stehovani

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

stehovani

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Marci
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2007 5:48 pm    Předmět: stehovani Odpovědět s citátem

ja se v Chicagu vykaslala na celou firmu a zacala znovu a ted se mam lip nez kdy predtim a taky delam min, ale je fakt ze to neni lehky, zacit znovu ale risk je zisk
americane se stehuji porad a neprijde jim to , Cesi si jeste nezvykli ze rust a zmena je soucasti zivota
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2007 6:05 pm    Předmět: Re: stehovani Odpovědět s citátem

Marci napsal:
ja se v Chicagu vykaslala na celou firmu a zacala znovu a ted se mam lip nez kdy predtim a taky delam min, ale je fakt ze to neni lehky, zacit znovu ale risk je zisk
americane se stehuji porad a neprijde jim to , Cesi si jeste nezvykli ze rust a zmena je soucasti zivota

Tak s timhle mas pravdu. Plno lidi na Americkem kontinentu se stehuje tam kde je prace. V Cechach se to uz ale take trochu vzmaha Wink
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2007 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono to mozna bude tim, ze v Cechach a hlavne z Cech ven se neni kam stehovat, pac na nas nikdo neni zvedavy. Je ovsem pravda, ze statisticky jsme jeden z neusedlejsich narodu na svete. Dokonce ani nasim mladym lidem, cerstvym absolventum VS, se nechce stehovat za !legalni! praci mimo Republiku.
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2007 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Ono to mozna bude tim, ze v Cechach a hlavne z Cech ven se neni kam stehovat, pac na nas nikdo neni zvedavy. Je ovsem pravda, ze statisticky jsme jeden z neusedlejsich narodu na svete. Dokonce ani nasim mladym lidem, cerstvym absolventum VS, se nechce stehovat za !legalni! praci mimo Republiku.

No ja se jim ani nedivim. Ne kazdej ma smysl pro dobrodruzstvi. A platy v CR taky nejsou nejhorsi!!!
Ne vsichni delaj za par supu. Treba mojemu bratrovi je malicko pres dvacet, ma 3+1 byt, auto, super praci (bez buzerace), a tak nevidim duvod proc "utikat" do ciziny. A udelat to jen kvuli tomu ze je to "IN" je pekna debilita.
Big_Rig

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2007 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

U nas to prave nikdy "IN" mebylo. Ale to jsem nemel na mysli. Ted me zrovna prichazi na um moje sestrenka, ktera je briliantni, mluvi sesti jazyky (podotykam plynule), ma plnou stenu diplomu, rada cestuje, proste prime candidate for relocation, ale pokazde kdyz ji rikam, at se na slzave udoli u nas vybodne, tak me posle nekam. Nerikam, ze se v Praze ma spatne, ale ... come on, kde jsou nase sny z detstvi??? To nebylo o 3+1, autu (teda pro ni ne, pro me jo Mr. Green - btw. ted jsem se nachomejtl k nadhernemu zrestaurovanemu '72 Ferrari Dino, 48K orig. mls za pouhych $35K, FUCK LEXUS!!! This is the way to ride in style, girl!!! ), ani praci, kde se da zasivat ("typicky ceska" kapitola sama pro sebe), snad ani to dobrodruzstvi v tom nehralo takovou roli. Nevim. Jedno je ovsem jiste - nejak se to z ni a vetsiny ostatnich postupem casu vytratilo. Kazdopadne to potvrzuje moje podezreni o tom, ze nejsem tak uplne normalni .
Nebo treba cely ten "Polakov" v Chicagu ... Lidi se stavi na hlavu, aby se sem dostali a pak tady nasledne mohli zustat, jenom proto, aby hned zase zapadli do stejneho sajrajtu, ze ktereho udajne odchazeli za lepsim. Tohle asi dela kazdy narod, ktery do Ameriky prijde, ale v nasem pripade se mi to zda nejake magnifikovane.
Mozna si to jenom namlouvam. Koneckoncu na tom ani neni nic spatneho - mame krasnou prirodu, jeste krasnejsi zenske a nejlepsi pivo na svete, tak proc se nekam stehovat. Tohle bude asi v jadru problemu.

Nebo to ma byt: nejlepsi zenske na svete a jeste krasnejsi pivo Confused ?
XxX

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2007 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
U nas to prave nikdy "IN" mebylo. Ale to jsem nemel na mysli. Ted me zrovna prichazi na um moje sestrenka, ktera je briliantni, mluvi sesti jazyky (podotykam plynule), ma plnou stenu diplomu, rada cestuje, proste prime candidate for relocation, ale pokazde kdyz ji rikam, at se na slzave udoli u nas vybodne, tak me posle nekam. Nerikam, ze se v Praze ma spatne, ale ... come on, kde jsou nase sny z detstvi??? To nebylo o 3+1, autu (teda pro ni ne, pro me jo Mr. Green - btw. ted jsem se nachomejtl k nadhernemu zrestaurovanemu '72 Ferrari Dino, 48K orig. mls za pouhych $35K, FUCK LEXUS!!! This is the way to ride in style, girl!!! ), ani praci, kde se da zasivat ("typicky ceska" kapitola sama pro sebe), snad ani to dobrodruzstvi v tom nehralo takovou roli. Nevim. Jedno je ovsem jiste - nejak se to z ni a vetsiny ostatnich postupem casu vytratilo. Kazdopadne to potvrzuje moje podezreni o tom, ze nejsem tak uplne normalni .
Nebo treba cely ten "Polakov" v Chicagu ... Lidi se stavi na hlavu, aby se sem dostali a pak tady nasledne mohli zustat, jenom proto, aby hned zase zapadli do stejneho sajrajtu, ze ktereho udajne odchazeli za lepsim. Tohle asi dela kazdy narod, ktery do Ameriky prijde, ale v nasem pripade se mi to zda nejake magnifikovane.
Mozna si to jenom namlouvam. Koneckoncu na tom ani neni nic spatneho - mame krasnou prirodu, jeste krasnejsi zenske a nejlepsi pivo na svete, tak proc se nekam stehovat. Tohle bude asi v jadru problemu.

Nebo to ma byt: nejlepsi zenske na svete a jeste krasnejsi pivo Confused ?

Haha Karle, jsem se zase pobavila pri cteni, dik za zprijemneni meho dne Smile
No, ja jsem ze S. Cech, a ted co jsem byla na tri mesice doma, tak jet do UK je fuckin' "IN". Jenze to jsou dvacetilety deti Smile

No, ja to vidim jinak, ja miluju cestovani, miluju SVUJ zivot tady v US, ale musim rict, ze ja se ze zadnyma Cechama tady nestykam (ne proto ze si myslim ze jsem lepsi LOL,ale protoze kdybych s nima chtela bejt jedna prdel, tak zustanu u nas v "Chanove" na severu Cech. No i kdyz nejsem primo z chanova, ale neva).

Ale, znam Cechy, co tu zijou deset let, a neumej ani kvaknout anglicky. To me drti. Drsne. Zit v Ceskym kolektivu v US, a neumet si koupit ani mliko v krame (ne v samoobluze hehe), tak to je docela drsny.

No, ale co, ne kazdyho laka vypadnou ze svy rodny zeme, a kazdej ma pravo se rozhodnou jak on chce Wink
Big_Rig

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2007 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
Haha Karle, jsem se zase pobavila pri cteni, dik za zprijemneni meho dne Smile

Kvuli Tobe to sem pisu, ne? ... od te doby, co Marketa nema na forum cas.

XxX napsal:
Jenze to jsou dvacetilety deti Smile
... ve srovnani s Tebou, ktere je 26 a citi se na 14????

Jet do UK nebo Irska bylo IN uz dlouho, ale porad je to jenom takove to "gastarbeiterovani" - co nejrychlejc co nejvic penez a frrr zpatky. Z UK uvidi tak nanejvys ten 3x3 metry apartman o nejake integraci do spolecnosti, coz si tak nejak predstavuju pod pojmem stehovat se, radsi ani nemluvit.

XxX napsal:
miluju SVUJ zivot tady v US

K tomuhle mam poznamku, ale necham si ji radsi pro sebe Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

XxX napsal:
a kazdej ma pravo se rozhodnou jak on chce

Krasna iluze, ale napr. o budoucnosti tech cca 12 mil. ilegalu tady v US bude rozhodovat uplne nekdo jiny.
XxX

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2007 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
Jenze to jsou dvacetilety deti Smile
... ve srovnani s Tebou, ktere je 26 a citi se na 14????

Jet do UK nebo Irska bylo IN uz dlouho, ale porad je to jenom takove to "gastarbeiterovani" - co nejrychlejc co nejvic penez a frrr zpatky. Z UK uvidi tak nanejvys ten 3x3 metry apartman o nejake integraci do spolecnosti, coz si tak nejak predstavuju pod pojmem stehovat se, radsi ani nemluvit.

XxX napsal:
miluju SVUJ zivot tady v US

K tomuhle mam poznamku, ale necham si ji radsi pro sebe Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

XxX napsal:
a kazdej ma pravo se rozhodnou jak on chce

Krasna iluze, ale napr. o budoucnosti tech cca 12 mil. ilegalu tady v US bude rozhodovat uplne nekdo jiny.[/quote]

No asi takhle, karle, me neni 26, to jen na okraj hehe, ale please neuvadej tady nic personalniho o moji osobe, uz takhle mi tu plno lidi zavidi ze mam Lexus GS 300 za 60 litru atd, a nechci aby nejakej anonym se objevil u garaze a ukradl auto i s garazi Smile

Ne ted vazne, pro me UK nikdy IN nebylo, ale byla jsem tam 4 roky (davno pred tim nez jsme byli v UNII).

K ty iluzi, ja zadny iluze nemam, ja mam GC Smile
Ale nemluvila jsem o ilegalech, ale o lidech v CR co se jim nechce nikam do ciziny, protoze je na kazdem kam se nastehuje Smile
No a o tech 12 mil tady nikdo stejne rozhodovat nebude, ti nahore se s tim zakonem s**ou, a ilegalove tu stejne budou at se ti to libi nebo ne.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com