|
|
| Autor |
Zpráva |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 960 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po červen 06, 2005 3:01 pm Předmět: Bila karta |
|
|
| Urednik mi dal na bilou kartu razitko s datumem, kdy jsem prijel. Nemel tam nahodou dat razitko s datumem do kdy tady muzu byt? A nebo je to tak, ze tady muzu zustat 6 mesicu od data, kdy jsem prijel? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 980 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: po červen 06, 2005 3:22 pm Předmět: |
|
|
| Zrejme to maj nejake jine, pac tam vzdy ma byt razitko (until) spolu s razitkem kdy jsi prijel. Nekdy to orazitkujou pres sebe, takze to je necitelne. Kde jsi byl odbaven? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
|
Zaslal: út červen 07, 2005 1:11 pm Předmět: |
|
|
| miro napsal: | | Zrejme to maj nejake jine, pac tam vzdy ma byt razitko (until) spolu s razitkem kdy jsi prijel. Nekdy to orazitkujou pres sebe, takze to je necitelne. Kde jsi byl odbaven? |
V Atlante. Mam tam jen jedno razitko. A to same mi dal do pasu k vizu. Nikde nemam zadne datum, do kdy tady muzu byt. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: út červen 07, 2005 1:19 pm Předmět: |
|
|
Tak to je asi nekonecna bila karta l
Ja jsem taky byl jednou odbaven v Atlante a mel jsem tam razitko (until).. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
|
Zaslal: út červen 07, 2005 1:28 pm Předmět: |
|
|
Obavam se, ze ten kreten, co me odbavoval, udelal chybu. Ted jsem se znova dival na to razitko a je tam until s datumem, kdy jsem prijel. Pak je tam jeste pod razitkem neco napsane propiskou (mozna je to datum), ale to nemuzu precist  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: út červen 07, 2005 1:33 pm Předmět: |
|
|
Nech si starou letenku jako dukaz kdys prijel.
Mozna ze maj jine razitka a until tam dopisujou propiskou. Datum prijezdu je tam vzdycky na razitku velkymy cislicemi to tak ma byt.
Ten datum prijezdu na razitku je normalni, myslim ze jsi ok. Moc bych se okolo toho nevzrusoval. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 12, 2006 11:12 am Předmět: |
|
|
| czolgos napsal: | | miro napsal: | | Zrejme to maj nejake jine, pac tam vzdy ma byt razitko (until) spolu s razitkem kdy jsi prijel. Nekdy to orazitkujou pres sebe, takze to je necitelne. Kde jsi byl odbaven? |
V Atlante. Mam tam jen jedno razitko. A to same mi dal do pasu k vizu. Nikde nemam zadne datum, do kdy tady muzu byt. |
Ahojik,
me taky odbavovali v Atlante a mam tam taky jen datum prijezdu, ale v tom razitku mam pripsano cislo viza ktery mam.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
salaska
Registrace: 27. 01. 2005 Příspěvky: 81 Bydliště: Chicago,IL
|
Zaslal: čt červenec 13, 2006 8:09 pm Předmět: |
|
|
Czolgos, vitej!! Btw ja mam taky na karte razitko admitted July 4th a pak dopsane J1 a pak inicialy..
Nech si letenku, jak pise Mira.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 6:50 am Předmět: |
|
|
| salaska napsal: | Czolgos, vitej!! Btw ja mam taky na karte razitko admitted July 4th a pak dopsane J1 a pak inicialy..
Nech si letenku, jak pise Mira.. |
Diky za privitani, ale zaspala si 1 rok. Uz jsem davno zpatky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Terezice
Registrace: 21. 06. 2006 Příspěvky: 155 Bydliště: California
|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 3:07 pm Předmět: |
|
|
| ja pred peti lety taky dostala razitko s datem priletu. Akorat si ted nepamatuju, jak jsem se dozvedela, ze muzu zustat jen tri mesice. Se na to musim podivat, jestli to jeste nekde vyhrabu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Terezice
Registrace: 21. 06. 2006 Příspěvky: 155 Bydliště: California
|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 3:09 pm Předmět: |
|
|
| ha tak jsem to vyhrabala. Dostala jsem na bilou kartu cervene razitko s datem priletu a pres to me dal jeste jedno razitko s typem viza B1 a datem do kdy muzu zustat. Jsem uplne zapomnela, ze me to tenkrat ten pacholek dal jenom na mesic. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
salaska
Registrace: 27. 01. 2005 Příspěvky: 81 Bydliště: Chicago,IL
|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 8:07 pm Předmět: |
|
|
To Czolgos: Ja jsem si rikala, ze me to s tim J1 vizem u tebe v teto dobe moc nesedi Ja jsem zila v domneni, ze jsi porad v Praze nejak mi ten rok unikl  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Koblizek Anonymní
|
Zaslal: pá květen 11, 2007 10:56 am Předmět: |
|
|
| Ja mam J1 uz podruhe a automaticky je povazovano platne po 6 mesicu s moznosti prodlouzeni az na 1 rok, na bile karte se dava until jine pokud nez je uvedeno na visa nebo pro turisty. Obcas tam napisou jen propiskou J1 nebo jiny odkaz na data na visu. Prodlouzeni vyzaduje zaslat original bile karty a i kdyz vam to prodlouzeni nedaji jste bez statusu po dobu odezvy coz znamena ze mate alespon 3 mesice k dobru bez jakehokoli postihu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|