|
|
| Autor |
Zpráva |
tiskarna
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 106 Bydliště: Memphis
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 8:22 pm Předmět: PILOTNI LICENSE |
|
|
Ahojky Vsem pritomnym velmi rad bych se chtel zeptat jestli lze v USA zazadat o pilotni licensi na male letadla mam na mysli cessna.....Slysel jsem ,ze pry v Chicagu to jde ja nevim ...otazka na Vas  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1404 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 10:49 pm Předmět: Re: PILOTNI LICENSE |
|
|
| tiskarna napsal: | Ahojky Vsem pritomnym velmi rad bych se chtel zeptat jestli lze v USA zazadat o pilotni licensi na male letadla mam na mysli cessna.....Slysel jsem ,ze pry v Chicagu to jde ja nevim ...otazka na Vas  |
No samozrejme. U kazdeho mesta mas par general aviation letist, kde najdes skoly na letani.
Doufam ze Ti to vyjde lepsi nez me. V moji praci vetsina spolupracovniku ma pilotni licensii. Kdyz jsem to chtel si taky udelat, dozvedela se to ma zena, a zakazala mi to; ze pry mam pracovat kolem baraku, a travit cas s deckami a ne si litat....  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tiskarna
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 4:20 pm Předmět: |
|
|
Dekuji Ti za odpoved mas velmi hodnou ZENU ..Ja jen jsem slysel ,ze pry davaji osobni udaje na FBI a proveruji Te ,jestli mas udajne green kartu atd Zkusim to urcite tam zajdu...Diky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1404 Bydliště: Philadelphia area
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 6:51 pm Předmět: Re: PILOTNI LICENSE |
|
|
| pdmlynek napsal: | | tiskarna napsal: | Ahojky Vsem pritomnym velmi rad bych se chtel zeptat jestli lze v USA zazadat o pilotni licensi na male letadla mam na mysli cessna.....Slysel jsem ,ze pry v Chicagu to jde ja nevim ...otazka na Vas  |
No samozrejme. U kazdeho mesta mas par general aviation letist, kde najdes skoly na letani.
Doufam ze Ti to vyjde lepsi nez me. V moji praci vetsina spolupracovniku ma pilotni licensii. Kdyz jsem to chtel si taky udelat, dozvedela se to ma zena, a zakazala mi to; ze pry mam pracovat kolem baraku, a travit cas s deckami a ne si litat....  |
Radsi nelitej. Podivej jak dopadl John Denver.
Byla ho skoda.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tiskarna
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 10:15 pm Předmět: |
|
|
Kazdy znas ma nejake sny.Ja si tenhle sen urcite nenecham ujit.Pred rokem a pul jsem,zacal sestavovat letadla myslim tim r/c je to neco nadherneho....kdo nepoznal nevi.Ted jsem se rozhodl pro pilotni licensi.
PODMLYNKU DIKY!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tiskarna
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |