|
|
| Autor |
Zpráva |
janule Anonymní
|
Zaslal: ne leden 21, 2007 9:07 pm Předmět: Disney World Orlando |
|
|
Chtela bych se podivat do Disney Worldu, ale ponevadz jsou listky dost drahy, tak se chci zeptat jesli je mezi vama nekdo kdo tam pracuje nebo ma nejakym jinym zpusobem free tickets a chtel by je zpenezit...
Diky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: ne leden 21, 2007 9:43 pm Předmět: Re: Disney World Orlando |
|
|
| janule napsal: | Chtela bych se podivat do Disney Worldu, ale ponevadz jsou listky dost drahy, tak se chci zeptat jesli je mezi vama nekdo kdo tam pracuje nebo ma nejakym jinym zpusobem free tickets a chtel by je zpenezit...
Diky  |
For a good blowjob...still interested?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
Registrace: 30. 12. 2006 Příspěvky: 198
|
Zaslal: ne leden 21, 2007 11:21 pm Předmět: Re: Disney World Orlando |
|
|
| Mob napsal: | | janule napsal: | Chtela bych se podivat do Disney Worldu, ale ponevadz jsou listky dost drahy, tak se chci zeptat jesli je mezi vama nekdo kdo tam pracuje nebo ma nejakym jinym zpusobem free tickets a chtel by je zpenezit...
Diky  |
For a good blowjob...still interested?
|
Janule je chlap, jeste se o ten "blowjob" zajimas?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: po leden 22, 2007 9:23 pm Předmět: Re: Disney World Orlando |
|
|
| Nikl napsal: | | Mob napsal: | | janule napsal: | Chtela bych se podivat do Disney Worldu, ale ponevadz jsou listky dost drahy, tak se chci zeptat jesli je mezi vama nekdo kdo tam pracuje nebo ma nejakym jinym zpusobem free tickets a chtel by je zpenezit...
Diky  |
|
<b>Chtela</b> bych se podivat do Disney Worldu ...
Nikl, vis snad neco co ja nevim?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
|
Zaslal: po leden 22, 2007 9:30 pm Předmět: Re: Disney World Orlando |
|
|
| Mob napsal: | | Nikl napsal: | | Mob napsal: | | janule napsal: | Chtela bych se podivat do Disney Worldu, ale ponevadz jsou listky dost drahy, tak se chci zeptat jesli je mezi vama nekdo kdo tam pracuje nebo ma nejakym jinym zpusobem free tickets a chtel by je zpenezit...
Diky  |
|
Hej Mobe, to jsi jeste nepoznal za tu dobu co tu jsem, ze si ze vseho delam prdel
Samozrejme, ze jsem videl, ze tam bylo napsano: Chtela bych se podivat...
No ale nepouzivaji tato slova take gejove  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
|
Zaslal: st leden 24, 2007 9:23 am Předmět: Re: Disney World Orlando |
|
|
| Nikl napsal: | | Mob napsal: | | Nikl napsal: | | Mob napsal: | | janule napsal: | Chtela bych se podivat do Disney Worldu, ale ponevadz jsou listky dost drahy, tak se chci zeptat jesli je mezi vama nekdo kdo tam pracuje nebo ma nejakym jinym zpusobem free tickets a chtel by je zpenezit...
Diky  |
|
Hej Mobe, to jsi jeste nepoznal za tu dobu co tu jsem, ze si ze vseho delam prdel
Vim ze si ze vseho delas prdel, myslim ze tak 99% lidi co sem chodi si dela prdel, jenom mlynek to obcas nepochopi
O gejovych nic nevim, ale rad se priucim Nikl  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nikl
|
Zaslal: čt leden 25, 2007 1:02 am Předmět: Re: Disney World Orlando |
|
|
| Mob napsal: | | Nikl napsal: | | Mob napsal: | | Nikl napsal: | | Mob napsal: | | janule napsal: | Chtela bych se podivat do Disney Worldu, ale ponevadz jsou listky dost drahy, tak se chci zeptat jesli je mezi vama nekdo kdo tam pracuje nebo ma nejakym jinym zpusobem free tickets a chtel by je zpenezit...
Diky  |
|
Vim ze si ze vseho delas prdel, myslim ze tak 99% lidi co sem chodi si dela prdel, jenom mlynek to obcas nepochopi
O gejovych nic nevim, ale rad se priucim Nikl
|
Mlynek srandu nemuze pochopit, protoze zije moc dlouho v USA a nezna tu spravnou ceskou mentalitu lidi.
Mimochodem, kdyz jsem psal "gejove", tak jsem tim myslel "gays".
Doufam, ze sis take delal prdel, kdyz si se na to ptal.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
yankee ny Anonymní
|
Zaslal: st červenec 11, 2007 3:06 pm Předmět: |
|
|
| tomuhle rikate podtitulek POMOC SOS...jste snad hloupi??? shanim listky...opravdu na palici |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 267 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: čt červenec 12, 2007 6:36 am Předmět: |
|
|
To nemas 240$ na zakoupeni listku??? TO bud radej doma.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1332 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: čt červenec 12, 2007 7:18 am Předmět: |
|
|
| yankee ny napsal: | | tomuhle rikate podtitulek POMOC SOS...jste snad hloupi??? shanim listky...opravdu na palici |
Bohužel musím souhlasit s Pepinou; uvědom si že výlet do Disneyworld není zrovna levné podnikání. Hodně mojich spolupracovníků tak jezdí, já se tam připravuji letět na podzim, a podle všeho co čtu a slyším, tak to vidím po finanční stránce docela černě. Např. sestra mojí ženy tam byla s její rodinou na 5 dní minulý měsíc, a i přes to že žijí docela skromě a šetří peníze jak to jde, tak je to stálo přes 6.000 dolarů. Položka za vstupenky je docela minimální oproti jiným položkám.
Sorry  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
|
Zaslal: čt červenec 12, 2007 9:18 am Předmět: |
|
|
Tak po pravde byli jsme v Orlandu v loni v rijnu a muzu rict nejidealnejsi doba za prve v parcich neni tolik lidi jako v cervnu,cervenci,srpnu.Za druhe na atrakce cekate tak maximalne 20 minut a za treti neni takove vedro a presto je pekne pocasi.Ale kazdemu vyhovuje neco jineho...V mesicich cervenaz srpen si pockate na atrakci okolo 2 hodin,poku nemate zrovna zaplaceny rychly pas.A co se tyce ubytovani neni problem si sehnat levny hotel jako jsou treba 8,6 a podobne kde vas vyjde pokoj na 40$ ale tyhle ty motely a hotely je lepsi rezervovat do predubyvaji hodne plne. a co se tyce stravovani neni zase takova tragedie.My jsme vyuzivali zrovna bufet,ktery byl zrovna 100 metru od naseho hotelu kde snidane stala 4$ a hned pri snidani vam dali slevovy kupon na 2$na obed nebo na veceri.Tak ze rano se clovek najedla vyrazil do praku.Clovek behem toho dne nema ani takovy hlad jako spis zizen.A to piti se da koupit v parku na kazdem rohu.Co se vyplati je,koupit si hned ze zacatku jejich velky plastovy uzaviratelny kelimek na piti i s brckem protoze v kazdem parku vam kdekoliv do nej uz jen docepuji za 1,70$ piti.A tak usetrite nejaky ten dolar.Samozrejme se da koupit v parcich i jidlo.No a kdyz se vracite zpet na vecer domu stavite se na veceri za 8$.A co se tyka listku je lepsi si je koupit primo v Orlandu ,kde je maj na kazdym rohu.Navic jsou ceny ruzne a rekl bych ne az tak spatne.Ja daval za jeden listek 240$ a mel jsem vstup do 5 parku.Tak ze si clovek muze vybrat ruzne kombinace.Na to aby clovek opravdu videl vsechno co orlando nabizi za atrakce by clovek musel mit aspon mesic My jsme stravili v orlandu 7 dni a 3 dni jsme byli v Daytone Beach a cela dovolena nebyla tak financne narocna.Je to asi o tom naco je kdo zvyklej a co si vyhleda ve svem zajmu na internetu a trochu se na dovolenou pripravi. A to muzu rict ze jsme vzali auto z pujcovny pro klidnou dovolenou a bez starostni pohodu
pujceni auta 11dni 270$ - 3 lidi
benzin 160$ - 3 lidi
ubytovani 480$ - 3 lidi
jidlo snidane vecere 450$ - 3 lidi
vstup do 5 parku 720$ - 3 lidi
celekem 2080$ - 3 lidi
na osobu 693=700$ 10 dni
Samozrejme jsou to jen ty nejhlavnejsi udaje a nejsou tam zapocitane ruzne zmrzliny piti piva vina no proste ty veci okolo dovolene. Tohle je jen to nejhlavnejsi placeni ktere nas stalo pobyt a dovolenou v Orlandu a Daytone. Chtel bych jeste napsat ze nejsem ten co jede na dovolenou a ma vsechno do predu naplanovane na minuty a na penize! Ale uznavam svuj vlastni nazor ,ze pokud jedu na dovolenou tak na ni jedu se vsim vsudy a nekoukam na to jestli si dam k obedu jedno pivo nebo 4 piva proste podle potreby! Samozrejme nemusim za dovolenou nechat majlant! A nebo dokonce si na dovolenou brat pujcku jak jsem zjistil,ze praktikujou cesi v cesku... coz je docela sila...Bud na dovolenou mam a jedu a nebo na ni nemam a nejedu.
To jen na okraj. Jinak Orlando je moc pekne a je to prijemna zmena.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ocean*
Registrace: 05. 04. 2005 Příspěvky: 224
|
Zaslal: čt červenec 12, 2007 10:54 am Předmět: |
|
|
My tam obcas vyrazime i na vikend - a na prachy fakt nehledime. Nechci tam jist v bufetech, nechci tam spat v levnym motelu. Odjizdime v patek, vracivame se v nedeli. Byli jsme ve vsech parcich, v nekterych i vickrat. Nejradeji mam Epcot. Protoze Soarin...
Listky i bydleni objednavam pres expedia.com. A jako FL resident mame listky o neco malo levnejsi, ale zase kupujeme fast pasy.... Ale fakt me nenapadlo zjistovat, jestli tam nekdo z Cechu nepracuje a nedostal by nas tam pres plot. Hehe.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1332 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: čt červenec 12, 2007 11:55 am Předmět: |
|
|
Pěkně napsané, Pepino. Docela chápu.
Trochu na okraj (off topic). Nevím jestli mám nějaký omezený pohled, ale zdá se mi, že i když Češi se mají finaně dobře, i když si žijí v jakým koliv stylu doma, tak kdykoliv Čeští turisti si vyrazejí do světa, tak skoro vždy si vybírají nejlevnější a nejbídnější spůsob cestování. Připadá mi to že Čeští turisti spí v nejlevnějších hotelích, jezdí nejnižší třídě hromadné dopravy, vypučují si nejmenší auta, atd. Do restaurací Čeští turisti chodí velice nečasto, a v těch případech si obědnávají jen to nejlevnější jídlo. Kdykoliv jsem potkal Čeští turisty, ať v USA nebo Německu nebo Holandsku (nebo jinde po Evropě), nebo v Latinské Americe, nebo jinde, tak vždy Čeští turisti cestovali jen nejnižším a nejlevnějším spůsobem.
Né že bych to kritizoval nebo se tomu vysmíval; já mnohokrát jsem se radči šel napít do WC z kohoutku když jsem viděl ceny občerstveních v nějakých restauracích, jednou má dovolená na Hawaii mi přišla asi $5/den/osobu (mimo letenky), a během týdnu na svatební cestě jsme neutratili ani halíř. Takže také umím šetřit.
Skoro mi to připadá že Čeští turisti mají větší radost z ušetření peněz během cestování a jsou hrdí když koupí něco po toulkách za absolutně minimální cenu, než z zážistků po cestě. I když doma by klidně prachy rozhazovali, po cetách jsou docela šetrní. Je “cestování za minimum” Český národní sport?
Nebo mi to jen připadá? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
|
Zaslal: pá červenec 13, 2007 1:50 am Předmět: |
|
|
pdmlynek ted uvazuji jestli jses cech nebo totalni tatar,ale mozna by ti neskodilo trochu lepe a pozorne cist. preber si to jak chces a to co jsi napsal o cestovani a celkovem dovolenkovani cechu mas asi zrejme z vlastni zkusenosti. A po zkusenostech z USA,bych rekl asi tak az polovina americanu bude takhle cestovat jako cesi tak se muzeme o tom bavit a diskutovat Ono polovina tech americanu neopustila okraj sveho mesta za celej zivot a cim jezdi a cim se stravuji bychom mohli polemyzovat. dal to rozebirat nebudu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 14, 2007 12:07 am Předmět: |
|
|
| Pepino73 napsal: | pdmlynek ted uvazuji jestli jses cech nebo totalni tatar,ale mozna by ti neskodilo trochu lepe a pozorne cist. preber si to jak chces a to co jsi napsal o cestovani a celkovem dovolenkovani cechu mas asi zrejme z vlastni zkusenosti. A po zkusenostech z USA,bych rekl asi tak az polovina americanu bude takhle cestovat jako cesi tak se muzeme o tom bavit a diskutovat Ono polovina tech americanu neopustila okraj sveho mesta za celej zivot a cim jezdi a cim se stravuji bychom mohli polemyzovat. dal to rozebirat nebudu. |
Ja znam Cechy, kteri cestuji kazdy rok nekam jinam, ale nemaj ani svuj vlastni byt. Neco jenom rentujou. Za ty penize, ktere v cizine utratej by uz mohli vlastni byt mit. Oni ale za nej platit nechtej  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|