|
|
| Autor |
Zpráva |
tiskarna
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 106 Bydliště: Memphis
|
Zaslal: so červen 30, 2007 10:29 am Předmět: |
|
|
| Jeste jsem Vam chtel rict,ze tady v Memphisu kdo ma TN- ridicak tak ho vymenite a potrebujete jen SSN.Jedna moje kolegyne mela stesti,rekla ze ho ztratila a daly ji BEZ niceho novi ridicak.Tak jsem to sel zkusit taky a bohuzel chtela po me SSN. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tiskarna
|
Zaslal: st červenec 04, 2007 6:24 pm Předmět: |
|
|
Ahoj tak je skoro pul hodiny po pulnoci a ja jsem dorazil z MICHIGANU-GRAND RAPIDS jeli jsme tam kde49 byla pred dvema roky ma divka a DOSTAL JSEM RIDICAK NA LET vymena stat za stat.Nemusi byti SSN ani VIZA pouze jak uz tady bylo receno (10 minut kopirka a PC) ucet z banky,ja jsem se koukl do PC a nasel jsem si adresu a zaroven jsem si ji pretransferoval do Memphisu ,protoze oni ridicaky posilaji postou na adresu.Co se me dneska stalo pokud nemate ORIGINALNI RODNY LIST =ANI PRELOZENY DO AJ STACI JIM = TITLE OD AUTA NA TVE JMENO,PAS,Z BANKY VYPIS NA TO JSEM DNESKA DOSTAL RIDICAK.KANCELAR NA RIDICAKY V GRAND RAPIDS JE NA SUPER CENTRU NA MOLLE ADRESA JE
3665 28TH ST SE
GRAND RAPIDS ZIP 49512 POZOR OTEVRENY MAJI KAZDY DEN I V SOBOTU OD 9 DO 12!!!!! PREJU VAM HODNE STESTI. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ja Anonymní
|
Zaslal: po červenec 16, 2007 3:49 pm Předmět: vim |
|
|
| ze muj kamos to zkousel na DMV v Michiganu a ne jenom na jednom a nepochodil.Ja jsem si to vyrizoval minuly tyden pres Romana a mam to.Sem 100% spokojeny a vsechno je pro me v klidu A cena 700% za to mi to opravdu stalo. Zadne nervy a 100% jistota . Jestli chces tady je na neho cislo 678 7941464. Zatim cau |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 16, 2007 3:56 pm Předmět: Re: Michigan-Grand Rapids |
|
|
| tiskarna napsal: | | Ahoj vsem zitra odjizdim zkusit stesti do Michiganu - Grand Rapids.Moje divka si pred loni tam vyrizovala ridicak a vsechno bylo ok.Podle prispevku co jsem se tu docetl tak mam docela hruzu, muj ridicak konci za deste dni.Napisu Vam jak to tam dopadlo. | byt tebou tak to vyridim pres Romana. Vi co kde a jak a je to 100%.Mych asi sest znamych to udelalo a byli maximalne spokojeni.Bez nervu a s naprostym prehledem a jistotou. jestli chces tak cislo na neho je 6787941464.Jus |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tiskarna
|
Zaslal: po červenec 16, 2007 4:58 pm Předmět: |
|
|
[quote="tiskarna"]Ahoj tak je skoro pul hodiny po pulnoci a ja jsem dorazil z MICHIGANU-GRAND RAPIDS jeli jsme tam kde49 byla pred dvema roky ma divka a DOSTAL JSEM RIDICAK NA LET vymena stat za stat.Nemusi byti SSN ani VIZA pouze jak uz tady bylo receno (10 minut kopirka a PC) ucet z banky,ja jsem se koukl do PC a nasel jsem si adresu a zaroven jsem si ji pretransferoval do Memphisu ,protoze oni ridicaky posilaji postou na adresu.Co se me dneska stalo pokud nemate ORIGINALNI RODNY LIST =ANI PRELOZENY DO AJ STACI JIM = TITLE OD AUTA NA TVE JMENO,PAS,Z BANKY VYPIS NA TO JSEM DNESKA DOSTAL RIDICAK.KANCELAR NA RIDICAKY V GRAND RAPIDS JE NA SUPER CENTRU NA MOLLE ADRESA JE
3665 28TH ST SE
GRAND RAPIDS ZIP 49512 POZOR OTEVRENY MAJI KAZDY DEN I V SOBOTU OD 9 DO 12!!!!! PREJU VAM HODNE STESTI. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tiskarna
|
Zaslal: po červenec 16, 2007 4:58 pm Předmět: |
|
|
[quote="tiskarna"]Ahoj tak je skoro pul hodiny po pulnoci a ja jsem dorazil z MICHIGANU-GRAND RAPIDS jeli jsme tam kde49 byla pred dvema roky ma divka a DOSTAL JSEM RIDICAK NA LET vymena stat za stat.Nemusi byti SSN ani VIZA pouze jak uz tady bylo receno (10 minut kopirka a PC) ucet z banky,ja jsem se koukl do PC a nasel jsem si adresu a zaroven jsem si ji pretransferoval do Memphisu ,protoze oni ridicaky posilaji postou na adresu.Co se me dneska stalo pokud nemate ORIGINALNI RODNY LIST =ANI PRELOZENY DO AJ STACI JIM = TITLE OD AUTA NA TVE JMENO,PAS,Z BANKY VYPIS NA TO JSEM DNESKA DOSTAL RIDICAK.KANCELAR NA RIDICAKY V GRAND RAPIDS JE NA SUPER CENTRU NA MOLLE ADRESA JE
3665 28TH ST SE
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tiskarna
|
Zaslal: po červenec 16, 2007 5:08 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem to mel taky na 100% vsechno jsem si zaridil SAM a stalo me to akorat cestu z Memphisu do Grand Rapids.NIKOMU JSEM NEMUSEL DAVAT 1000$$$ za nic.
Pokud umis cist tak si precti moje predesle prispevky....KDO BUDE POTREBOVAT POMOCI S RIDICAKEM V GRAND RAPIDS ZADRAMO VAM TO VSEM REKNU USA.M(zavinAC)SEZNAM.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 16, 2007 6:35 pm Předmět: |
|
|
| tiskarna napsal: | Ja jsem to mel taky na 100% vsechno jsem si zaridil SAM a stalo me to akorat cestu z Memphisu do Grand Rapids.NIKOMU JSEM NEMUSEL DAVAT 1000$$$ za nic.
Pokud umis cist tak si precti moje predesle prispevky....KDO BUDE POTREBOVAT POMOCI S RIDICAKEM V GRAND RAPIDS ZADRAMO VAM TO VSEM REKNU USA.M(zavinAC)SEZNAM.cz |
Tiskarno, ty tu porad pises jak vsem rad poradis, ale me si neporadil..
Potrebuju vedet jak si obstarat jakykoliv proof of address (napr.bank statement nebo cokoliv jinyho), co mi v Michiganu na DMV uznaji aniz bych si musela otvirat ucet v bance (nemam totiz platny pas). Vsechno ostatni je mi jasny a zaridim si sama. Jen mit ten proof of address.
Takze pokud vis ty nebo kdokoliv jiny, budu vdecna za radu!
Diky, Andrea. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 16, 2007 6:37 pm Předmět: |
|
|
Jo, mimochodem, nevite nekdo, jestli ten Roman, co ty ridicaky za $$$ zarizuje, mi pomuze s tim proof of address bez platnyho pasu nebo jen poskytuje adresu? Protoze tu nepotrebuju, potrebuju jen ten proof..
Diky, Andrea. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tiskarna
|
Zaslal: po červenec 16, 2007 10:00 pm Předmět: |
|
|
| HLAVNE POTREBUJES PASSPORT!!PLATNY!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 17, 2007 7:38 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | Jo, mimochodem, nevite nekdo, jestli ten Roman, co ty ridicaky za $$$ zarizuje, mi pomuze s tim proof of address bez platnyho pasu nebo jen poskytuje adresu? Protoze tu nepotrebuju, potrebuju jen ten proof..
Diky, Andrea. | tak se ho zeptej  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 17, 2007 9:46 am Předmět: |
|
|
to tiskarna -
OK, no to jsem chtela slyset... Ze bez platnyho pasu mam smulu...
Uz si ho ale zarizuju, bude tak za 3 mesice, tak doufam, ze se do ty doby situace v MI na DMV nezmeni a jeste si tam ten ridicak budu moct zaridit..
DIK!
Andrea. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Anonymní
|
Zaslal: so červenec 21, 2007 11:04 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | to tiskarna -
OK, no to jsem chtela slyset... Ze bez platnyho pasu mam smulu...
Uz si ho ale zarizuju, bude tak za 3 mesice, tak doufam, ze se do ty doby situace v MI na DMV nezmeni a jeste si tam ten ridicak budu moct zaridit..
DIK!
Andrea. |
V NC DMV uredniky zajima pouze platnost viza.Vim to z vlastni zkusenosti.Na to,ze pas neni platny nerekli ani popel. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|