|
|
| Autor |
Zpráva |
gabina Anonymní
|
Zaslal: po červen 04, 2007 10:44 pm Předmět: |
|
|
| CAUKY JA JEN ZE KAMARADKA MELA SVATBU TAKY V CESKU...PRETAHLA TAKY POBYT.A ZADNY PROBLEM A NERVY NEMELA...ASI ZALEZI NA STESTI A KDO SEDI NA AMBASADE.. ..MUZU SE JI JESTE PRESNE ZEPTAT ..ALE VIM ZE ZA MESIC UZ TEDA MANZILEK ODLETEL A ONA SE VRACELA SNAD ZA 3 MESICE...A PRAVE JEJI ZNAMA DOSTALA ZAKAZ..UZ JSEM O TOM PSALA ...PRILETEL SNOUBENEC A PO ZAPLACENI 1000$ SE MOHLA VRATIT DO USA.VIM JEN ZE TO NEBYLO VUBEC TAK TEZKE JAK TADY POPISUJETE..ALE PSAL SE ROK 2OO1..CAUKY.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červen 05, 2007 4:43 am Předmět: |
|
|
| Ahoj Gabi,budes moc hodna pokud zjistis trochu vic podrobnosti.Budu moc vdecna.Diky:))) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 471 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: út červen 05, 2007 6:51 am Předmět: |
|
|
Gabino,
Rok 2001 a rok 2007 je jako 1989 a 2007.
Vidis v tom rozdil? No nic, kazdopadne od roku 2001 se vsechno zprisnilo, takze to asi nebude stejne.
anonymni,
Zapomel jsem zdelit ze immigracni viza a I-130 se bude muset vyrizovat v USA, takze to bude asi delsi nez 6-8 mesicu, pocitej neco kolem 1 roku.
Zdar Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
natka
Registrace: 18. 11. 2007 Příspěvky: 2
|
Zaslal: ne listopad 18, 2007 11:43 am Předmět: Re: Pomoc |
|
|
Zajimala by me jedna vec, ldyz jsi zadala o nove vizum, uvedla jsi do formulare, ze uz jsi vizum jednou mela a jak dlouho jsi tam byla?
| Anonymous napsal: | Potrebovala bych pomoci s mym problemem.Byla jsem v USA neco pres 2 roky(tudiz 1,5 nelegalne).Odcestovala jsem domu,pozadala o novy pas a zazadala o nove tur.VIZA,ktere jsem dostala.Pri mem pokusu dostat se do USA bohuzel prisli na muj predchozi pobyt,poslali me zpet a dostala jsem 5-ti lety zakaz vstupu.
Co se da ted delat? Je zde nejaka moznost,jak se dostat z5 do USA>?Byla by zde moznost vzit si doma(CR)americana a zazadat si o papiry a s temi se pak vratit do USA a nebo se pres ten zakaz nedostanu nikam a ani svatba s amikem nepomuze? Muze nekdo poradit? predem diky vsem. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|