|
|
| Autor |
Zpráva |
Lucka Anonymní
|
Zaslal: po červen 18, 2007 6:42 pm Předmět: job, SSN a svatba |
|
|
| Zdravim lidicky. Chci se zeptat, budu mit problem po svatbe pokud jsem nelegalne pracovala? Mela jsem turisticke vizum a jelikoz jsem z predesleho J viza dostala SSN, tak jsem SSN predlozila v praci co jsem si nasla. Celou dobu jsem tedy platila taxy, ale pracovni vizum jsem nemela jen to turisticke. Svatba uz je naplanovana. Budu mit problem? Zazil jste to nekdo? Dekuju mockrat |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 462 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: po červen 18, 2007 8:02 pm Předmět: |
|
|
| nikomu to nerikej |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marcibrno
Registrace: 02. 06. 2007 Příspěvky: 74 Bydliště: Orange County,CA
|
Zaslal: út červen 19, 2007 12:29 pm Předmět: |
|
|
| nebudes. v okamziku kdy si vezmes (predpokladam americana) tak mas pravo pracovat v US ( jen si musis vyridit papiry tj i pracovni povoleni casem) a nikdo se te na to nebude ptat, odpousti se to |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lucka Anonymní
|
Zaslal: út červen 19, 2007 1:25 pm Předmět: |
|
|
| Oni se mi nebudou prohrabovat v historii meho SSN? Co kdyby na to prisli a ja uz byla provdana? Bojim se aby me pak nedeportovali jelikoz mam krizek s jejich zakonem jakozto nelegalne pracujici. Co myslite? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červen 19, 2007 2:27 pm Předmět: |
|
|
| Skoro kazdy nelegalne pracoval nez mel svatbu, je to v pohode. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lucka Anonymní
|
Zaslal: út červen 19, 2007 2:37 pm Předmět: |
|
|
| To ano, ale ne vsichni to nechali zaznamenat na sve SSN. Lidi co tu znam take pracuji nelegalne bez viz, ale nikdo nepredlozil sve SSN. I tak si tedy myslis ze to bude v poho? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st červen 20, 2007 6:12 am Předmět: |
|
|
| Ja sem pracoval nelegalne, pouzival moje SSN, delal danove priznani a vubec to INS nevadilo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|