|
|
| Autor |
Zpráva |
roman-S Anonymní
|
Zaslal: út červenec 17, 2007 7:54 am Předmět: avh jo |
|
|
| Dobry den Vam vsem.V prve rade bych chtel podotknout, ze jsem prekvapen,myslenim nekterych lidi, kteri si najivne mysli, ze jako cizinci mohou vubec pomyslet na vyrizeni, vymenu, nebo prodlouzeni ridicaku bez PLATNEHO CESTOVNIHO PASU!!! Je to vzkutku zarazejici, ale asi se to da pochopit,jsou tady asi lide, kteri v zivote nepoznali nic nez treba praci na statku, ci tovarne a najednou Amerika.Je to opravdu poznat, kdyz Vam vola spousta lidi, kteri vi komu volaji,ale slusne pozdravit a predstavit se je pro ne obrovsky problem.Ale co, kazdy mame neco. Tak Vam vsem preji krasny den. Roman. ps:6787941464-na tohle cislo mi muzete volat. Diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 17, 2007 9:52 am Předmět: |
|
|
Chytry Romane promin, ale proc by nekteri nepomyseli na vyrizeni prodlouzeni ridicaku bez platnyho pasu, kdyz mam platny US DL. Jen mi za chvili konci a ve state, kde byl vydany ,mi ho uz neprodlouzi. Proto jsem se zajimala o ten MI. Napadlo me, ze kdyz mam porad platny WI DL, tak by mi ho treba v MI mohli vymenit bez toho aniz by je muj pas zajimal.. Jestli se ti toto uvazovani zda ubohe, tak je mi te lito..
Andrea. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 18, 2007 9:12 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | Chytry Romane promin, ale proc by nekteri nepomyseli na vyrizeni prodlouzeni ridicaku bez platnyho pasu, kdyz mam platny US DL. Jen mi za chvili konci a ve state, kde byl vydany ,mi ho uz neprodlouzi. Proto jsem se zajimala o ten MI. Napadlo me, ze kdyz mam porad platny WI DL, tak by mi ho treba v MI mohli vymenit bez toho aniz by je muj pas zajimal.. Jestli se ti toto uvazovani zda ubohe, tak je mi te lito..
Andrea. | Ty jsi asi velka svetacka a znalkyne. Ty si myslis ze, kdyz nejsi rodila americanka, nebo drzitelka zelene karty tak Cestovni pas z Tve zeme je asi k nicemu- ze.Tak to je hodne najivni . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 2:59 pm Předmět: |
|
|
Vis co mi muzes, ty chytraku...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 5:09 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | Vis co mi muzes, ty chytraku...  | jo, vim-VYRIDIT RIDICAK, Ty chytracko!!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 499 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 5:19 pm Předmět: |
|
|
Romane nebo anonymni, nebo kdo vubec jsi.
Takovych jako jsi ty muzu za korunu nachcat cely pytel.
Ty hrdino, vybiras jsi penize na lidech kteri jsou v nouzi.
Jo kdyby to bylo 300-400usd ale tisic dolaru? HAHA
Jsem rad ze za tokovym lidem ja nemusim volat.
Zdar Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 438 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 6:48 pm Předmět: |
|
|
| zavolaljsem ROMANOVI a on se mnou nechtel komunikovat a buchnul telefonem!!!! tak ted nevim ??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 19, 2007 7:42 pm Předmět: |
|
|
Henku, ze tys zapomnel poslat penize jeste pred tim nez jsi mu volal..
To se pak nedivim, ze ti praskl s telefounem...
Romane, nez penize tobe, to je dam radsi prvnimu bezdomovci..
Andrea |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
firebird
Registrace: 20. 11. 2005 Příspěvky: 14 Bydliště: Florida
|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 1:13 am Předmět: |
|
|
| Henek napsal: | | zavolaljsem ROMANOVI a on se mnou nechtel komunikovat a buchnul telefonem!!!! tak ted nevim ??? |
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 8:30 am Předmět: |
|
|
| Henek napsal: | | zavolaljsem ROMANOVI a on se mnou nechtel komunikovat a buchnul telefonem!!!! tak ted nevim ??? |
Henku, ze tys poznal jen praci na statku? A ted ocekavas od Romana pomoc.. no to si hodne NAJIVNI!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 3:26 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Henek napsal: | | zavolaljsem ROMANOVI a on se mnou nechtel komunikovat a buchnul telefonem!!!! tak ted nevim ??? |
Henku, ze tys poznal jen praci na statku? A ted ocekavas od Romana pomoc.. no to si hodne NAJIVNI!  | Zdravim Vas mili , pratele. Krasne se mi s Vami pise.Jen pro uplnost: penize nikdy predem neberu. Kdyz mi zavola nekdo, komu ja se slusne predstavim a zeptam se ho proc mi vola, co potrebuje a on odpovi ze nic , jen tak- tak jsem odpovedel ze kdyz nic, tak nic a zavesil jsem.A proc Vy se zde shcovavate za sve prezdivky a navazite se zrovna do me osoby? Snad asi proto ze chcete mermomoci dat najevo Vase zakladni povahove rysy, kterymi nepochybne jsou neschopnost, neznalost a ..... Tak zatim pacek, Roman |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 438 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 5:04 pm Předmět: |
|
|
Henku, ze tys poznal jen praci na statku? A ted ocekavas od Romana pomoc.. no to si hodne NAJIVNI! [/quote]
Ne ja delam na farme jezdim s konama tak ridicak nepotrebuju.kdybys potreboval praci muzes prijit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 5:07 pm Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | Romane nebo anonymni, nebo kdo vubec jsi.
Takovych jako jsi ty muzu za korunu nachcat cely pytel.
Ty hrdino, vybiras jsi penize na lidech kteri jsou v nouzi.
Jo kdyby to bylo 300-400usd ale tisic dolaru? HAHA
Jsem rad ze za tokovym lidem ja nemusim volat.
Zdar Bucky | Prcti si laskave poradne co jsem ja napsal a potom muzes opravnene kritizovat.Ta castka $1000- to je pouze Tvuj vymysl, tak tady nekal vodu,pane anonime. Diky Roman |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 20, 2007 5:14 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | Henku, ze tys zapomnel poslat penize jeste pred tim nez jsi mu volal..
Andrea | Mila Andreo , v jednoduchosti je krasa, ale jak tak sleduji Tve prispevky tak ne vzdy je to pravda, ale Ty asi nevis oc tady jde.Ackoli Te neznam, tak si dovedu predstavit jak asi vypadas,alespon barvu vlasu. Tak pa Ty barbie |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Andrea Anonymní
|
Zaslal: ne červenec 22, 2007 1:01 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Anonymous napsal: | Henku, ze tys zapomnel poslat penize jeste pred tim nez jsi mu volal..
Andrea | Mila Andreo , v jednoduchosti je krasa, ale jak tak sleduji Tve prispevky tak ne vzdy je to pravda, ale Ty asi nevis oc tady jde.Ackoli Te neznam, tak si dovedu predstavit jak asi vypadas,alespon barvu vlasu. Tak pa Ty barbie |
No comment....
Andrea |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|