|
|
| Autor |
Zpráva |
Johny_Amper
Registrace: 04. 07. 2007 Příspěvky: 6 Bydliště: Kromeriz city
|
Zaslal: st červenec 11, 2007 3:14 pm Předmět: Nevada |
|
|
Zdravim,jen se chci zeptat jaka je pracovni prilezitost prave v Nevade? Nebo je to tam uplne stejne jako napr.v NY?
A chtel bych se jeste zeptat nekoho kdo tam zije nebo byl jestli je to tam tak uzasne po strance klimatu az po nocni zivot??  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MM Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 12, 2007 11:11 pm Předmět: |
|
|
| V Nevade? asi myslis Las Vegas, pokud jsi kluk a umis construction tak v LV je prace vzdycky dost, je ale dost velky rozdil v platech legalu a nelegalu, je tam dost Polaku s firmami. Pocasi je ale problem je tam desny vedro, hlavne v lete a priroda des ( je to pous se vsim vsudy) Kamos tam delal 6 mesicu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Johny_Amper
|
Zaslal: pá červenec 13, 2007 4:41 am Předmět: |
|
|
| MM napsal: | | V Nevade? asi myslis Las Vegas, pokud jsi kluk a umis construction tak v LV je prace vzdycky dost, je ale dost velky rozdil v platech legalu a nelegalu, je tam dost Polaku s firmami. Pocasi je ale problem je tam desny vedro, hlavne v lete a priroda des ( je to pous se vsim vsudy) Kamos tam delal 6 mesicu. |
No chystam se tam tak za 3 roky(doufam ze do te doby budou zrusena viza)a jsem vyucenej elektrikar i s maturitou tak myslim ze bych se tam i chytil a to horko o to mi prave jde,uz me nebavi furt nekde mrznou v zime A pri nejhorsim se da odstehovat nekam jinam  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 13, 2007 11:45 pm Předmět: |
|
|
| Johny_Amper napsal: | | MM napsal: | | V Nevade? asi myslis Las Vegas, pokud jsi kluk a umis construction tak v LV je prace vzdycky dost, je ale dost velky rozdil v platech legalu a nelegalu, je tam dost Polaku s firmami. Pocasi je ale problem je tam desny vedro, hlavne v lete a priroda des ( je to pous se vsim vsudy) Kamos tam delal 6 mesicu. |
No chystam se tam tak za 3 roky(doufam ze do te doby budou zrusena viza)a jsem vyucenej elektrikar i s maturitou tak myslim ze bych se tam i chytil a to horko o to mi prave jde,uz me nebavi furt nekde mrznou v zime A pri nejhorsim se da odstehovat nekam jinam  |
Jako elektrikar si muzes zazadat o pracovni visa do Canady. British Columbia ma nedostatek remeslniku a platej velice slusne.
Treba v takovym Vancouveru je pocasi pekne. Zridka je tam pod nulou a tak se dat cestovat a sportovat skoro celorocne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Johny_Amper
|
Zaslal: ne červenec 15, 2007 12:48 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Jako elektrikar si muzes zazadat o pracovni visa do Canady. British Columbia ma nedostatek remeslniku a platej velice slusne.
Treba v takovym Vancouveru je pocasi pekne. Zridka je tam pod nulou a tak se dat cestovat a sportovat skoro celorocne. |
O kanade jsem ani tak moc nepremyslel,ale zni jako dobry napad...Diku dik popremyslim o tom.A nevis treba jestli dostat visa do Kanady je lehci nez do usa??  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 449 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: ne červenec 15, 2007 3:37 pm Předmět: |
|
|
vizum do canady je asi jednoduchsi nez do usa.za 2. v usa ti tve elektrikarske papiry nejsou k nicemu,tady jsou jine predpisy a normy na elektro.
jestli chces pracovat jako elektrikar musis si udelat licenci. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Johny_Amper
|
Zaslal: po červenec 16, 2007 3:27 am Předmět: |
|
|
| Henek napsal: | vizum do canady je asi jednoduchsi nez do usa.za 2. v usa ti tve elektrikarske papiry nejsou k nicemu,tady jsou jine predpisy a normy na elektro.
jestli chces pracovat jako elektrikar musis si udelat licenci. |
Oukej,a tu licence se musi stejne udelat aj v te kanade ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|