citizenship

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

citizenship

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
anonymni
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2007 6:33 pm    Předmět: citizenship Odpovědět s citátem

chtela jsem se zeptat jestli nekdo nevi jaka je cekaci doba dostat citizenship?nekde jsem slysela ze to trva az dva roky a kamosky mi rikala ze to trva 5 let po podani prihlasky.
dekuji
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2007 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zalezi jakym spusobem nabydes GC. Takze tam jsou pak dve ruzne cekaci doby a to je 3(pokud dostanes GC pres svatbu s US obcanem) anebo 5 let.
macek
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2007 10:12 pm    Předmět: citizenship Odpovědět s citátem

Od podani prihlasky to trva asi 7 mesicu.Nejdrive jdes na otisky a potom pohovor a slib.Nekdo muze cekat dele po otiskach,kazdy clovek je jiny.
Good luck!!! Razz
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2007 9:48 am    Předmět: Re: citizenship Odpovědět s citátem

macek napsal:
Od podani prihlasky to trva asi 7 mesicu.Nejdrive jdes na otisky a potom pohovor a slib.Nekdo muze cekat dele po otiskach,kazdy clovek je jiny.
Good luck!!! Razz

Myslis od podani form na naturalizaci, ale nez muzes podat tuto zadost tak musis pockat 3 anebo 5 let od nabyti GC.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com