fotky pro pohovor

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

fotky pro pohovor

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
kristina
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 10:09 am    Předmět: fotky pro pohovor Odpovědět s citátem

ahoj, chtela bych se zeptat asi na hloupou otazku. Mame s manzelem spoustu fotek ale na ten pohovor mam asi vybrat jen fotky kde jsme spolu, ze? Imigracni uredniky asi nebude zajimat krajina atd. Ale jen fotky na kterych jsme spolu, je tak??

diky moc
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 10:35 am    Předmět: Re: fotky pro pohovor Odpovědět s citátem

kristina napsal:
ahoj, chtela bych se zeptat asi na hloupou otazku. ........... Imigracni uredniky asi nebude zajimat krajina atd. diky moc

Na mem pohovoru jsem prosli diky fotkam ze ZOO. Ledni medvedi, sloni atd.
kristina
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2007 11:11 am    Předmět: fotky na pohovor Odpovědět s citátem

jak prosly diky zviratkum?? No, ja tam teda radsi dam i ty krajinky a blbosti okolo.
Marcibrno

Registrace: 02. 06. 2007

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2007 1:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vem si je s sebou vsechny , klidne 2 fotoalbumy protoze vas nebudou podezirat z udelani jen par fotek
kristina
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2007 4:30 am    Předmět: fotky na pohovor Odpovědět s citátem

no, jenze ja mam vsechny fotky v pocitaci. a fotky jako takove uz nevedu dlouhou dobu. Nechala jsem vyvolat jen ty fotky, kde jsme s manzelem spolu, ale radsi teda jeste par pridelam.

diky za radu
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2007 10:28 pm    Předmět: Re: fotky na pohovor Odpovědět s citátem

kristina napsal:
no, jenze ja mam vsechny fotky v pocitaci. a fotky jako takove uz nevedu dlouhou dobu. Nechala jsem vyvolat jen ty fotky, kde jsme s manzelem spolu, ale radsi teda jeste par pridelam.

diky za radu

Si prece nemusis zadne fotky vyvolavat, si je vytiskni na foto papir......
Nebo nejak nechapu tvuj problem asi.....
Ale fotky kazdopadne pomuzou, nektery stoura urednik chce videt alba fotek......a nejenom spolecne, s rodinou, pripadne z dovolene atd....jedna rada......urcite si ted fotky uz zakladej do alba, budes je potrebovat rozhodne k pripadnemu druhemu pohovoru, kdyz budes Green kartu prodluzovat, pze ted ji pravdepodobne dostanes jen na dva roky......
Taky si vezmi bankovni kartu....tu chteji videt........a maji par otazek ktere treba nebudes cekat....cislo telefonu k vam domu, coz muze zaskocit ty, kdo nemaji v hlave cisla, nybrz v pameti telefonu.... dale vasi spolecnou adresu, manzelovo zamestnani apod.....opravdu jsou zadatele co na tohle dojeli.....propadli prilisne nervozite....a nashle v dalsim terminu......nekdy......
kristina
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2007 2:13 pm    Předmět: fotky na pohovor Odpovědět s citátem

ahoj diky za radu. To me nenapadlo si ty fotky vytiskout, ja jsem si je nechala normalne vyvolat z CD (ale jen par, tam kde jsme s manzelem spolu).
Co myslis tou bankovni kartou? Jako kreditku?? Tak tu nemam. Ale jsem napsana na seku spolu s manzelem, staci to??

diky jeste jednou
bankovni karta
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2007 8:52 am    Předmět: kristina Odpovědět s citátem

co prosim myslite tou bankovni kartou? Jako kreditni nebo debitni karta? Staci kdyz jsem napsana na manzelove seku??

diky moc
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com