zamítnutý vstup do USA

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

zamítnutý vstup do USA

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody
Autor Zpráva
renda
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2007 12:48 am    Předmět: zamítnutý vstup do USA Odpovědět s citátem

Ahoj ,obracím se na Vás s konkrétní prosbou, zda-li by jste mi mohli poradit s mým problémem.V USA jsem byl v letech 2000-2003,z toho 6měs. nelegálně.Přivýdělek jsem měl na farmách u am. kontraktora,který mi chtěl pomoci se změnou statusu z tur. visa na pracovní,bohužel chybně uvedl ,že jsem turista,který již pro něj pracuje,pochopitelně to nevyšlo,a musel jsem se vrátit.O 3roky později jsem chtěl na vánoce navštívit svoji holku(hisp.původu),bylo však nezbytné vyřídit vízum nové,jelikož pas pozbyl platnost i z předchozím vízem.Na podzim mi jej udělili znovu,na 10-let.Při příletu do Chicaga mě však vzali k výslechu a musel jsem se přiznat.Tamější supervisor mi řekl ,že mé vízum bude odebráno-application withdrawn,a tudíž jít znovu na ambasádu do Prahy,ale mám velké obavy..
Též mi bylo řečeno , že původní amer.zaměstnavatel by mi mohl pomoci s pracovním vízem.?Prosím Vás o radu co se dá v takové situaci dělat, existuje vůbec nějaká šance. Děkuji
lsuk

Registrace: 17. 01. 2007

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 5:48 am    Předmět: rada Odpovědět s citátem

Ahoj. Pokud si tu byl nelegalne, tak mas zakaz na myslim 3 roky vratit se do USA. Cim dele jsi tu nelegalne, tim dele ten zakaz trva. Musis si nekde najit ty preny cisla. Na ambasade asi o tom maji zaznam, takze bych si spis usetril tech $60 za zadost. Co se tyce pracovniho povoleni, tak to je v soucastnosti tak nemozny, ze bych to vubec nezkousel. Situace by se mohla zmenit pokud senat a kongres neco ted v lete schvali. Hodne stesti.
RudyKovanda
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2007 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemyslim si, ze problem bude tech 6 mesicu pretahnuteho pobytu. I kdyz jsi neuvedl podrobnosti (devil is in details - zda jsi dobrovolne odletel, presnou dobu - pokud je to do 180 dni, tak je moznost "waiver" (=pardon, za pretahnutou dobu), v kazdem pripade je moznost, jak se vymotat z 3rocniho zakazu vstupu). Problem spis byl v tom, ze uz jsi byl v immigracnim procesu. Red flag Cool Mam obavu, ze s timto ti muze pomoci jen pravnik. Immigracni! A dobrej!!! Az nejakyho najdes, dej vedet Wink
Nebo premluv slecnu, at se s tebou prestehuje do Spanelska Smile (sera mas facil)
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2007 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
Pocitej s tim ze na ambasade ti uz vizum nedaji, jelikoz jsi pri zadosti neuvedl jak dlouho jsi pobyval v USA. Tim padem je to visa fraud a uz nebudes mit narok na viza po dobu 10 let. Kdyby jsi se ozenil z US citizenem tak pak by ti pomohl jedine Waiver.
Zdar Bucky
ma
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2007 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nebo si najdi praci ktera ti da Pracovni vizum neni to tak nemozny jak vsichni rikaji v USA je dost Cechu na pracovni povoleni
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2007 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze jsi byl deportovan?
Jestli ano tak nema narok ani na H1B viza....
Zdar Bucky
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2007 5:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ma napsal:
nebo si najdi praci ktera ti da Pracovni vizum neni to tak nemozny jak vsichni rikaji v USA je dost Cechu na pracovni povoleni

To by mi zajimalo jak ty pracovni viza dostat. Na jake viza pracujes ty nebo jak jsi v USA?
Trochu vice by mi zajimali ty detaily.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2007 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jeste jsem tady nepotkal Cecha s prac.povolenim ale ale pro ty,kdo to chteji zkusit- [url]www.skijob1.com [/url]
MA
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2007 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja uz mam zelenou kartu. Po 2 letech prace u zamestnavatele mi ji vyridil. Nasla jsem si kdyz jsem byla v UK studovat praci v USA v bance jako exchange visitor ( J visa) pak si zazadala o H a zamestnavatel mi to financoval ( samodrejme se musis upsat na 2 roky a mzda mizerna) a pak az mas zelenou muzes zmenit praci.
No ja znam asi 20 lidi jen v mem okoli (CA) co maji pracovni povoleni, vetsinou H taky hodne studentu kteri jsou tu legalne. Jo taky par kluku co je financujecontractor a kucharu. Je to mnohem slozitejsi se sem legalne dostat ale stoji to za ty trable. Hodne nelegalu kaslalo ze zacatku na zakony USA a prijeli si jen tak protoze se ji chtelo a ted maj problemy. Myslim je tezky zmenit status az uz je clovek v USA ale nez prijede jsou moznosti ale hodne Cechu na ne kasle a pak narikaj Rolling Eyes
minik5

Registrace: 27. 07. 2007

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2007 4:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten "waiver" (=pardon, za pretahnutou dobu) se poda jak? Jakou formou? Komu se to ma posilat? Je to nejaky formular? Ja jsem presahla povolenou dobu jenom o 50 dni a chci se do USA vratit!!!
natka

Registrace: 18. 11. 2007

PříspěvekZaslal: ne listopad 18, 2007 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz jsi zadal o nove vizum, uvedl jsi, ze uz ti jednou bylo vizum vydano?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com