|
|
| Autor |
Zpráva |
anonymni Anonymní
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 1:10 pm Předmět: znovu testy? |
|
|
| nekdy v roce 2002 jsem jako aktivni blbec sel na driver licence office si zmenit adresu bydliste a oni mi ho pred myma ocima roztrihly. pry musim donest doklady o tom, ze jsem tu legalne. No nic, od te doby jezdim jen na mezinarodni ridicak a nemel jsem s nim problem, i kdyz me zastavil policajt (zatim). Co se stane, kdyz se ted budu zenit a pujdu si znovu pro ridicak, tentokrat uz s doklady. Budu muset znovu delat testy a nebo mi jen obnovi ten roztrihnuty? Diky moc za jakoukoliv radu... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 501 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 9:19 pm Předmět: |
|
|
Delat testy nemusis. Uvidi v compu ze jsi jednou ridicak mel.
Ja jsem prijel z propadlym Michiganskym na Floridu a ridicak mi dali na 6 let, je to asi 4 mesice zpet.
Zdar Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 8:37 am Předmět: |
|
|
Pises, zes nemel problem s mezinarodnim ridicakem.. Muzu se zeptat, jezdil si na ten mezinarodni vydany tady v US (karticka) nebo na ten cesky mezinarodni (par listu)?
DIky, Petra. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymni Anonymní
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 9:14 am Předmět: |
|
|
| Ahoj, mam ten americky, ja ridicak v cesku nikdy nemel a tak ani zadny jiny neukazuji, jen tu karticku (mezinarodni ridicak). Staveny jsem byl jednou na floride (2006) a mozna jsem mel jen stesti na dobreho poldu, nedal mi ani pokutu, jen rikal ze bych si mel udelat floridsky. Ani nezjistil, ze jsem uz kdysi floridsky mel. Jak rikam asi to bylo stesti... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
anonymni Anonymní
|
Zaslal: út červenec 10, 2007 9:16 am Předmět: |
|
|
Bucky,
muzu se zeptat, jak dlouho jsi mel propadly ten ridicak? diky moc... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
|
Zaslal: st červenec 11, 2007 6:06 pm Předmět: |
|
|
| Propadly byl skoro rok a pul. I kduby byl propadlej 5 let tak to zjisti. Maji to v compu a jen tak to z neho nezmyzi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
|
Zaslal: st červenec 11, 2007 6:15 pm Předmět: |
|
|
| BTW bacha na to ale mam GC, aby jsi nekdo nemyslel ze jsem sel jen z propadlym DL na office. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 391
|
Zaslal: po červenec 16, 2007 3:21 pm Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | | BTW bacha na to ale mam GC, aby jsi nekdo nemyslel ze jsem sel jen z propadlym DL na office. |
Ano,bacha na to....ma GC.Hm.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|