vizovy servis

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

vizovy servis

Autor Zpráva
anet
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2007 9:36 am    Předmět: vizovy servis Odpovědět s citátem

Muzete mi nekdo dat odkaz ci kontakt na spolecnost ktera se zabyva vizovym servisem a je schopna mi zajistit kompletni servis, konkretne pro ziskani turistickeho viza? Nikdy jsem v US nebyla a nevim jak vse probiha,tez vyplnovani formularu v letadle pro US.Proto prosim o jakykoliv kontakt na osobu ci spolecnost ktera je schopna mi s temito veci pomoci. Moc Dekuji
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2007 10:14 am    Předmět: Re: vizovy servis Odpovědět s citátem

anet napsal:
Muzete mi nekdo dat odkaz ci kontakt na spolecnost ktera se zabyva vizovym servisem a je schopna mi zajistit kompletni servis, konkretne pro ziskani turistickeho viza? Nikdy jsem v US nebyla a nevim jak vse probiha,tez vyplnovani formularu v letadle pro US.Proto prosim o jakykoliv kontakt na osobu ci spolecnost ktera je schopna mi s temito veci pomoci. Moc Dekuji

http://www.letenkyonline.cz/viza
http://www.mercandia.cz/viza.htm
http://www.gtsint.cz/cz-gts
student agency to dela taky a mnoho dalsich...

Loucim se s heslem - Google nekouse a od psani na klavesnici jeste nikomu prsty neupadly.
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2007 9:41 pm    Předmět: Re: vizovy servis Odpovědět s citátem

anet napsal:

Anet,
myslim ze vse ohledne turistickeho viza, teda formulare, vcetne vsech nejasnosti co mas, zvladnes sama, staci jen kapanek inteligence, ver tomu......navic nikdo ti nezaruci ze vizum dostanes, zadna spolecnost....
Nevyhazuj zbytecne penize oknem, vyhledej si stranky US ambasady v Praze, popr tam zavolej, kdyz s necim budes mit problem......takze mej vse co pozaduje ambasada, zvaci dopis od americkeho pritele je bonus navic......

A vyplnit formular v letadle, zase neni nic co bys nezvladla.......
kdyz nepohnes s timhle, co pak chces delat tady v USA?
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st červen 13, 2007 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

I zde na foru najdes plno uzitecnych rad ohledne celeho vizoveho procesu. Staci hledat ve starsich prispevcich.

Na pohovor stejne musis jit osobne a nikdo to za tebe nevyridi. Existovaly urcite typy viza, ktere za tebe vyridila agentura, napr. J-1, ale to uz ambasada taky zmenila a musi tam clovek osobne.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Viza Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com