Souhlasite s valkou v Iraqu?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Americka politika

Ano, souhlasim s valkou v Iraqu.
42%
 42%  [ 8 ]
Ne, nesouhlasim s valkou v Iraqu.
57%
 57%  [ 11 ]
Nevim nezajimam se o to.
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 19

Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

excellentmentaldefect napsal:
XxX napsal:
To XxX: Very Happy souhlas, když RedBull, tak jedině s vodkou, ať to má grády Cool

nezapominej proc mam nick xxx

STRAIGHT EDGE Idea

takze redbull bez vodky Smile
az prijedes tak te pozvu Smile

Dobře, redbull bez vodky a s trochou methu (jen žert!).

K nicku "XXX": Teď mne, prosím ber s nadhledem:
Ono se nabízí i jiné vysvětlení - třeba máš zálibu v erotice a jsi vášnivější než všechny herečky v XXX filmech dohromady Very Happy, vypadáš totiž dle fotek na to, že máš sex apeal denně k snídani, pěkná + dobře rostlá přírodní holka jseš... takže by se o tebe, pokud by ses rozhodla vydat na dráhu hvězdy XXX filmů, producenti přímo rvali... Cool, samozřejmě se jedná o čistě patřičně sobecký a šovinistický náhled a jestli jsem se tě nějak dotknul, neměl jsem to v žádném případě v úmyslu...já jen, že kdybys chtěla něco natočit, tak bychom tě s Mobem připravili na kamerový zkoušky a dělali bychom ti manažery Cool Cool

Jses trochu pozde, ona uz tu drahu XXX skousela ale hvezda se sni nestala.
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
XxX napsal:
To XxX: Very Happy souhlas, když RedBull, tak jedině s vodkou, ať to má grády Cool

STRAIGHT EDGE Idea

Ono se nabízí i jiné vysvětlení - třeba máš zálibu v erotice a jsi vášnivější než všechny herečky v XXX filmech dohromady Very Happy, vypadáš totiž dle fotek na to, že máš sex apeal denně k snídani, pěkná + dobře rostlá přírodní holka jseš... takže by se o tebe, pokud by ses rozhodla vydat na dráhu hvězdy XXX filmů, producenti přímo rvali... Cool, samozřejmě se jedná o čistě patřičně sobecký a šovinistický náhled a jestli jsem se tě nějak dotknul, neměl jsem to v žádném případě v úmyslu...já jen, že kdybys chtěla něco natočit, tak bychom tě s Mobem připravili na kamerový zkoušky a dělali bychom ti manažery Cool Cool

to asi proto ze po jednom filmu jsem se rozhodla ze tohle neni odvetvi ve kterym bych chtela udelat karieru

ale dik anonyme ze se porad vtiras, porad o me mluvis, vsechno o me vis....vis jak se tomu rika??
STALKING Smile
ale aspon vim ze me nekdo tady totalne zere..
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
Anonymous napsal:
XxX napsal:

STRAIGHT EDGE Idea

to asi proto ze po jednom filmu jsem se rozhodla ze tohle neni odvetvi ve kterym bych chtela udelat karieru

ale dik anonyme ze se porad vtiras, porad o me mluvis, vsechno o me vis....vis jak se tomu rika??
STALKING Smile
ale aspon vim ze me nekdo tady totalne zere..

Kdybych te zral tak bych se nevyjadroval ze na tento svet nepatris a bylo by dobre kdybys z neho zmyzela.
(jakym koliv spusobem)
Twisted Evil Laughing
XxX

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZMYZELA
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
TY VOLE TY SES MAGOR
STACI
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2006 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedna chyba ve slove ale nezmeni situaci a urcite nazor hodne lidi co te potkali spise uplne staci slyseli/cetli.
Terezice

Registrace: 21. 06. 2006

PříspěvekZaslal: po červenec 10, 2006 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:

Kdybych te zral tak bych se nevyjadroval ze na tento svet nepatris a bylo by dobre kdybys z neho zmyzela.
(jakym koliv spusobem)
Twisted Evil Laughing

ono se prece rika: co se skadliva rado se miva Idea
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 25, 2006 4:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arrow Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
XxX

PříspěvekZaslal: pá srpen 25, 2006 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rolling Eyes Laughing Laughing

Naposledy upravil XxX dne ne červen 10, 2007 12:26 pm, celkově upraveno 1 krát
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 28, 2006 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Laughing
basti
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 10, 2007 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Scoute, souhlas s tvym prvnim prispevkem, lec v jedny veci jsi (sorry) asi taky trochu naivni. Na vlastni oci jsem videl ve zpravach i na netu videa jak amici utocili proti ostrelovacum bazukama a vrtulnikama apod. Ze to sejmulo celej barak vedle, civilisti nebo ne, to bylo jedno, protoze kdyz jde do tuhyho, kazdej chrani prvne svuj zadek. Moderni technika neminimalizuje straty, naopak maximalizuje, protoze te chrani lepsi obranou a znicujici palebnou silou. Neni to cernobily!

To ze to pro USA nebylo lukrativni bych se teda hadal - chrani svuj petrodolar za kazdou cenu. Ono by to nedestabilizovalo svetovy trh, ono by to predevsim polozilo dolar. To je o co tu kraci! Vice nez 60% zasob ropy je na Sibiri, to je ale pro USA velice neprijemne a tak brani blizky Vychod kde to jde. Slysel jsi ze Saddam chtel za ropu euro? Neni snad nahoda ze ho Iran chce taky a hnedka je "osou zla" a je nepohodlny? Kdyby se zacalo obchodovat s ruskou ropou a hlavne v eurech, melo by to pro ekonomiku USA znicujici nasledky.

Druha vec ze Saddam byl zmetek a je dobre ze je pryc, kazdopadne momentalne je tam desnej bordel. Diky krevni mste kazda vrazda civilisty ihned vyprodukuje "teroristu" a ouha! Kdyz valka zacala, neveril jsem ze to USA dokazou a dokazali to v rekordnim case. Pak to ale ukazkove podelali a zasekali se v obcanske valce. Jsem hodne zvedavy jak z toho vymanevrujou, kazdopadne obdivuhodne se drzi.
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2007 7:04 am    Předmět: Re: Souhlasite s valkou v Iraqu? Odpovědět s citátem

miro napsal:
Souhlasite s valkou v Iraqu? Nebo nesouhlasite?
Vysvetlete svuj nazor:

Neznam jediny duvod,pro ktery bych mohl souhlasit s valkou v Iraku.Tato valka nebyla zduvodnena a schvalena ani OSN,je to nelegalne vedena valka neboli se da tahleta valka definovat jako valecny zlocin.Myslim,ze je to valka z duvodu nenasytnosti dnesniho systemu ci male privilegovane vrstvy blahozijici v nem.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Americka politika Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com