|
|
| Autor |
Zpráva |
junlenka Anonymní
|
Zaslal: po červen 06, 2005 2:56 pm Předmět: jak se vdat a pritom mit propadle vizum?? |
|
|
zdarek lidi, dekuju vsem za odpovedi mam jeste jeden dotaz...za par tydnu mi konci vizum...a zustavam samozrejme a chtela bych se teda vdat tak az za rok, no jo ale po celou tu dobu tu budu na cerno...poradi nekdo jakto pak bude probihat?? Budou s tim nejake problemy kdyz se vdam a vlastne tu budu tu celou dobu nelegalne??? Diky moc za dobre rady Lenka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 979 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: po červen 06, 2005 3:10 pm Předmět: |
|
|
junlenka>
Proc se neprihlasis?
Myslim ze se plati $1000 za prekroceni pobytu. Je lepsi sehnat pravnika.
vim ze Vlach s tim mel zkusenosti, ale dlouho jsem s nim nebyl v kontaktu. Mozna ze uz se prestehoval, ale co vim tak mel pravnickou kancelar v Chicagu a tell 708 795 4400
Robert Vlach, Esq. 6904 West Cermak Road Berwyn, IL 60402
je to starsi pan mluvi cesky a celkem ma prehled. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
junlenka Anonymní
|
Zaslal: út červen 07, 2005 12:20 pm Předmět: |
|
|
| miro napsal: | junlenka>
Proc se neprihlasis?
Myslim ze se plati $1000 za prekroceni pobytu. Je lepsi sehnat pravnika.
vim ze Vlach s tim mel zkusenosti, ale dlouho jsem s nim nebyl v kontaktu. Mozna ze uz se prestehoval, ale co vim tak mel pravnickou kancelar v Chicagu a tell 708 795 4400
Robert Vlach, Esq. 6904 West Cermak Road Berwyn, IL 60402
je to starsi pan mluvi cesky a celkem ma prehled. | no jo, ale ja nemam na pravnika finance ja jsem tu jen tak "nalehko" LOL jen proste se chci zatim dobre bavit  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marci Anonymní
|
Zaslal: út červenec 25, 2006 12:16 pm Předmět: |
|
|
| Az se vdas tak musis podat papiry zacina to s I-130 ( ktery poda tvuj manzel) ....zavolej si pak na USCIS.gov a oni ti poslou presne co potrebujes. Neplat pravnika, zadnych $1,000 extra platit nebudes to je jen pro lidi co jsem vstoupili mimo celnice. ale za ty ruzne formulare se plati - celkem asi $500. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|