|
|
| Autor |
Zpráva |
Hela Anonymní
|
Zaslal: út červen 12, 2007 4:51 pm Předmět: |
|
|
Bucky a kdy si to prodluzoval, ted nekdy? To, ze chteji videt krome pasu a visa i bilou kartu je pry ted nove od dubna 2007.
To je jedno, ja to nejak zkusim a uvidim. Ale moc sanci tomu nedavam. Pak se pisnu.
DIKY MOC ZA RADY!!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 786 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st červen 13, 2007 3:54 pm Předmět: |
|
|
| Hela napsal: |
To, ze chteji videt krome pasu a visa i bilou kartu je pry ted nove od dubna 2007.
|
Ja jsem to o te I-94 taky slysel, ale MI DMV ani Secretary of State o tom nikde nepise. Neni to neprekonatelne (I-94 neni forma identifikace), ale chce to opet trochu kreativity. Taky zprisnili proof of residency. Pokud ma dotycny SSN a DL z jineho statu i propadly (mene nez pul roku) tak je to jeste v pohode, ale bez toho uz stouraji a chteji toho vic. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st červen 13, 2007 4:06 pm Předmět: |
|
|
Big Ring - trochu kreativity ohl.bile karty? Muzes byt prosim konkretnejsi?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: st červen 13, 2007 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Nemuzu, pac by mi tu zase jiste nejmenovane zivly spilaly, ze tu navadim lidi k porusovani zakonu a podobnym zvrhlostem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st červen 13, 2007 7:10 pm Předmět: |
|
|
Ach tak...
No jo, ale i kdybych udelala to, k cemu neprimo navadis, kde vezmu jistotu, ze na to neprijdou? Co ja vim, na co jsou vsechno uz DMV napojeny. Ja jim ukazu vizum s kreativni bilou kartou, oni soupnou do pocitace, tam jim to trikrat zapipa a uz se vezu...
Kde budu mit jistotu, ze to projde a neprijdou na mou kreativni cinnost? Asi nikde, ze?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: čt červen 14, 2007 12:21 pm Předmět: |
|
|
Databaze zatim nejsou propojene. Zatim!!! Takova centralizace, o ktere mluvis, se ma zavadet az od 1.1.08 se vstupem Real ID v platnost. Ackoli mam znacne pochybnosti i o tomto datu.
Prave z tohoto duvodu trva ziskani nebo obnoveni HazMat endorsement na CDL dneska pul roku. DMV nema krome overovani SSN (coz je kvuli alimentum, ne imigrantum) pristup k nicemu, tudiz ty background checks - criminal record, legal stay in US - musi zadavat soukromym firmam (tady v OH jsou tusim jenom tri), ktere si za to nechaji radne zaplatit a davaji si na cas.
Damn my weakness!! That's the very last thing I say ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt červen 14, 2007 4:37 pm Předmět: |
|
|
Big_Rig - muzu vedet jak k si k temhle informacim prisel? To se jen domnivas nebo mas prime kontakty?
Jsem asi posera, ale falsovani cehokoliv bych se asi bal, i kdyby mi lidi rikali neboj, na to neprijdou... Nikdy nevis na koho narazis..
Ale i tak dekuji za tve cenne rady!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
marcibrn Anonymní
|
Zaslal: čt červen 14, 2007 5:52 pm Předmět: "trochu kreativity" |
|
|
| Big_Rig napsal: | | Hela napsal: |
To, ze chteji videt krome pasu a visa i bilou kartu je pry ted nove od dubna 2007.
|
Ja jsem to o te I-94 taky slysel, ale MI DMV ani Secretary of State o tom nikde nepise. Neni to neprekonatelne (I-94 neni forma identifikace), ale chce to opet trochu kreativity. Taky zprisnili proof of residency. Pokud ma dotycny SSN a DL z jineho statu i propadly (mene nez pul roku) tak je to jeste v pohode, ale bez toho uz stouraji a chteji toho vic. |
Nektery rady fakt jsou prdli na hlavu!
JEDINY PRUSER co se tu v US fakt neda odcinit je falsovani dokumentu. Tim se vam uzavrou vsechny cesty pro trvaly pobyt a cokoli jineho at US schvali v budoucnu jakykoli zakon. Je to nevic trestny a postizitelny . Myslim ze pro vsechny je lepsi byt illegalne nez cokoli zfalsovaneho. Navic I94 je velmi dulezity dokument ktery pokud byste nekdy mneli stesti a prihlasili se o zelenou kartu ci legalizaci musite odevzdat a uvadet na vsech papirech takze bych ho "neupravovala"
byt vsemi tak si ho schovam ( dokazuje ze jste prosli kontrolou do USA ) stejne jako propadle viza ( klidne ho vyrvete z pasu jestli budete zadat o novy pas) protoze je budete mozna v budoucnu potrebovat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 12:37 pm Předmět: Re: "trochu kreativity" |
|
|
| marcibrn napsal: |
JEDINY PRUSER co se tu v US fakt neda odcinit je falsovani dokumentu. Tim se vam uzavrou vsechny cesty pro trvaly pobyt |
Toto samozrejme neni pravda, cehoz jsem ja nejlepsim dukazem.
| marcibrn napsal: |
I94 je velmi dulezity dokument ktery pokud byste nekdy mneli stesti a prihlasili se o zelenou kartu ci legalizaci musite odevzdat a uvadet na vsech papirech |
Nemusite, vizum staci.
Neda se nez souhlasit, ze nejlepsi cesta k USDL je pres zelenou kartu, tudiz "roztahnout nohy", jak to tady nekdo hezky napsal. Ovsem ne kazdy/kazda na to ma zaludek nebo vubec moznost to takto vyresit. Kazdy se muze rozhodnout sam za sebe, nikoho do niceho nenutim, ba dokonce (uz) ani nenavadim - nikde jsem nepsal o upravovani nebo falsovani I-94 ... and BTW. kdyz uz jsem u toho falsovani, tak predlozeni falesne adresy a proof of Michigan residency k ziskani MI DL je (co se tyce trestni sazby atd.) naprosto stejny prestupek jako "uprava" I-94. Strojte si stesti (may Scout R.I.P.) jak sami nejlip uznate za vhodne.
Tohle jsou moje vlastni zkusenosti nebo lidi, kterym jsem pomahal (nebo oni mne, shout out to Jose Carlos), jsou aktualni, ackoli v MI jsem letos nebyl, tudiz ty zmeny po 04/2007 jsou z druhe (snad spolehlive ) ruky. Jestli ma nekdo zbrusu cerstve info a zkusenosti - i negativni, nebo snad spis :!:hlavne:!: negativni - sem s nima!!!!
Pokud jezdite slusne, nebo vubec a policajti si vas nevsimaji - me policajti v aute nezastavili uz 7 let, ale kdyz chodim pesky, tak letos uz dvakrat - tak se ten risk asi nevyplati. Drtiva vetsina mexiku a zrejme i cechu tady zije v pohode i bez ID. Vyhody USDL jsou zrejme - pokud vas policajt zastavi s ceskym a mezinarodnim ridicakem, auto neni z pujcovny, alebrz je registrovane na vas, title je na vas, insurance je na vas (nebo, nedej Boze, mu vyjede z compu, ze uz jste nekdy meli USDL v jeho nebo jinem state) je to red flag a jste jednou nohou v krimu a druhou na bananove slupce - tohle je od chlapa, ktery dela u OH Com. Veh. Enforcement, byvaleho Hwy. Patrol trooper.
Zkusit to v MI, nezkusit, tot otazka. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 474 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 1:41 pm Předmět: |
|
|
Rigu,
You are right buddy!!!!! To je bullshit ze kdyz clovek neco zfalsuje ze na nej prijdou, znal jsem polaky co mel falesny i jmeno a dostal GC eventualne.
V kazdem state na svete je reka ktera se da prejit, a ani nemusis plavat kdyz vis jak se nenamocit do pruseru.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 3:05 pm Předmět: venku ze hry |
|
|
| Vidím,že jsou mezi vámi i mazáci.Před pár lety jsem se vrátil do ČR.Neměl jsem vyřešenej soud.Několikrát se to odročilo a já už na to neměl nervy.Prostě jsem se nedostavil k soudu.Bohužel se mi to vymstilo.Chci se vrátit.Myslíte,že to bude v centrál.evidenci?Že půjdu do jailu? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
iplayer Anonymní
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 941 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: st červen 20, 2007 1:21 pm Předmět: |
|
|
iplayer>>  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st červen 20, 2007 7:23 pm Předmět: Re: pravda je jen jedna... |
|
|
Super, diky moc! Jen by me jeste zajimalo, kdo si v Michiganu delal ridicak ted nekdy posledni dobou -staci jim ukazat platny vizum nebo chteji videt i bilou kartu??
Dik, Petra. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tiskarna
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 106 Bydliště: Memphis
|
Zaslal: so červen 30, 2007 10:25 am Předmět: Michigan-Grand Rapids |
|
|
| Ahoj vsem zitra odjizdim zkusit stesti do Michiganu - Grand Rapids.Moje divka si pred loni tam vyrizovala ridicak a vsechno bylo ok.Podle prispevku co jsem se tu docetl tak mam docela hruzu, muj ridicak konci za deste dni.Napisu Vam jak to tam dopadlo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|