Michigan ridicak rada

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Michigan ridicak rada
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses
Autor Zpráva
tiskarna

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2007 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste jsem Vam chtel rict,ze tady v Memphisu kdo ma TN- ridicak tak ho vymenite a potrebujete jen SSN.Jedna moje kolegyne mela stesti,rekla ze ho ztratila a daly ji BEZ niceho novi ridicak.Tak jsem to sel zkusit taky a bohuzel chtela po me SSN.
tiskarna

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2007 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj tak je skoro pul hodiny po pulnoci a ja jsem dorazil z MICHIGANU-GRAND RAPIDS jeli jsme tam kde49 byla pred dvema roky ma divka a DOSTAL JSEM RIDICAK NA LET vymena stat za stat.Nemusi byti SSN ani VIZA pouze jak uz tady bylo receno (10 minut kopirka a PC) ucet z banky,ja jsem se koukl do PC a nasel jsem si adresu a zaroven jsem si ji pretransferoval do Memphisu ,protoze oni ridicaky posilaji postou na adresu.Co se me dneska stalo pokud nemate ORIGINALNI RODNY LIST =ANI PRELOZENY DO AJ STACI JIM = TITLE OD AUTA NA TVE JMENO,PAS,Z BANKY VYPIS NA TO JSEM DNESKA DOSTAL RIDICAK.KANCELAR NA RIDICAKY V GRAND RAPIDS JE NA SUPER CENTRU NA MOLLE ADRESA JE
3665 28TH ST SE
GRAND RAPIDS ZIP 49512 POZOR OTEVRENY MAJI KAZDY DEN I V SOBOTU OD 9 DO 12!!!!! PREJU VAM HODNE STESTI.
ja
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2007 3:49 pm    Předmět: vim Odpovědět s citátem

ze muj kamos to zkousel na DMV v Michiganu a ne jenom na jednom a nepochodil.Ja jsem si to vyrizoval minuly tyden pres Romana a mam to.Sem 100% spokojeny a vsechno je pro me v klidu A cena 700% za to mi to opravdu stalo. Zadne nervy a 100% jistota . Jestli chces tady je na neho cislo 678 7941464. Zatim cau
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2007 3:56 pm    Předmět: Re: Michigan-Grand Rapids Odpovědět s citátem

tiskarna napsal:
Ahoj vsem zitra odjizdim zkusit stesti do Michiganu - Grand Rapids.Moje divka si pred loni tam vyrizovala ridicak a vsechno bylo ok.Podle prispevku co jsem se tu docetl tak mam docela hruzu, muj ridicak konci za deste dni.Napisu Vam jak to tam dopadlo.
byt tebou tak to vyridim pres Romana. Vi co kde a jak a je to 100%.Mych asi sest znamych to udelalo a byli maximalne spokojeni.Bez nervu a s naprostym prehledem a jistotou. jestli chces tak cislo na neho je 6787941464.Jus
tiskarna

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2007 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="tiskarna"]Ahoj tak je skoro pul hodiny po pulnoci a ja jsem dorazil z MICHIGANU-GRAND RAPIDS jeli jsme tam kde49 byla pred dvema roky ma divka a DOSTAL JSEM RIDICAK NA LET vymena stat za stat.Nemusi byti SSN ani VIZA pouze jak uz tady bylo receno (10 minut kopirka a PC) ucet z banky,ja jsem se koukl do PC a nasel jsem si adresu a zaroven jsem si ji pretransferoval do Memphisu ,protoze oni ridicaky posilaji postou na adresu.Co se me dneska stalo pokud nemate ORIGINALNI RODNY LIST =ANI PRELOZENY DO AJ STACI JIM = TITLE OD AUTA NA TVE JMENO,PAS,Z BANKY VYPIS NA TO JSEM DNESKA DOSTAL RIDICAK.KANCELAR NA RIDICAKY V GRAND RAPIDS JE NA SUPER CENTRU NA MOLLE ADRESA JE
3665 28TH ST SE
GRAND RAPIDS ZIP 49512 POZOR OTEVRENY MAJI KAZDY DEN I V SOBOTU OD 9 DO 12!!!!! PREJU VAM HODNE STESTI.
tiskarna

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2007 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="tiskarna"]Ahoj tak je skoro pul hodiny po pulnoci a ja jsem dorazil z MICHIGANU-GRAND RAPIDS jeli jsme tam kde49 byla pred dvema roky ma divka a DOSTAL JSEM RIDICAK NA LET vymena stat za stat.Nemusi byti SSN ani VIZA pouze jak uz tady bylo receno (10 minut kopirka a PC) ucet z banky,ja jsem se koukl do PC a nasel jsem si adresu a zaroven jsem si ji pretransferoval do Memphisu ,protoze oni ridicaky posilaji postou na adresu.Co se me dneska stalo pokud nemate ORIGINALNI RODNY LIST =ANI PRELOZENY DO AJ STACI JIM = TITLE OD AUTA NA TVE JMENO,PAS,Z BANKY VYPIS NA TO JSEM DNESKA DOSTAL RIDICAK.KANCELAR NA RIDICAKY V GRAND RAPIDS JE NA SUPER CENTRU NA MOLLE ADRESA JE
3665 28TH ST SE
tiskarna

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2007 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem to mel taky na 100% vsechno jsem si zaridil SAM a stalo me to akorat cestu z Memphisu do Grand Rapids.NIKOMU JSEM NEMUSEL DAVAT 1000$$$ za nic.
Pokud umis cist tak si precti moje predesle prispevky....KDO BUDE POTREBOVAT POMOCI S RIDICAKEM V GRAND RAPIDS ZADRAMO VAM TO VSEM REKNU USA.M(zavinAC)SEZNAM.cz
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2007 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tiskarna napsal:
Ja jsem to mel taky na 100% vsechno jsem si zaridil SAM a stalo me to akorat cestu z Memphisu do Grand Rapids.NIKOMU JSEM NEMUSEL DAVAT 1000$$$ za nic.
Pokud umis cist tak si precti moje predesle prispevky....KDO BUDE POTREBOVAT POMOCI S RIDICAKEM V GRAND RAPIDS ZADRAMO VAM TO VSEM REKNU USA.M(zavinAC)SEZNAM.cz

Tiskarno, ty tu porad pises jak vsem rad poradis, ale me si neporadil.. Rolling Eyes
Potrebuju vedet jak si obstarat jakykoliv proof of address (napr.bank statement nebo cokoliv jinyho), co mi v Michiganu na DMV uznaji aniz bych si musela otvirat ucet v bance (nemam totiz platny pas). Vsechno ostatni je mi jasny a zaridim si sama. Jen mit ten proof of address.
Takze pokud vis ty nebo kdokoliv jiny, budu vdecna za radu! Wink
Diky, Andrea.
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2007 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, mimochodem, nevite nekdo, jestli ten Roman, co ty ridicaky za $$$ zarizuje, mi pomuze s tim proof of address bez platnyho pasu nebo jen poskytuje adresu? Protoze tu nepotrebuju, potrebuju jen ten proof.. Cool
Diky, Andrea.
tiskarna

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2007 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HLAVNE POTREBUJES PASSPORT!!PLATNY!!
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2007 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Jo, mimochodem, nevite nekdo, jestli ten Roman, co ty ridicaky za $$$ zarizuje, mi pomuze s tim proof of address bez platnyho pasu nebo jen poskytuje adresu? Protoze tu nepotrebuju, potrebuju jen ten proof.. Cool
Diky, Andrea.
tak se ho zeptej Question
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 17, 2007 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to tiskarna -
OK, no to jsem chtela slyset... Ze bez platnyho pasu mam smulu...
Uz si ho ale zarizuju, bude tak za 3 mesice, tak doufam, ze se do ty doby situace v MI na DMV nezmeni a jeste si tam ten ridicak budu moct zaridit.. Rolling Eyes
DIK! Wink
Andrea.
Jarda
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 21, 2007 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
to tiskarna -
OK, no to jsem chtela slyset... Ze bez platnyho pasu mam smulu...
Uz si ho ale zarizuju, bude tak za 3 mesice, tak doufam, ze se do ty doby situace v MI na DMV nezmeni a jeste si tam ten ridicak budu moct zaridit.. Rolling Eyes
DIK! Wink
Andrea.

V NC DMV uredniky zajima pouze platnost viza.Vim to z vlastni zkusenosti.Na to,ze pas neni platny nerekli ani popel.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com