|
|
| Autor |
Zpráva |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: po květen 21, 2007 11:53 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: |
Nekdo proste obcas ujede a zivi se, nebo zije tak, jak to zakony nepovoluji, nebo se jen blbe a naivne necha napalit. Ale jako clovek v tom pravem slova smyslu muze byt naprosto skvely, objetavy a kamaradsky. nic. |
Jojo, muze byt skvely a kamaradsky, ale to neznamena ze zakony platej jen pro ostatni a pro neho ne.
Koukam Scoute, ze se pekne vybarvujes,
vzdy jsi byl proti kriminalnikum a ted jsi s nima jedna prdel
Koukam taky, ze vsichni kriminalnici z Cech plachli do USA a chodej sem na tohle forum, tak to je husty
PS: Ja mam taky kamarada, uzasnyho, skvelyho a jeste skvelejsiho, ale sedel za znasilneni a za vrazdu hmmmm ... asi slapnul vedle....nebo zil tak jak zakony nepovoluji, ale co fuck it, ke me se chova skvele a kamaradsky, tak to ho OMLOUVA.
(TVOJE SLOVA)....
NO NIC, G NITE  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: út květen 22, 2007 12:08 am Předmět: |
|
|
XxX:
Prosim, uz mi nikdy nevolej pro nejakou pomoc. Kdo se opravdu vybarvuje, ses ty. Proste mlada, hloupa holka, ktera preziva diky tomu, jak ji kdo pomaha a vydrzuje. To je to, cemu ty rikas "umet se o sebe postarat". Znamena to ve skutecnosti "najit nekoho, kdo se o tebe postara". Az budes muset neco dokazat opravdu sama, budes v koncich. Moc rada si hrajes na moudrou, nezavislou a zkusenou a z tohoto pohledu taky rada soudis ostatni lidi.
Tak GL a az te nekdo odkopne, skonci pohodovej zivot, budes muset sama strasne maknout, aby ses aspon uzivila, tak nezapomen, ze kazdy je svyho stesti strujcem. LOL, hihi, haha, LOL
Moje "slova" uz taky prosim nikdy neprekrucuj.
Mozna ti usetrim nejaky ten cas pro psani odpovedi, kdyz tu s klidem v dusi oznamim, ze to byl muj posledni prispevek na chicago-cz
To all:
Pratele, kamaradi. Je cas se rozloucit. Uz delsi dobu citim spise nepochopeni, rivalitu, ustepacnost, netoleranci a vubec beznadejnost tohoto fora. Mnohe z vas jsem mel opravdu rad a tech par lidi, ktere jsem poznal osobne, bohate staci k tomu, aby ucast v tomto foru mela pro muj zivot vyznam.
Ale situace se tu za tu dlouhou dobu hodne zmenila a ja citim, ze uz bych radeji debatoval s nekym....jinym. O pomoci tem neznalym uz nelze mluvit. Vyhledat se tu da opravdu vse.
Tak jen hlavu vzhuru, pozitivni mysleni a GOOD LUCK vsem!
Vas scout66 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 509 Bydliště: Canada
|
Zaslal: út květen 22, 2007 7:01 am Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | XxX:
Prosim, uz mi nikdy nevolej pro nejakou pomoc. Kdo se opravdu vybarvuje, ses ty. Proste mlada, hloupa holka, ktera preziva diky tomu, jak ji kdo pomaha a vydrzuje. To je to, cemu ty rikas "umet se o sebe postarat". Znamena to ve skutecnosti "najit nekoho, kdo se o tebe postara". Az budes muset neco dokazat opravdu sama, budes v koncich. Moc rada si hrajes na moudrou, nezavislou a zkusenou a z tohoto pohledu taky rada soudis ostatni lidi.
Tak GL a az te nekdo odkopne, skonci pohodovej zivot, budes muset sama strasne maknout, aby ses aspon uzivila, tak nezapomen, ze kazdy je svyho stesti strujcem. LOL, hihi, haha, LOL
Moje "slova" uz taky prosim nikdy neprekrucuj.
Mozna ti usetrim nejaky ten cas pro psani odpovedi, kdyz tu s klidem v dusi oznamim, ze to byl muj posledni prispevek na chicago-cz
To all:
Pratele, kamaradi. Je cas se rozloucit. Uz delsi dobu citim spise nepochopeni, rivalitu, ustepacnost, netoleranci a vubec beznadejnost tohoto fora. Mnohe z vas jsem mel opravdu rad a tech par lidi, ktere jsem poznal osobne, bohate staci k tomu, aby ucast v tomto foru mela pro muj zivot vyznam.
Ale situace se tu za tu dlouhou dobu hodne zmenila a ja citim, ze uz bych radeji debatoval s nekym....jinym. O pomoci tem neznalym uz nelze mluvit. Vyhledat se tu da opravdu vse.
Tak jen hlavu vzhuru, pozitivni mysleni a GOOD LUCK vsem!
Vas scout66 |
Scoute, doufam ze toto nemyslis vazne(to ze tady koncis). Tvoje prispevky zde byli jedny z nejlepsich, rad jsem si je vzdy precetl. Bez tebe tady bude smutno.
Mozna ze si ale nalezl lepsi forum ?
Good luck v dalsim tvem zivote.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: út květen 22, 2007 9:57 am Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | XxX:
Prosim, uz mi nikdy nevolej pro nejakou pomoc. Kdo se opravdu vybarvuje, ses ty. Proste mlada, hloupa holka, ktera preziva diky tomu, jak ji kdo pomaha a vydrzuje. To je to, cemu ty rikas "umet se o sebe postarat". Znamena to ve skutecnosti "najit nekoho, kdo se o tebe postara". |
Tak tohle jsi mimo, nejen ze jsme se nikdy nepotkali, ale ty sis me nikdy nevydrzoval, tak co to pises za debilitu???  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út květen 22, 2007 11:18 am Předmět: |
|
|
| XXX Mimo ses ty.Scout nic takovyho nenapsal.Pise obecne co si o tobe mysli.krome toho ,ze mu davam po precteni si par tvych prispevku zapravdu,tak za podobny kecy by jsi z fora mela jit ty a ne on.Zamysli se |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: út květen 22, 2007 11:21 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | XXX Mimo ses ty.Scout nic takovyho nenapsal.Pise obecne co si o tobe mysli.krome toho ,ze mu davam po precteni si par tvych prispevku zapravdu,tak za podobny kecy by jsi z fora mela jit ty a ne on.Zamysli se |
Nad cim se mam zamyslet???
Ze si me scout vydrzoval???
Ze si to nepamatuju... ty jo????
A ze muj znamej sedel za vrazdu??
Ja se nad tim zamyslet nepotrebuju, proc bych mela???
Ke me se choval vzdycky skvele. Treba mu jen uklouzla nohu a vrazdu neplanoval???!!!
Kam bych z toho fora mela jako jit???
Ty chces rozhodovat o tom co ja muzu a nemuzu???
hahaha for dne  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út květen 22, 2007 12:59 pm Předmět: |
|
|
K jednomu omylu tu prece jen doslo: a to ze znamy od XXX zavrazdil nespravnou osobu. Jak by bylo krasne na svete a zvlaste tomto foru, kdyby si to odsedel za vrazdu XXX.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: út květen 22, 2007 1:21 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | K jednomu omylu tu prece jen doslo: a to ze znamy od XXX zavrazdil nespravnou osobu. Jak by bylo krasne na svete a zvlaste tomto foru, kdyby si to odsedel za vrazdu XXX.  |
nebo kdyby voddelal tvoji mamu vid vole
to by bylo jeste hezci.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út květen 22, 2007 1:38 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | Anonymous napsal: | K jednomu omylu tu prece jen doslo: a to ze znamy od XXX zavrazdil nespravnou osobu. Jak by bylo krasne na svete a zvlaste tomto foru, kdyby si to odsedel za vrazdu XXX.  |
Jenze je daleko vic lidi kteri by byli radeji kdybys zmizela ty. Snad se nam to vsem brzy splni. A to nesranduji a stejne vazne jsem to myslel s tim ze ten znamy udelal chybu a nechal te zit.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: út květen 22, 2007 2:04 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | XxX napsal: | | Anonymous napsal: | K jednomu omylu tu prece jen doslo: a to ze znamy od XXX zavrazdil nespravnou osobu. Jak by bylo krasne na svete a zvlaste tomto foru, kdyby si to odsedel za vrazdu XXX.  |
Jenze je daleko vic lidi kteri by byli radeji kdybys zmizela ty. Snad se nam to vsem brzy splni. A to nesranduji a stejne vazne jsem to myslel s tim ze ten znamy udelal chybu a nechal te zit.  |
Mne tvoje narazky zily netrhaj, mysli si co chces, MAS NA TO PRAVO
Jeste ze ja na rozdil se mam dobre a nemusim jinejm prat aby se jim neco stalo. Tot vse. Mej se pekne tam kde jsi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
VINC
Registrace: 01. 06. 2007 Příspěvky: 4
|
Zaslal: so červen 02, 2007 5:17 pm Předmět: |
|
|
| Hele na normalnich forech funguje ze kdyz je tam nezadouci clen nebo porusi pravidla tak se mu da BAN, nevim kdo je administrator ale myslim ze ma duvodu vic nez dost to udelat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 778 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: ne červen 03, 2007 2:33 pm Předmět: |
|
|
Jesteze sem VINCek napsal ten posledni prispevek, jinak bych si toho vubec nevsim - Karlovi se opravdu podarilo znechutit Scouta natrvalo
Pripadam si, jako kdyz jsem poprve cetl "The Lord Of The Rings" - GANDALF IS DEAD!!!
Do koho ted budu rejpat? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 939 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: po červen 04, 2007 12:53 am Předmět: |
|
|
Me tu taky spousta lidi vadi, ale prece je nemuzu vyhazet jen proto, ze maj jinej nazor. Konec koncu kazdy ma pravo na nazor i kdyz je magor. XxX je mlada pubertacka a podle toho taky jedna.
scout66 >> Jinak naprosto chapu tvuj postoj. Ja mam taky nekdy chut se tu na to uplne vybodnout, ale porat si rikam, ze pro mnoho lidi je toto jedine misto kde si pokecat s nekym v podobne situaci.
scout66 hodne lidem jsi zde pomohl. Podle toho te beru jako cloveka, kteremu zalezi na lidech. (skoda ze takovych lidi je tak malo) Za vsechny ti dekuju a nezapomen, ze tu porad jsou lidi na ktere se muzes obratit kdybys neco potreboval. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: po červen 04, 2007 9:25 am Předmět: |
|
|
| miro napsal: | Me tu taky spousta lidi vadi, ale prece je nemuzu vyhazet jen proto, ze maj jinej nazor. Konec koncu kazdy ma pravo na nazor i kdyz je magor. XxX je mlada pubertacka a podle toho taky jedna.
scout66 >> Jinak naprosto chapu tvuj postoj. Ja mam taky nekdy chut se tu na to uplne vybodnout, ale porat si rikam, ze pro mnoho lidi je toto jedine misto kde si pokecat s nekym v podobne situaci.
scout66 hodne lidem jsi zde pomohl. Podle toho te beru jako cloveka, kteremu zalezi na lidech. (skoda ze takovych lidi je tak malo) Za vsechny ti dekuju a nezapomen, ze tu porad jsou lidi na ktere se muzes obratit kdybys neco potreboval. |
Mlada, ne v puberte. Zakony platej pro kazdyho, i pro scouta a jeho kriminalniky, sorry!!!!! To si spousta lidi neuvedomuje tady co.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 939 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: út červen 05, 2007 12:57 pm Předmět: |
|
|
Trosku jsem to tu procistil a zamykam prispevek.
Zalozte si klidne dalsi tema. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|