hluopymi lzemi ci zmatkami o jadernych zbranich,udelanem poradku v iraku,napadani antiamericky smyslejicich lidi,kteri k tomu maji plny duvod,protoze kazdy myslici vi,ze neni neco tak jak by melo byt,ze existuji na svete velike nesrovnalosti,utrapy a na druhe strane prebytky a blahobyty,ktere stale narustaji.Valka je nutna,nybrz ne proti Iraku jak se domnivate nevim kde jste na tuhle zumpu prisel valka je nutna proti zapadu a samotne stupidni americke do spolecnosti neprijatelne a nijak nepasujici mensine ci elite at uz nazorove tak mocenske atd.....Valka je nutna proti velkemu stupidnimu gigantu nevim jestli vite kdo byl timto gigantem a kym oznacen,ale s timtoi jder pouze souhlasit.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2007 8:38 am    Předmět: Re: :( Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:

Scoute z vasich predeslych prispevku vim,...

Scout uz sem nechodi.
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 29, 2007 9:54 am    Předmět: Re: :( Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Anonymous napsal:

Scoute z vasich predeslych prispevku vim,...

Scout uz sem nechodi.

On jsem urcite chodi, jen my o tom nevime. Wink Jen zrejme cte prispevky, ale nikomu neodpovida.
Muze sem psat take jako anonym, to nikdo nedokaze.

Zajimalo by me, jestli admin muzes zjistit, kdo co napsal z ktere IP adresy? Idea
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Scout je pryc a je to skoda, byl to zajimavej clovek. Nemel na to tady nervy.

Tady je posledni prispevek od byvaleho spolutvurce naseho fora:
http://www.chicago-cz.com/forum/viewposth-15181-highlight-.html#15181

Pusobeni na internetovem foru vyzaduje obzvlast silny zaludek, pac nektere lidske charaktery jsou opravdu tezce stravitelne.

Ha! vymyslel jsem definici Cool
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:

Pusobeni na internetovem foru vyzaduje obzvlast silny zaludek, pac nektere lidske charaktery jsou opravdu tezce stravitelne.

By me moc zajimalo, kdyz scout nezvladnul anonymni diskuzi na internetu, jak teda zvlada situace v beznem zivote kdy lidem musi celit tvari v tvar Wink
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
miro napsal:

By me moc zajimalo, kdyz scout nezvladnul anonymni diskuzi na internetu, jak teda zvlada situace v beznem zivote kdy lidem musi celit tvari v tvar Wink

Kazdej nema takovou naturu, jako ty Wink
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 1:17 pm    Předmět: Re: :( Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Zajimalo by me, jestli admin muzes zjistit, kdo co napsal z ktere IP adresy? Idea

Samozrejme, ze ano. Funguje to i na Ladysmith v British Columbia in Canada Smile
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 30, 2007 1:44 pm    Předmět: Re: :( Odpovědět s citátem

czolgos napsal:
Anonymous napsal:

Samozrejme, ze ano. Funguje to i na Ladysmith v British Columbia in Canada Smile

Jo uz mlcim Wink . Rasi nebudu "rejpat". Very Happy
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2007 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
XxX napsal:
miro napsal:

Kazdej nema takovou naturu, jako ty Wink

Diky, to vis, ne kazdej se boji rict co si mysli Wink hehe
Si jen myslim ze je tezsi diskutovat s oci do oci, nez si psat svuj nazor anonymne na internetu. Sice Scout jako moderator vidi moje IP, ale to prece nic neznamena, LOL, ani jeden PC ze ktereho pisu neni muj Smile
To jen na okraj.
Maxipes

Registrace: 05. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2007 8:54 am    Předmět: Pozdrav pro scout66 Odpovědět s citátem

Ahojky scout66.

Jen jsem te chtel pozdravit,protoze az ted jsem prisel na to,ze jsi se rozhodnul odejit na trvalo.Byl jsem delsi cas mimo Staty a obcas se mi zdalo,ze Forum je dobre,ale nekteri lide....
Nerikam,ze jsem vzdy souhlasil se tvyma nazorama,ale myslim si,ze je skoda,kdyz jsi odesel z tohoto Fora.V kazdem pripade doufam,ze se treba nekdy sejdeme v Las Vegas,nebo jeho okoli na kus reci. Preji ti hodne stesti v zivote a ahojky maxipes.
antinwo

Registrace: 23. 09. 2007

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2007 3:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidi, jak tak koukam tak tady ma kazdy svuj nazor nebo nahled na to co se stalo 911.Osobne vam muzu rict ze jsem byl zaslepen medii az do tohoto roku.A myslim si ze nejsem sam ,ale problem je v tom ,ze lidi porad nevi co se konkretne stalo.Vyhledal jsem si na google jeden z nekolika filmu o 911-jmenuje se (911 loose change 2nd edition nebo September Clues 911) nekteri z vas uz ho mozna videli, nevim.
Myslim ze by si hodne lidi melo udelat research na dulezity veci(operace) papper clip,MK-Ultra,Northwoods a dalsi.... potom se vam mozna otevre nahled na to co se stalo....protoze se to vsechno vztahuje k jednim lidem a Osama to rozhodne neni.Neco trochu o Osamovi,...Otazka, jak to ze ho jeste nikdo nedostal?jednoducha odpoved- Protoze je pod ochranou C.I.A., je placenej aby delal tyhle atentaty kdy to uz lidi pochopi, C.I.A. vytvorila Al Qiadu......ale lidi tomu nebudou verit protoze jsou ovlivneni dnesni komunikaci TV,radia,noviny,atd., prosim vas proberte se.
Politika v US nema uroven je tvorena z 2 stran ale neni v tom rozdil obe strany maji cleny Skull & Bones,Freemasons, udelejte si o tom research.Jedinej o kom vim ze neni clenem techto ILLUMINATU je Ron Paul.Doporucuju aby jste si nekteri prosli historii a zjistili si proc Kennedyho zabili proc Nixon musel odstoupit jak prezident,proc zabili M.L. Kinga a dalsi veci .....vsechno se vztahuje kdo za tim je....(Illuminati,NWO,globalisti,Bilderberg group a dalsi)no jsem zvedavej kdo o tom vi.......papas a ucte se najit pravdu a nedelat ignorantni zavery.

odkaz Loose Change ;

http://video.google.com/videoplay?docid=7167151489146455453&q=Loose+change+2+edition&total=81&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=4

odkaz Monopoly Men ;

http://video.google.com/videoplay?docid=3388799387341337020&q=Monopoly+Men&total=89&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=1

Naposledy upravil antinwo dne ne září 23, 2007 2:16 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Americka politika Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com