Americká piva

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Americká piva
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2005 3:43 pm    Předmět: Americká piva Odpovědět s citátem

Jak vam chutnaji americke piva? Par jsem jich vyzkousel a byl jsem dost zklamany.

Bud Light: prvni co jsem ochutnal, sracka nejvetsi.
Budweiser: lepsi nez Bud, ale nic moc.
Miller Lite: prvni sracka od Millera.
Icehouse: druha sracka od Millera.
MGD: pitelne, ale Miller Sad
Pabst Blue Ribbon: stejnej humus jako Bud Light.
Ice Schmidt: dalsi bolehlav od Pabstu, moc hořke.
Coors: docela ujde.

Casem jsem radeji presedlal na importovane znacky: Moosehead, Corona, Heineken, Guiness, Foster, Newcastle a samozrejme dobra ceska Plzen Smile
A co vy? Jake mate zkusenosti?
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2005 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo je dobre vedet ze Miller Lite neni prirodne vyrobene pivo, je to jen vysoka skola chemie. Voda bublinky a par chemikalii aby to mozku reklo ze to chutna jako pivo. Jedine co piju kdyz neni ceske pivo je Corona a Heineken.
Prvni den v Americe jsem otevrel Budweiser a jen co jsem se zkusil napit jsem to vyplivl na zem, preqapive a bohzel jsem pred tydnem nahodou mel budwiser a skoro mi to i chutnalo (deformace prostredim). Nastesti Americky Budweiser je prirodne vyrabene pivo.
kcvorel

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2005 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A H O J vsem Laughing

Miro kontrolni otazka
Kdyz jsem pred casem prijel s zenou do Statu,tak s malem penez,bez prace ,spali jsme na zemi a ja pil americke pivo......na co asi s hruzou vzpominam jeste ted?? Rolling Eyes
Jinak ted jedine Plzen.
hezky vikend vsem Laughing
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2005 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to sice trochu off-topic,ale alkoholu se to tyka Smile Da se v USA nekde sehnat Becherovka? Kdyz jsem tu pobyval,nechal jsem si poslat lahev z domova. Daval jsem ji ochutnat Amikum a docela si pochutnavali Smile
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2005 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak becherovku jsem jeste nikde nevidel, ani v Chicagu. Jinak plzen sezenes skoro vsude, i v normalnim potravinovem obchode jako napr. Jewel
Atlanta-man

Registrace: 17. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2005 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V Atlante maj na kazdym rohu,Becherovku,ferneta,slivovicu,*S*P*A*M*....skutecne co jen chces Wink
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 04, 2005 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SKUSIL JSEM PLZENSKOU 12 A BYLO MI ZTOHO SPATNE NENI NAD BUD
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2005 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
SKUSIL JSEM PLZENSKOU 12 A BYLO MI ZTOHO SPATNE NENI NAD BUD

Jsi uz tady uplne zblbnul, co? Smile
Rada
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2005 7:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem si uz na to americke pivo zvykl.Piju RED DOG,stoji okolo 6 babek dvanact kusu.Moc mi chutna a na party uz ani ceske nepiju.Jde jen o zvyk Very Happy
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2005 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:
Tak becherovku jsem jeste nikde nevidel, ani v Chicagu. Jinak plzen sezenes skoro vsude, i v normalnim potravinovem obchode jako napr. Jewel

MIRO...napisu kratky pribeh.
Manzel sel nedavno(asi tak 14 dni) do liquer storu,hned vedle Publixu(potravinovy obchod)pro cigarety.Kdyz platil u pokladny,zadival se na pult a koukal jak... Shocked .Prodavac se ho pta,zda-li je vse v poradku a muj manzel,ze pry NE Very Happy .
Na pulte byla vystavena 0.7L prava,ceska BECHEROVKA !!
Ze pry,jestli muze dostat jednu lahev pro manzelku na zaludek Laughing (vazne mi bechcerovka pomaha).Ne,ze by mi chutnala,ale moje prababicka si davala kazde rano jednoho malickeho frtanka na lacno a dozila se uctyhodnych 89 let.
Manzel se zeptal,jak se sem dostala Becherovka a prodavac mu odpovedel,ze si ji objednala nejaka pani z Ceske republiky.
Tak je videt,ze vsechno jde,kdyz se chce.
Jak rika ceske prislovi:" Lina huba,hole nestesti". Wink
Podotykam,ze jsem na FLORIDE.
Mozna,ze v jinych statech je to proste normalka.
Jooo a jeste treba pro srovnani.Cena s tax:$22.60
Muzeme porovnavat treba s Atlantou.
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2005 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja piju jedine Whisky nebot jak se zpiva v jedne me oblibene pisni pivo je pro meho kone Wizour pro me Laughing
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2005 3:32 pm    Předmět: absinth Odpovědět s citátem

Chtel bych privest kamaradum amikum absint. Myslite, ze je dobry ho pasovat v zavazadle v lahvi od Becherovky? Maji vubec sanci na to prijit, ze to neni Becher? Nechce se mi to posilat postou. Kdyz uz tam pojedu, tak to chci vzit sebou.
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: po květen 30, 2005 5:06 pm    Předmět: Re: absinth Odpovědět s citátem

czolgos napsal:
Chtel bych privest kamaradum amikum absint. Myslite, ze je dobry ho pasovat v zavazadle v lahvi od Becherovky? Maji vubec sanci na to prijit, ze to neni Becher? Nechce se mi to posilat postou. Kdyz uz tam pojedu, tak to chci vzit sebou.

Co je "absint"?????
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: út květen 31, 2005 12:30 am    Předmět: Re: absinth Odpovědět s citátem

Henek napsal:
Co je "absint"?????

http://www.absint.cz/products/
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2005 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Becherovka se koupit DA. V Chicagu v hodne likerkach a na netu napr. www.sendliqueurs.com nebo primo na www.store.yahoo.com/randalls/rws17080.html!
NAZDAROVJA!! Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com