prodlouzeni I-94

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

prodlouzeni I-94

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody
Autor Zpráva
pn184
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2007 8:14 pm    Předmět: prodlouzeni I-94 Odpovědět s citátem

Ahoj, jsem v usa na turisticka viza, I-94 mam na sest mesicu a chtel bych si zazadat o prodlouzeni na dalsich 6. Mate nekdo nejakou zkusenost? Dikes
lsuk

Registrace: 17. 01. 2007

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 6:07 am    Předmět: prodlouzeni Odpovědět s citátem

Ahoj. Taky jsem si prodlouzil turisticke vizum v roce 2002. Musis si najit nekoho kdo te ubytuje a bude tvuj tzv. sponsor. Ten clovek pak jenom vyplni formular, ze se za tebe financne na dalsich 6 mesicu zarucuje. Celkem je to bez problemu pokud tu mas americany nebo nekoho se zelenou kartou, ktery se za tebe zarucej. Ten formular se jmenuje B-2 visa extension of stay a najdes ho na www.uscis.gov.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2007 6:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dekuju mockrat za radu, podivam se na to.
firebird

Registrace: 20. 11. 2005

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2007 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

podle soucasnych zakonu neni potreba nejaky sponzor nebo ten kdo te ubytuje nebo se zaruci - staci k zadosti pripsat duvod prodlouzeni(cestovani,zlepseni angl.,..) a samozrejme chteji adresu,aby to meli kam poslat,-poslat vypis z banky a je to. Jsou ruzne cest.agentury,ktere za to mensi poplatek pomohou vyridit a co jsem slysel,tak to prochazi bez problemu(i treba po druhe..).Dobre zkusenosti byly napr. s touto ag.-a vse je tam popsano -i to co je potreba..
http://yourtravelagentinc.com/index.html
Sugarbunny2007

Registrace: 14. 02. 2007

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2007 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pred par mesici jsem si taky chtela prodlouzit turist. viza,ale pote jsme se ptali pravnika, ktery nam rekl,ze prej prodlozeni je tezke dostat,a prej se to dostava v pripade nemoci pribuznych v USA nebo tak..ale zalezi mozna na dalsich okolnostech.Tak treba to vyjde!good luck!!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com