|
|
| Souhlasite s valkou v Iraqu? |
| Ano, souhlasim s valkou v Iraqu. |
|
42% |
[ 8 ] |
| Ne, nesouhlasim s valkou v Iraqu. |
|
57% |
[ 11 ] |
| Nevim nezajimam se o to. |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 19 |
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 8:48 am Předmět: |
|
|
| excellentmentaldefect napsal: | | XxX napsal: | | excellentmentaldefect napsal: | To XxX: souhlas, když RedBull, tak jedině s vodkou, ať to má grády  |
nezapominej proc mam nick xxx
STRAIGHT EDGE
takze redbull bez vodky
az prijedes tak te pozvu  |
Dobře, redbull bez vodky a s trochou methu (jen žert!).
K nicku "XXX": Teď mne, prosím ber s nadhledem:
Ono se nabízí i jiné vysvětlení - třeba máš zálibu v erotice a jsi vášnivější než všechny herečky v XXX filmech dohromady , vypadáš totiž dle fotek na to, že máš sex apeal denně k snídani, pěkná + dobře rostlá přírodní holka jseš... takže by se o tebe, pokud by ses rozhodla vydat na dráhu hvězdy XXX filmů, producenti přímo rvali... , samozřejmě se jedná o čistě patřičně sobecký a šovinistický náhled a jestli jsem se tě nějak dotknul, neměl jsem to v žádném případě v úmyslu...já jen, že kdybys chtěla něco natočit, tak bychom tě s Mobem připravili na kamerový zkoušky a dělali bychom ti manažery  |
Jses trochu pozde, ona uz tu drahu XXX skousela ale hvezda se sni nestala. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 9:01 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | excellentmentaldefect napsal: | | XxX napsal: | | excellentmentaldefect napsal: | To XxX: souhlas, když RedBull, tak jedině s vodkou, ať to má grády  |
STRAIGHT EDGE
takze redbull bez vodky
Ono se nabízí i jiné vysvětlení - třeba máš zálibu v erotice a jsi vášnivější než všechny herečky v XXX filmech dohromady , vypadáš totiž dle fotek na to, že máš sex apeal denně k snídani, pěkná + dobře rostlá přírodní holka jseš... takže by se o tebe, pokud by ses rozhodla vydat na dráhu hvězdy XXX filmů, producenti přímo rvali... , samozřejmě se jedná o čistě patřičně sobecký a šovinistický náhled a jestli jsem se tě nějak dotknul, neměl jsem to v žádném případě v úmyslu...já jen, že kdybys chtěla něco natočit, tak bychom tě s Mobem připravili na kamerový zkoušky a dělali bychom ti manažery  |
to asi proto ze po jednom filmu jsem se rozhodla ze tohle neni odvetvi ve kterym bych chtela udelat karieru
ale dik anonyme ze se porad vtiras, porad o me mluvis, vsechno o me vis....vis jak se tomu rika??
STALKING
ale aspon vim ze me nekdo tady totalne zere.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 9:33 am Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | Anonymous napsal: | | excellentmentaldefect napsal: | | XxX napsal: | | excellentmentaldefect napsal: | To XxX: souhlas, když RedBull, tak jedině s vodkou, ať to má grády  |
STRAIGHT EDGE
takze redbull bez vodky
to asi proto ze po jednom filmu jsem se rozhodla ze tohle neni odvetvi ve kterym bych chtela udelat karieru
ale dik anonyme ze se porad vtiras, porad o me mluvis, vsechno o me vis....vis jak se tomu rika??
STALKING
ale aspon vim ze me nekdo tady totalne zere.. |
Kdybych te zral tak bych se nevyjadroval ze na tento svet nepatris a bylo by dobre kdybys z neho zmyzela.
(jakym koliv spusobem)
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 1:06 pm Předmět: |
|
|
ZMYZELA
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
TY VOLE TY SES MAGOR
STACI |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 1:35 pm Předmět: |
|
|
| Jedna chyba ve slove ale nezmeni situaci a urcite nazor hodne lidi co te potkali spise uplne staci slyseli/cetli. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Terezice
Registrace: 21. 06. 2006 Příspěvky: 155 Bydliště: California
|
Zaslal: po červenec 10, 2006 10:08 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: |
Kdybych te zral tak bych se nevyjadroval ze na tento svet nepatris a bylo by dobre kdybys z neho zmyzela.
(jakym koliv spusobem)
 |
ono se prece rika: co se skadliva rado se miva  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 4:41 am Předmět: |
|
|
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 4:22 pm Předmět: |
|
|

Naposledy upravil XxX dne ne červen 10, 2007 12:26 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 28, 2006 8:58 am Předmět: |
|
|
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
basti Anonymní
|
Zaslal: ne červen 10, 2007 12:21 pm Předmět: |
|
|
Scoute, souhlas s tvym prvnim prispevkem, lec v jedny veci jsi (sorry) asi taky trochu naivni. Na vlastni oci jsem videl ve zpravach i na netu videa jak amici utocili proti ostrelovacum bazukama a vrtulnikama apod. Ze to sejmulo celej barak vedle, civilisti nebo ne, to bylo jedno, protoze kdyz jde do tuhyho, kazdej chrani prvne svuj zadek. Moderni technika neminimalizuje straty, naopak maximalizuje, protoze te chrani lepsi obranou a znicujici palebnou silou. Neni to cernobily!
To ze to pro USA nebylo lukrativni bych se teda hadal - chrani svuj petrodolar za kazdou cenu. Ono by to nedestabilizovalo svetovy trh, ono by to predevsim polozilo dolar. To je o co tu kraci! Vice nez 60% zasob ropy je na Sibiri, to je ale pro USA velice neprijemne a tak brani blizky Vychod kde to jde. Slysel jsi ze Saddam chtel za ropu euro? Neni snad nahoda ze ho Iran chce taky a hnedka je "osou zla" a je nepohodlny? Kdyby se zacalo obchodovat s ruskou ropou a hlavne v eurech, melo by to pro ekonomiku USA znicujici nasledky.
Druha vec ze Saddam byl zmetek a je dobre ze je pryc, kazdopadne momentalne je tam desnej bordel. Diky krevni mste kazda vrazda civilisty ihned vyprodukuje "teroristu" a ouha! Kdyz valka zacala, neveril jsem ze to USA dokazou a dokazali to v rekordnim case. Pak to ale ukazkove podelali a zasekali se v obcanske valce. Jsem hodne zvedavy jak z toho vymanevrujou, kazdopadne obdivuhodne se drzi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 28, 2007 7:04 am Předmět: Re: Souhlasite s valkou v Iraqu? |
|
|
| miro napsal: | Souhlasite s valkou v Iraqu? Nebo nesouhlasite?
Vysvetlete svuj nazor: |
Neznam jediny duvod,pro ktery bych mohl souhlasit s valkou v Iraku.Tato valka nebyla zduvodnena a schvalena ani OSN,je to nelegalne vedena valka neboli se da tahleta valka definovat jako valecny zlocin.Myslim,ze je to valka z duvodu nenasytnosti dnesniho systemu ci male privilegovane vrstvy blahozijici v nem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|