|
|
| Autor |
Zpráva |
Mirka Anonymní
|
Zaslal: čt květen 24, 2007 5:28 pm Předmět: rychla rada-zamitnute vizum! |
|
|
Ahoj! Prosim o rychlou radu.... podobne tema jako se ptal nekdo pred par dny, ale nenalezla jsem zadnou odpoved. Prave mi bylo zamitnuto turisticke vizum a opravdu mi sdeluji to, co se jste tu ve foru psali...ze se vystavuji deprotaci pokud nedjedu z usa!!! Jsem zasnoubena s prtilem, co se stane kdyz si ho ted hned vezmu po obdrzeni tohoto dopisu. Budou me deportovat nebo me nechaji byt? Zazil jste to nekdo? Nechci odjet a byt bez nej! Moc prosim o radu mam tep 220  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 183 Bydliště: CA
|
Zaslal: čt květen 24, 2007 11:35 pm Předmět: Re: rychla rada-zamitnute vizum! |
|
|
| Mirka napsal: | Ahoj! Prosim o rychlou radu.... podobne tema jako se ptal nekdo pred par dny, ale nenalezla jsem zadnou odpoved. Prave mi bylo zamitnuto turisticke vizum a opravdu mi sdeluji to, co se jste tu ve foru psali...ze se vystavuji deprotaci pokud nedjedu z usa!!! Jsem zasnoubena s prtilem, co se stane kdyz si ho ted hned vezmu po obdrzeni tohoto dopisu. Budou me deportovat nebo me nechaji byt? Zazil jste to nekdo? Nechci odjet a byt bez nej! Moc prosim o radu mam tep 220  |
Udelej to, co uz udelali i jini.....pobez na marriage office, vezmete se a odeslete papiry na Imigracni...v tomhle legalizacnim procesu uz te deportovat nemuzou....pokud teda nejak vyrazne si neporusila ci neporusis zakony USA.....
Teda nepises jestli je tvuj pritel US citizen, predpokladam ze jo, jinak by to prusvih byl.......
Procti si tady vsechno ohledne dokumentu co budete muset odeslat na Imigracni, kdyz s tim nebudete moc otalet, je i sance ze Green kartu dostanes docela brzy..... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mirka Anonymní
|
Zaslal: pá květen 25, 2007 4:38 am Předmět: |
|
|
| Ahoj. On je us citizen a zakony jsem zadne neporusila. Kdyz si ho ted vezmu nereknou mi potom, ze jsem se snazila obdrzet B2, a kdyz mi bylo zamitnuto tak jsem se provdala za us citizen a ze se tohle bere jako podvod a svatbu mi neuznaji? Jsem fakt zoufala!!! Ty znas nekoho kdo to takhle udelal bez problemu? Dekuju |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: pá květen 25, 2007 5:58 am Předmět: |
|
|
| Mirka napsal: | | Ahoj. On je us citizen a zakony jsem zadne neporusila. Kdyz si ho ted vezmu nereknou mi potom, ze jsem se snazila obdrzet B2, a kdyz mi bylo zamitnuto tak jsem se provdala za us citizen a ze se tohle bere jako podvod a svatbu mi neuznaji? Jsem fakt zoufala!!! Ty znas nekoho kdo to takhle udelal bez problemu? Dekuju |
Kdo prekrocil? Kdo byl zamitnut? Well je tu okolo 12 milionu ilegalnich lidi. Myslis ze jsi jedina ketra to tak udela?
Zda se me ze Cesi nad vsim moc premysli, moc se v tom stouraji, delaji si hlavu z neceho coz neni zadny problem.
Bez na ins stranky, vypln VSECHNY papiry a okamzite je posli, do par dnu ti dojde ze je obdrzeli a s tim uz tu muzes zase behat bez problemu a bez strachu z deportace  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marci Anonymní
|
Zaslal: pá květen 25, 2007 2:12 pm Předmět: |
|
|
| Mirka napsal: | | Ahoj. On je us citizen a zakony jsem zadne neporusila. Kdyz si ho ted vezmu nereknou mi potom, ze jsem se snazila obdrzet B2, a kdyz mi bylo zamitnuto tak jsem se provdala za us citizen a ze se tohle bere jako podvod a svatbu mi neuznaji? Jsem fakt zoufala!!! Ty znas nekoho kdo to takhle udelal bez problemu? Dekuju |
Mam kamosku te zamitly prodlouzeni studentskeho, vzala si americana a ted ma zelenou kartu.
Samozdrejmne svatba se uznava vsude, hlavne podej papiry jak je podas tak jako zena americana mas pravo zustat a pracovat v USA. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: pá květen 25, 2007 5:14 pm Předmět: |
|
|
| Marci napsal: | | Mirka napsal: | | Ahoj. On je us citizen a zakony jsem zadne neporusila. Kdyz si ho ted vezmu nereknou mi potom, ze jsem se snazila obdrzet B2, a kdyz mi bylo zamitnuto tak jsem se provdala za us citizen a ze se tohle bere jako podvod a svatbu mi neuznaji? Jsem fakt zoufala!!! Ty znas nekoho kdo to takhle udelal bez problemu? Dekuju |
Mam kamosku te zamitly prodlouzeni studentskeho, vzala si americana a ted ma zelenou kartu.
Samozdrejmne svatba se uznava vsude, hlavne podej papiry jak je podas tak jako zena americana mas pravo zustat a pracovat v USA. |
Spatne receno : "MAS PRAVO", to zalezi pak na interview, to ze je zena americana hned neznamena ze tu bude mit pravo zustat. Podavas spatny info  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 916 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: út květen 29, 2007 7:22 am Předmět: |
|
|
| XxX napsal: |
to zalezi pak na interview, |
Kdyz uz jsme u toho ... je tady nekdo, koho po interview z US vylili????
Ja mam pocit, ze to je jak rika Mob - staci vyplnit papiry, pokud mozno u toho vubec nepremyslet a pak uz je to vsechno jen formalita. Imigracce uz to zacina byt naprosto putna. V pristich letech se budou muset potykat s dalsima 12 milionama, tak proc s tim nezacit hned. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
marci Anonymní
|
Zaslal: st květen 30, 2007 2:47 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | Marci napsal: | | Mirka napsal: | | Ahoj. On je us citizen a zakony jsem zadne neporusila. Kdyz si ho ted vezmu nereknou mi potom, ze jsem se snazila obdrzet B2, a kdyz mi bylo zamitnuto tak jsem se provdala za us citizen a ze se tohle bere jako podvod a svatbu mi neuznaji? Jsem fakt zoufala!!! Ty znas nekoho kdo to takhle udelal bez problemu? Dekuju |
Spatne receno : "MAS PRAVO", to zalezi pak na interview, to ze je zena americana hned neznamena ze tu bude mit pravo zustat. Podavas spatny info  |
Naopak je to dobre receno! MAS PRAVO zustat v USA , to je dano zakonem a muses se dokonce soudit. Pred immigracnim si to pravo musi samozdrejme obhajit a podat dukazy je ze skutecne manzelkou a vzala si americana z lasky, oni nezpochybnuji pravo manzelky zustat ale pravo nejake cizi osoby ktere si vzala americana pro papiry tj.obchod. Lidi co se vzali s tech skutecnych duvodu nemaji problem ale hodne tech "papirovych" to nena lehky a podle mne by to ani mit lehky nemeli mit kdyz jde o podvod. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: st květen 30, 2007 3:20 pm Předmět: |
|
|
| marci napsal: | | XxX napsal: | | Marci napsal: | | Mirka napsal: | | Ahoj. On je us citizen a zakony jsem zadne neporusila. Kdyz si ho ted vezmu nereknou mi potom, ze jsem se snazila obdrzet B2, a kdyz mi bylo zamitnuto tak jsem se provdala za us citizen a ze se tohle bere jako podvod a svatbu mi neuznaji? Jsem fakt zoufala!!! Ty znas nekoho kdo to takhle udelal bez problemu? Dekuju |
Naopak je to dobre receno! MAS PRAVO zustat v USA , to je dano zakonem a muses se dokonce soudit. Pred immigracnim si to pravo musi samozdrejme obhajit a podat dukazy je ze skutecne manzelkou a vzala si americana z lasky, oni nezpochybnuji pravo manzelky zustat ale pravo nejake cizi osoby ktere si vzala americana pro papiry tj.obchod. Lidi co se vzali s tech skutecnych duvodu nemaji problem ale hodne tech "papirovych" to nena lehky a podle mne by to ani mit lehky nemeli mit kdyz jde o podvod. |
ta tvoje kamoska nedostala vizum, tak se vdala... PODVOD???  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
marci Anonymní
|
Zaslal: čt květen 31, 2007 12:15 pm Předmět: |
|
|
| ne tak docela oni spolu chodili dlouho ale chteli pockat se svatbou az po studiich tak to jen trochu uspisili |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|