Turisticke vizum

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Turisticke vizum
Jdi na stránku 1, 2  Další

Autor Zpráva
Kyticka
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2007 2:39 am    Předmět: Turisticke vizum Odpovědět s citátem

Ahoj,mam velkou prosbu.Chci jet v lete na turisticky vizum do USA (asi na par tydnu) a chtela bych se zeptat,jak by mel vypadat invitation letter.Uz jsem tam nekolikrat byla(na Work and Travel) a mam strach,ze mi to nedaji.Mam tam pritele,Americana,ale to asi nebude zahodno v tom dopise zminovat.Dokoncuju vejsku,jsem v 6.rocniku a dokoncila bych to az po prijezdu.Taky delam na diplomce,ktera se z casti tyka vyzkumu v USA - bylo by vhodne,aby to pritel zminil v tom dopise?Treba v tom smyslu,ze mi s tim pomuze,ci neco takoveho.Snad to pro ne bude dostacujici dukaz toho,ze se chci vratit.Poradi nekdo, prosiim?? DIKYY!!
Kyticka
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2007 2:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pardon,chtela jsem to odeslat k jednomu z temat a ne vytvaret dalsi.Omluvam se. Rolling Eyes
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2007 5:00 am    Předmět: Re: Turisticke vizum Odpovědět s citátem

Kyticka napsal:
Ahoj,mam velkou prosbu.Chci jet v lete na turisticky vizum do USA (asi na par tydnu) a chtela bych se zeptat,jak by mel vypadat invitation letter.Uz jsem tam nekolikrat byla(na Work and Travel) a mam strach,ze mi to nedaji.Mam tam pritele,Americana,ale to asi nebude zahodno v tom dopise zminovat.Dokoncuju vejsku,jsem v 6.rocniku a dokoncila bych to az po prijezdu.Taky delam na diplomce,ktera se z casti tyka vyzkumu v USA - bylo by vhodne,aby to pritel zminil v tom dopise?Treba v tom smyslu,ze mi s tim pomuze,ci neco takoveho.Snad to pro ne bude dostacujici dukaz toho,ze se chci vratit.Poradi nekdo, prosiim?? DIKYY!!

Ja jsem byl taky nejdrive v USA dvakrat na WAT, pak jsem tam jel na turisticky a pritelkyne (americanka) mi poslala zvaci dopis (overeny notarem s kopii jejiho pasu). Urednice se jeste usmivala a rikala, ze jsem si vybral dobre Smile
Kyticka
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2007 6:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,ja tam byla uz 4krat(jednou na internship na rok)a bojim se,aby nemeli nejaky pripominky..A co ti v tom dopise pritelkyne psala?Promin,jestli je to nejak moc osobni Very Happy .Vy jste jim rekli,ze spolu chodite?A ten dopis je nutne notarsky overit?To se ptam kvuli penezum,protoze pritel mi uz takhle plati tu letenku a sama na tom ted financne nejsem nic moc.DIKY!!!
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2007 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kyticka napsal:
Ahoj,ja tam byla uz 4krat(jednou na internship na rok)a bojim se,aby nemeli nejaky pripominky..A co ti v tom dopise pritelkyne psala?Promin,jestli je to nejak moc osobni Very Happy .Vy jste jim rekli,ze spolu chodite?A ten dopis je nutne notarsky overit?To se ptam kvuli penezum,protoze pritel mi uz takhle plati tu letenku a sama na tom ted financne nejsem nic moc.DIKY!!!

Nic zvlastniho tam nepsala. Jen jak jsme se potkali, ze se zname dyl a ze ona byla v Praze na navsteve, tak chce, abych prijel i ja na navstevu do Ameriky. Ze bude vsechno hradit, poskytne ubytovani apod. Overeni ti udelaji do 10 babek. Nepsala tam, ze spolu chodime, ale te uradnici to bylo hned jasny. Ale brala to v klidu. Pokecali jsme o zivote na Aljasce a dala mi vizum.
V te dobe jsem ale uz mel skolu skoncenou a byl jsem zamestnany. Samozrejme jsem mel vse ostatni, co pozaduji.
Bylo to na jare 2005.
Kyticka
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2007 7:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc dekuju za pomoc.Jeste k tomu zvacimu dopisu - ma byt adresovan primo mne nebo jako pro ambasadu,tzn.psana o mne ve 3.rode-chtel bych pzvat slecnu tu a tu,protoze..bla bla?Diky za radu,bude se hodit Very Happy
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2007 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.chicago-cz.com/forum/viewtopic-758.html
Kyticka
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2007 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky za odkaz.Jsem ale porad trochu zmatena jako Goro pred Tokiem Rolling Eyes Nevim,zda bude lepsi formalni ci neformalni dopis.Asi reknu priteli,at napise oba Laughing Jeden s tou formulkou ja..se zavazuju..bla bla a jeden "pratelsky"pro me.Jo,ma nekdo nejaky tip na dobre zdravotni pojisteni na dobu nejdele na mesic?DIKY moc Very Happy
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2007 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kyticka napsal:
Diky za odkaz.Jsem ale porad trochu zmatena jako Goro pred Tokiem Rolling Eyes Nevim,zda bude lepsi formalni ci neformalni dopis.Asi reknu priteli,at napise oba Laughing Jeden s tou formulkou ja..se zavazuju..bla bla a jeden "pratelsky"pro me.Jo,ma nekdo nejaky tip na dobre zdravotni pojisteni na dobu nejdele na mesic?DIKY moc Very Happy

zkus treba Kooperativu

Maji celkem slusne pojisteni na kratkodobe pobyty, vcetne kryti zubare.
Kyticka
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2007 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky za tip!Na tu Kooperativu se mrknu.Ted hlavne ten zvaci dopis,jsem z toho dost nervozni.Nikdy jsem na ambasade problemy nemela,ale na turisticky vizum letim poprve... Confused
Kyticka
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2007 12:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,jeste mam jeden dotazek.Je mozne,aby mi pritel poslal misto pasu kopii ID nebo ridicaku?Pas nema a bude to asi dlouho trvat,nez si to zaridi.Diky!![list=][/list]
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2007 2:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemel by v tom byt problem. Spousta Americanu nema pas.
salaska

Registrace: 27. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st květen 30, 2007 6:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebo zkus rodny list... Smile
jenn
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 12, 2007 9:44 am    Předmět: co je lepsi Odpovědět s citátem

Prosim o radu nazor ,
Je lepsi nechat se zastoupit spolecnosti co mi pomuze se vse potrebnym k vyrizeni tur.viza nebo je dostacujici zvaci dopis od americkeho pritele s kompletnimi udaji.Spolecnost mi radi ze zvaci dopis neni to pravy orechovy , ale na druhou stanu jsem tu videla spoustu spokojenych lidi kteri to touto cestou udelali.Tak nevim co je lepsi. Nechce ta spolecnost ze me vytahnout jen penize a ve skutecnosti je opravdu dostacujici a mozna i lepsi zvaci dopis? Prosim o nazory a zkusenosti. Dekuji
Kyticka
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2007 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojky,ve stredu jsem byla na pohovoru na ambasade a musim rict,ze vse probehlo naprosto v pohode.Konsul(mimochodem velmi prijemny mladik Wink )se na me jen smal a pravil,ze uz tuhle proceduru asi znam,kdyz jedu po paty.Polozil mi asi dve otazky a hotovo.Nechtel videt ani zvaci dopis,ani vypisy z uctu,rezervaci letu...Zkratka nic.Jen vizum mi jeste neprislo,snad v pondeli Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Viza Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com