|
|
| Autor |
Zpráva |
zoufalec Anonymní
|
Zaslal: so červenec 28, 2007 8:20 am Předmět: tatinek umira jak se dostat do cech a zpet do USA? |
|
|
jsem tu 10 let pas prosly ,mam v USA celou rodinu .
Potrebuji videt tatinka ale nevim jak to udelat abych se vratila zpatky do USA.Vim ze to je obrovsky risk ,ale uz mi zemrela maminka pred par lety a nemohla jsem tam jet a tohle uz asi neunesu.
Nevim jak kontroly funguji ,musela bych odcestovat na cestovni doklad z Washingtnu ani nevim jak dlouho trva jeho vystaveni proste tapu.
Obcanka prosla,v Cechach asi bude problem se vsim .Nejhorsi to bude s vizem nevim jak a co v USA registruji na co mne dostanou.
A i kdyz by mi vizum nahodou dali nevrati mne immigracni zpatky na letisti kdyz mne daji do computru a muj credit tady?
Proste se nedokazu smirit s tim ze ho neuvidim.
Uvitam jakykoliv rozumny a vyzkouseny napad .Mozna je nejaka cesta ,skulinka,nedokonala kontrola co ja vim.Vim jen ze to je kazdy rok vic utazeny.
Jeste jednou dik za rady a napady
Vim ze muj dopis zni silene ale tak se i citim. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 28, 2007 8:28 am Předmět: |
|
|
| At to skusis jakym koliv spusobem tak riskujes ze te spatky do USA nemusi pustit, tu zaruku ti nikdo neda i kdyz muzes slyset hromadu ruznych napadu a planu jak to udelat. Ale musis si zvazit co je pro tebe dulezitejsi a ten krok udelat. good luck. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 28, 2007 9:38 am Předmět: |
|
|
Kazdy to citime jinak, kazdy mame jiny nazory, priority atd. Ja napr.vim, ze kdyby se neco takoveho stalo v me rodine, jedu okamzite. Neuvazuju nad nicim, proste se sbalim a JEDU. Staci si zazadat na ambasade o nejaky papir na vycestovani a je to. Obcanku a vsechno ostatni ted nemusis vubec resit. To, jak se sem pak dostat zpatky bych resila potom. V prve rade bych chtela byt doma, u svych nejblizsich..
Vratit se zpet sem bych pak urcite zkusila klasickou cestou a kdyby me nahodou poslali zpatky, zjistovala bych pak jine varianty. Myslim si, ze porad vsechno nejak jde...
At se rozhodnes jakkoliv, preju hodne stesti!!
Jana. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tiskarna
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 106 Bydliště: Memphis
|
Zaslal: so červenec 28, 2007 11:57 am Předmět: |
|
|
| Souhlasim s Tebou!!!!! |