|
|
| Autor |
Zpráva |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 802 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 2:06 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: |
Snad asi proto ze chcete mermomoci dat najevo Vase zakladni povahove rysy, kterymi nepochybne jsou neschopnost, neznalost a ..... |
Copak je asi zakladnim povahovym rysem nekoho, kdo se prizivuje na utrpeni druhych lidi ... a byt ted v US bez DL, myslim, do kategorie utrpeni patri? A procpak vsichni souhlasi s Henkem?
Kazdopadne vsichni, kteri chteji Michigan DL by radsi meli napsat Tiskarne nebo se po ceste (pokud jedete z jihu, jinak je to zajizdka ) stavit u me. Cokoliv, co zvlada Roman, zvladnem my taky ... a zadara (legal disclaimer: ja za pivo nebo dve, u hezkych slecen za pusu nebo dve). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 9:46 pm Předmět: |
|
|
Big_Rig: :oslava:
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Anonymní
|
Zaslal: po červenec 23, 2007 2:54 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | Anonymous napsal: |
Snad asi proto ze chcete mermomoci dat najevo Vase zakladni povahove rysy, kterymi nepochybne jsou neschopnost, neznalost a ..... |
Copak je asi zakladnim povahovym rysem nekoho, kdo se prizivuje na utrpeni druhych lidi ... a byt ted v US bez DL, myslim, do kategorie utrpeni patri? A procpak vsichni souhlasi s Henkem?
Kazdopadne vsichni, kteri chteji Michigan DL by radsi meli napsat Tiskarne nebo se po ceste (pokud jedete z jihu, jinak je to zajizdka ) stavit u me. Cokoliv, co zvlada Roman, zvladnem my taky ... a zadara (legal disclaimer: ja za pivo nebo dve, u hezkych slecen za pusu nebo dve). |
Tvuj prispevek mi dnes zvednul naladu.Dikec za vsechny. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tiskarna
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 106 Bydliště: Memphis
|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 6:22 pm Předmět: |
|
|
ZADARMO!!! NECHCI PO NIKOM NIC.JA RAD POMUZU NORMALNIM LIDEM ME TO VUBEC NIC NEUDELA.KDO POJEDETE PRES MEMPHIS URCITE SE ZASTAVTE NA POKEC....MUJ TEL 901-216-4217 JEDEN POKOJ JE PRO NAVSTEVY TAK ZE PRESPANI JE MOZNE.
JESTE SE VRATIM K RIDICAKU.MUJ KAMARAD JE TADY 5 LET V MEMPHISU A VE CTVRTEK ODJEL DO CHICAGA PODOTYKAM JESTE TAM JE ASI KALI A NORMALNE UDELAL RIDICSKY PRUKAZ.VIM ,ZE MEL JEN PAS BEZ VIZA,SSN A OBALKU S ADRESOU KTEROU JSOU MU DELAL.VOLAL MI A UPLNE VSECHNO V POHODE PRY ZADNE PROBLEMY.JESTE SE HO ZEPTAM AZ PRIJEDE KONKRETNE NA PODROBNOSTI.TAK,ZE V CHICAGU TO NORMALNE FUNGUJE  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Slunicko Anonymní
|
Zaslal: so červenec 28, 2007 9:42 am Předmět: |
|
|
Tiskarno, super! Jsi zlaty a dik za info.
Problem je ten, ze spousta lidi (jako ja ) NEMA SSN. A to uz je pri vyrizovani DL mnohem horsi...
I tak diky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|