|
|
| Autor |
Zpráva |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1042 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt únor 17, 2005 3:43 pm Předmět: Americká piva |
|
|
Jak vam chutnaji americke piva? Par jsem jich vyzkousel a byl jsem dost zklamany.
Bud Light: prvni co jsem ochutnal, sracka nejvetsi.
Budweiser: lepsi nez Bud, ale nic moc.
Miller Lite: prvni sracka od Millera.
Icehouse: druha sracka od Millera.
MGD: pitelne, ale Miller
Pabst Blue Ribbon: stejnej humus jako Bud Light.
Ice Schmidt: dalsi bolehlav od Pabstu, moc hořke.
Coors: docela ujde.
Casem jsem radeji presedlal na importovane znacky: Moosehead, Corona, Heineken, Guiness, Foster, Newcastle a samozrejme dobra ceska Plzen
A co vy? Jake mate zkusenosti? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1003 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: čt únor 17, 2005 5:26 pm Předmět: |
|
|
Jo je dobre vedet ze Miller Lite neni prirodne vyrobene pivo, je to jen vysoka skola chemie. Voda bublinky a par chemikalii aby to mozku reklo ze to chutna jako pivo. Jedine co piju kdyz neni ceske pivo je Corona a Heineken.
Prvni den v Americe jsem otevrel Budweiser a jen co jsem se zkusil napit jsem to vyplivl na zem, preqapive a bohzel jsem pred tydnem nahodou mel budwiser a skoro mi to i chutnalo (deformace prostredim). Nastesti Americky Budweiser je prirodne vyrabene pivo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kcvorel
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 12
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 7:33 pm Předmět: |
|
|
A H O J vsem
Miro kontrolni otazka
Kdyz jsem pred casem prijel s zenou do Statu,tak s malem penez,bez prace ,spali jsme na zemi a ja pil americke pivo......na co asi s hruzou vzpominam jeste ted??
Jinak ted jedine Plzen.
hezky vikend vsem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
|
Zaslal: st březen 16, 2005 2:38 pm Předmět: |
|
|
Je to sice trochu off-topic,ale alkoholu se to tyka Da se v USA nekde sehnat Becherovka? Kdyz jsem tu pobyval,nechal jsem si poslat lahev z domova. Daval jsem ji ochutnat Amikum a docela si pochutnavali  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1003 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: st březen 16, 2005 3:53 pm Předmět: |
|
|
| Tak becherovku jsem jeste nikde nevidel, ani v Chicagu. Jinak plzen sezenes skoro vsude, i v normalnim potravinovem obchode jako napr. Jewel |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
Registrace: 17. 01. 2005 Příspěvky: 157
|
Zaslal: st březen 16, 2005 5:24 pm Předmět: |
|
|
V Atlante maj na kazdym rohu,Becherovku,ferneta,slivovicu,*S*P*A*M*....skutecne co jen chces  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po duben 04, 2005 4:13 pm Předmět: |
|
|
| SKUSIL JSEM PLZENSKOU 12 A BYLO MI ZTOHO SPATNE NENI NAD BUD |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
|
Zaslal: út duben 05, 2005 2:42 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | SKUSIL JSEM PLZENSKOU 12 A BYLO MI ZTOHO SPATNE NENI NAD BUD |
Jsi uz tady uplne zblbnul, co?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rada Anonymní
|
Zaslal: st duben 06, 2005 7:52 am Předmět: |
|
|
Ja jsem si uz na to americke pivo zvykl.Piju RED DOG,stoji okolo 6 babek dvanact kusu.Moc mi chutna a na party uz ani ceske nepiju.Jde jen o zvyk  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 404
|
Zaslal: st duben 06, 2005 11:05 am Předmět: |
|
|
| miro napsal: | | Tak becherovku jsem jeste nikde nevidel, ani v Chicagu. Jinak plzen sezenes skoro vsude, i v normalnim potravinovem obchode jako napr. Jewel |
MIRO...napisu kratky pribeh.
Manzel sel nedavno(asi tak 14 dni) do liquer storu,hned vedle Publixu(potravinovy obchod)pro cigarety.Kdyz platil u pokladny,zadival se na pult a koukal jak... .Prodavac se ho pta,zda-li je vse v poradku a muj manzel,ze pry NE .
Na pulte byla vystavena 0.7L prava,ceska BECHEROVKA !!
Ze pry,jestli muze dostat jednu lahev pro manzelku na zaludek (vazne mi bechcerovka pomaha).Ne,ze by mi chutnala,ale moje prababicka si davala kazde rano jednoho malickeho frtanka na lacno a dozila se uctyhodnych 89 let.
Manzel se zeptal,jak se sem dostala Becherovka a prodavac mu odpovedel,ze si ji objednala nejaka pani z Ceske republiky.
Tak je videt,ze vsechno jde,kdyz se chce.
Jak rika ceske prislovi:" Lina huba,hole nestesti".
Podotykam,ze jsem na FLORIDE.
Mozna,ze v jinych statech je to proste normalka.
Jooo a jeste treba pro srovnani.Cena s tax:$22.60
Muzeme porovnavat treba s Atlantou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: čt duben 07, 2005 7:57 am Předmět: |
|
|
ja piju jedine Whisky nebot jak se zpiva v jedne me oblibene pisni pivo je pro meho kone Wizour pro me  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
|
Zaslal: po květen 30, 2005 3:32 pm Předmět: absinth |
|
|
| Chtel bych privest kamaradum amikum absint. Myslite, ze je dobry ho pasovat v zavazadle v lahvi od Becherovky? Maji vubec sanci na to prijit, ze to neni Becher? Nechce se mi to posilat postou. Kdyz uz tam pojedu, tak to chci vzit sebou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 486 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: po květen 30, 2005 5:06 pm Předmět: Re: absinth |
|
|
| czolgos napsal: | | Chtel bych privest kamaradum amikum absint. Myslite, ze je dobry ho pasovat v zavazadle v lahvi od Becherovky? Maji vubec sanci na to prijit, ze to neni Becher? Nechce se mi to posilat postou. Kdyz uz tam pojedu, tak to chci vzit sebou. |
Co je "absint"????? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |