job, SSN a svatba

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

job, SSN a svatba

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
Lucka
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2007 6:42 pm    Předmět: job, SSN a svatba Odpovědět s citátem

Zdravim lidicky. Chci se zeptat, budu mit problem po svatbe pokud jsem nelegalne pracovala? Mela jsem turisticke vizum a jelikoz jsem z predesleho J viza dostala SSN, tak jsem SSN predlozila v praci co jsem si nasla. Celou dobu jsem tedy platila taxy, ale pracovni vizum jsem nemela jen to turisticke. Svatba uz je naplanovana. Budu mit problem? Zazil jste to nekdo? Dekuju mockrat
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: po červen 18, 2007 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nikomu to nerikej
Marcibrno

Registrace: 02. 06. 2007

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2007 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nebudes. v okamziku kdy si vezmes (predpokladam americana) tak mas pravo pracovat v US ( jen si musis vyridit papiry tj i pracovni povoleni casem) a nikdo se te na to nebude ptat, odpousti se to
Lucka
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2007 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oni se mi nebudou prohrabovat v historii meho SSN? Co kdyby na to prisli a ja uz byla provdana? Bojim se aby me pak nedeportovali jelikoz mam krizek s jejich zakonem jakozto nelegalne pracujici. Co myslite?
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2007 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skoro kazdy nelegalne pracoval nez mel svatbu, je to v pohode.
Lucka
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 19, 2007 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To ano, ale ne vsichni to nechali zaznamenat na sve SSN. Lidi co tu znam take pracuji nelegalne bez viz, ale nikdo nepredlozil sve SSN. I tak si tedy myslis ze to bude v poho?
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 20, 2007 6:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja sem pracoval nelegalne, pouzival moje SSN, delal danove priznani a vubec to INS nevadilo.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com